arkadaşlar bilgisayırımın öz:celeron 2.0/512 mb ddr ram/128 mx440 ek.kartı!oyunu yülküyorum açarken loading te kalıyo!!bir türlü yapadım!!yardım ederseniz sevinirim!!! tşk!
Loading'de takılıp kalıyorsa kesin bozuktur oyun.Benim başımada geldi ordan biliyorum 5-6 kez daha yükledim gene aynı sorun vardı.Emuleden buldum yükledim çatır çatır çalışıyor
arkadasım oyunun bozuk olması lazım.normalde belirttigin sistemgereksinimlerinde o oyun kasmadan oynar
BENDEDE oluyo cd çiziktir.ama cd nin yazılı tarafına peçeteyi al kolonya sür sonra kuru peçeteyle temizle arka tarafını peçeteyi ısla sil kurula olsun bitsin
arkadaşlar saolunda ben bu oyunu 4 ayrı cd den yükledim olmuyo !!!
sanırım işletim sistemi xp olduğundan dolayı kaynaklanıyor.Gerekli yamalarını yükle oyunun düzelecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: sarilincasana
sanırım işletim sistemi xp olduğundan dolayı kaynaklanıyor.Gerekli yamalarını yükle oyunun düzelecektir.
Cd bozuk falan değil xp ile uyumluluk problemi var nfs 5 in. Bununla hallolur umarım.
cd le alakalı degil oyun cd sizde oynuyor.ama oy un kopyaysa butun oyunlarda aynı problem cıkar eger kopyaysa: bfme de 5 dk sonra hersey yıkılıyor general de aynı sey
quote:
Orjinalden alıntı: knight
cd le alakalı degil oyun cd sizde oynuyor.ama oy un kopyaysa butun oyunlarda aynı problem cıkar eger kopyaysa: bfme de 5 dk sonra hersey yıkılıyor general de aynı sey
Loading de kalması xp de oluşan genel bir sorun.
NE BİLGİSAYARLA NEDE OYUN CD SİYLE ALAKASI VAR KESİNLİKLE XP İLE İLGİLİ UNUTMAYIN
AYNI ŞEYİ 10 DEFA DENEDİM YOK CD ÇZİK YOK BİLG SORUNLU AMA % 100 XP SORUNU YAMA YÜKLE
Arkadaşım need for speed 5 sürümü micr. xp ile uyumlu çalışmıyor sen ne kadar cd'den yüklersen yükle oyun açılsa bile bölüm içindeki loading yerlerinde takılacaktır. Anlayacağın sorun işletim sistemi ile ilgili bence bulabilirsen windows 98 yüklü bir bilgisayarda oynamayı dene.