Bildirim
Need For Speed Hot Pursuit Oyundan Atma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı kaynım böle çekme yapiyor evettt :) şaka bir yana bende de aynısnı yapiyor -
beyler çözümü bilen yk mu yha:((((quote:
Orijinalden alıntı: muratalagoz
aynı kaynım böle çekme yapiyor evettt :) şaka bir yana bende de aynısnı yapiyor -
İlaçtandırquote:
Orijinalden alıntı: sarpergs1
beyler çözümü bilen yk mu yha:((((
Alıntıları Göster -
3-4 tane denedim çalışmadı elinde çalışan warsa msnden atablr mi?quote:
Orijinalden alıntı: Jiraiya
İlaçtandır
Alıntıları Göster -
banada serial number lazım bi pmden yollayabilirmisiniz ? yükleyemiyorum o yüzdenquote:
3-4 tane denedim çalışmadı elinde çalışan warsa msnden atablr mi?
Alıntıları Göster -
seriale gerek yok serial istediği zaman cancel tıkla yuklemeye devam eder oyunu!! Bu arada ben sorunumu çözdüm Ati ekran kartı kullanan arkadaşlar oyun AA desteklemediği için catalayst den AA yı uygulama ayarlarını kullanı işaretleyin yoksa oyundan atıyorquote:
Orijinalden alıntı: İmanPower
banada serial number lazım bi pmden yollayabilirmisiniz ? yükleyemiyorum o yüzden
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpergs1 -- 18 Kasım 2010; 18:38:57 > -
quote:
arkadaşlar oyunda harita ekranında oynayacagımız pisti sectikten sonra oyundan atıyor:(( yardımlarınızı bkliorum
sistem: amd athlon x4 630
4gb ddr 1333 mhz ram
hd5770
bideu bunu dene
On quad core Win7 64bit it crashes, but you can resolve it while you are in menu by going to task manager as administrator -> processes -> NFS11.exe -> right-click -> Set Affinity -> uncheck CPU 2 and CPU3. Alt-tab back to game and it does not crash anymore.
benim derdimde hiç giremiyorum
her şeyi yaptım ama nafile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 18 Kasım 2010; 20:24:28 >
-
nofear72 dostum ben sorunu zaten çözdüm Oyun AA desteklemiyor Benim Ati catalayst de AA acık olunca oyundan atma yapıyormus aa yı kapadım sorun çözüldü.Senin sorununa gelirsek dvd içindeki redistributable klasorunundeki vcredist_x86 yı kur sorun çözülür.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4quote:
arkadaşlar oyunda harita ekranında oynayacagımız pisti sectikten sonra oyundan atıyor:(( yardımlarınızı bkliorum
sistem: amd athlon x4 630
4gb ddr 1333 mhz ram
hd5770
bideu bunu dene
On quad core Win7 64bit it crashes, but you can resolve it while you are in menu by going to task manager as administrator -> processes -> NFS11.exe -> right-click -> Set Affinity -> uncheck CPU 2 and CPU3. Alt-tab back to game and it does not crash anymore.
benim derdimde hiç giremiyorum
her şeyi yaptım ama nafile
-
Oyunda Anti-Aliasing olmadığından dolayı Catalys Control Center'deki AA'yı kapatman lazım. -
quote:
nofear72 dostum ben sorunu zaten çözdüm Oyun AA desteklemiyor Benim Ati catalayst de AA acık olunca oyundan atma yapıyormus aa yı kapadım sorun çözüldü.Senin sorununa gelirsek dvd içindeki redistributable klasorunundeki vcredist_x86 yı kur sorun çözülür.
ah o kadar kolay olsa
sorunu başka hdd ye 32 bit win7 kurarak çözdüm -
2 den fazla çekirdeğe sahip kullanıcıların yapması gereken şey çok basit. İlk olarak oyunu çalıştırın. Ardından CTRL+Alt+Del tuş kombinasyona basın.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4quote:
nofear72 dostum ben sorunu zaten çözdüm Oyun AA desteklemiyor Benim Ati catalayst de AA acık olunca oyundan atma yapıyormus aa yı kapadım sorun çözüldü.Senin sorununa gelirsek dvd içindeki redistributable klasorunundeki vcredist_x86 yı kur sorun çözülür.
ah o kadar kolay olsa
sorunu başka hdd ye 32 bit win7 kurarak çözdüm
Alıntıları Göster
Çıkan pencerede Görev Yöneticisini Başlat seçeneğini tıklayın. İşlemler bölümünde NFS11.exe *32 dosyasını bulun ve sağ tıklayın. Çıkan menüde Benzeşmeyi Ayarla seçeneğini girin ve işlemci sayısını 2'ye düşürün. İyi oyunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: m!ndf!elds
2 den fazla çekirdeğe sahip kullanıcıların yapması gereken şey çok basit. İlk olarak oyunu çalıştırın. Ardından CTRL+Alt+Del tuş kombinasyona basın.
Çıkan pencerede Görev Yöneticisini Başlat seçeneğini tıklayın. İşlemler bölümünde NFS11.exe *32 dosyasını bulun ve sağ tıklayın. Çıkan menüde Benzeşmeyi Ayarla seçeneğini girin ve işlemci sayısını 2'ye düşürün. İyi oyunlar.
denedim bu seferde oyuna giriyor arabaları gösterdikten sonra kapat veriyor -
PhysX'i tekrar kurmayı dene istersen birde.quote:
Orijinalden alıntı: BrockLynquote:
2 den fazla çekirdeğe sahip kullanıcıların yapması gereken şey çok basit. İlk olarak oyunu çalıştırın. Ardından CTRL+Alt+Del tuş kombinasyona basın.
denedim bu seferde oyuna giriyor arabaları gösterdikten sonra kapat veriyor
Alıntıları Göster
-
Ekran kartı ayarlarından AA açıksa kapa onu Benim ekran kartı ATI aa yı uygulama ayarlarını kullan yaptım sorun kalmadı..quote:
PhysX'i tekrar kurmayı dene istersen birde.
Alıntıları Göster -
quote:
Ekran kartı ayarlarından AA açıksa kapa onu Benim ekran kartı ATI aa yı uygulama ayarlarını kullan yaptım sorun kalmadı..
evet bendeki problem bu şekilde çözüldü -
ATi Catalyst AA'yı Nasıl Kapatırım Acaba !!quote:
Orijinalden alıntı: muratalagozquote:
Ekran kartı ayarlarından AA açıksa kapa onu Benim ekran kartı ATI aa yı uygulama ayarlarını kullan yaptım sorun kalmadı..
evet bendeki problem bu şekilde çözüldü
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: muratalagoz
quote:
evet bendeki problem bu şekilde çözüldü
ATi Catalyst AA'yı Nasıl Kapatırım Acaba Yardımmmm -
quote:
Allah senden razı olsun. -
teşekkürler yardımlarınız içinquote:
Orijinalden alıntı: cyber.gfbquote:
Allah senden razı olsun.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- atari oyunları indir
- olta makrosu
- infamous second son pc
- ambient occlusion nedir
- eski oyunlar pc
- steam indirimleri 2024
- açık dünya oyunları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- en çok oynanan oyunlar
- npc insan nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X