Şimdi Ara

Need For Speed Hot Pursuit Oyundan Atma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunda harita ekranında oynayacagımız pisti sectikten sonra oyundan atıyor:(( yardımlarınızı bkliorum
    sistem: amd athlon x4 630
    4gb ddr 1333 mhz ram
    hd5770

• aynı kaynım böle çekme yapiyor evettt :) şaka bir yana bende de aynısnı yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

aynı kaynım böle çekme yapiyor evettt :) şaka bir yana bende de aynısnı yapiyor
    beyler çözümü bilen yk mu yha:((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpergs1

beyler çözümü bilen yk mu yha:((((

Alıntıları Göster
    İlaçtandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

İlaçtandır

Alıntıları Göster
    3-4 tane denedim çalışmadı elinde çalışan warsa msnden atablr mi?
  • quote:

3-4 tane denedim çalışmadı elinde çalışan warsa msnden atablr mi?

Alıntıları Göster
    banada serial number lazım bi pmden yollayabilirmisiniz ? yükleyemiyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

banada serial number lazım bi pmden yollayabilirmisiniz ? yükleyemiyorum o yüzden

Alıntıları Göster
    seriale gerek yok serial istediği zaman cancel tıkla yuklemeye devam eder oyunu!! Bu arada ben sorunumu çözdüm Ati ekran kartı kullanan arkadaşlar oyun AA desteklemediği için catalayst den AA yı uygulama ayarlarını kullanı işaretleyin yoksa oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpergs1 -- 18 Kasım 2010; 18:38:57 >
  • quote:

arkadaşlar oyunda harita ekranında oynayacagımız pisti sectikten sonra oyundan atıyor:(( yardımlarınızı bkliorum
    4gb ddr 1333 mhz ram
    hd5770

bideu bunu dene

On quad core Win7 64bit it crashes, but you can resolve it while you are in menu by going to task manager as administrator -> processes -> NFS11.exe -> right-click -> Set Affinity -> uncheck CPU 2 and CPU3. Alt-tab back to game and it does not crash anymore.

benim derdimde hiç giremiyorum

her şeyi yaptım ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 18 Kasım 2010; 20:24:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

quote:

arkadaşlar oyunda harita ekranında oynayacagımız pisti sectikten sonra oyundan atıyor:(( yardımlarınızı bkliorum
    4gb ddr 1333 mhz ram
    hd5770

bideu bunu dene

On quad core Win7 64bit it crashes, but you can resolve it while you are in menu by going to task manager as administrator -> processes -> NFS11.exe -> right-click -> Set Affinity -> uncheck CPU 2 and CPU3. Alt-tab back to game and it does not crash anymore.

benim derdimde hiç giremiyorum

her şeyi yaptım ama nafile
    nofear72 dostum ben sorunu zaten çözdüm Oyun AA desteklemiyor Benim Ati catalayst de AA acık olunca oyundan atma yapıyormus aa yı kapadım sorun çözüldü.Senin sorununa gelirsek dvd içindeki redistributable klasorunundeki vcredist_x86 yı kur sorun çözülür.

• Oyunda Anti-Aliasing olmadığından dolayı Catalys Control Center'deki AA'yı kapatman lazım.
  • quote:

nofear72 dostum ben sorunu zaten çözdüm Oyun AA desteklemiyor Benim Ati catalayst de AA acık olunca oyundan atma yapıyormus aa yı kapadım sorun çözüldü.Senin sorununa gelirsek dvd içindeki redistributable klasorunundeki vcredist_x86 yı kur sorun çözülür.

ah o kadar kolay olsa

sorunu başka hdd ye 32 bit win7 kurarak çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

quote:

ah o kadar kolay olsa

sorunu başka hdd ye 32 bit win7 kurarak çözdüm

Alıntıları Göster
    2 den fazla çekirdeğe sahip kullanıcıların yapması gereken şey çok basit. İlk olarak oyunu çalıştırın. Ardından CTRL+Alt+Del tuş kombinasyona basın.

Çıkan pencerede Görev Yöneticisini Başlat seçeneğini tıklayın. İşlemler bölümünde NFS11.exe *32 dosyasını bulun ve sağ tıklayın. Çıkan menüde Benzeşmeyi Ayarla seçeneğini girin ve işlemci sayısını 2'ye düşürün. İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: m!ndf!elds

2 den fazla çekirdeğe sahip kullanıcıların yapması gereken şey çok basit. İlk olarak oyunu çalıştırın. Ardından CTRL+Alt+Del tuş kombinasyona basın.

Çıkan pencerede Görev Yöneticisini Başlat seçeneğini tıklayın. İşlemler bölümünde NFS11.exe *32 dosyasını bulun ve sağ tıklayın. Çıkan menüde Benzeşmeyi Ayarla seçeneğini girin ve işlemci sayısını 2'ye düşürün. İyi oyunlar.

denedim bu seferde oyuna giriyor arabaları gösterdikten sonra kapat veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

denedim bu seferde oyuna giriyor arabaları gösterdikten sonra kapat veriyor

Alıntıları Göster
    PhysX'i tekrar kurmayı dene istersen birde.

• quote:

PhysX'i tekrar kurmayı dene istersen birde.

Alıntıları Göster
    Ekran kartı ayarlarından AA açıksa kapa onu Benim ekran kartı ATI aa yı uygulama ayarlarını kullan yaptım sorun kalmadı..
  • quote:

Ekran kartı ayarlarından AA açıksa kapa onu Benim ekran kartı ATI aa yı uygulama ayarlarını kullan yaptım sorun kalmadı..

evet bendeki problem bu şekilde çözüldü
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ATi Catalyst AA'yı Nasıl Kapatırım Acaba !!
  • quote:

quote:

ATi Catalyst AA'yı Nasıl Kapatırım Acaba Yardımmmm
  • quote:

Allah senden razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber.gfb

quote:

Allah senden razı olsun.

Alıntıları Göster
    teşekkürler yardımlarınız için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.