Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkermurat

veyron varmı veyron
    http://video.milliyet.com.tr/video-izle/407-km-hiz-yapti--yxSQeyMcGZqF.html

veyron DLC yle geldi dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

veyron varmı veyron
    http://video.milliyet.com.tr/video-izle/407-km-hiz-yapti--yxSQeyMcGZqF.html

veyron DLC yle geldi dostum

müthiş araba hocam bu videodan sonra level 13 için çalışma yapmaya başlıyorum

video inanılmaz olmuş film gibi çok beğendim

• Oyuna dalıyorum gelen varsa beklerim :D
  • az önce açıklama geldi EA in facebook sayfasından,comments kısmını takip edin,5 milyon beğeniye teşekkür olarak,2 saatliğine time savers code u açıklanacak,yani tüm arabaları açan kod iki saatliğine görünür olacak (kodlar şuan nfs facebook sayfasında,xbox kodu açıklandı ps3 ü bekliyoruz)

http://www.facebook.com/profile.php?id=642960853&ref=tn_tnmn#!/needforspeed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 23 Aralık 2011; 21:55:38 >
  • super car pack code
    R74D-6GN8-A67D

koşun millet,EA in cömertliği tuttu,kodlar havada uçuşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 23 Aralık 2011; 22:05:48 >
  • Her kod tek kullanımlık galiba kapmak imkansız gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Her kod tek kullanımlık galiba kapmak imkansız gibi bir şey

yok yaw 3 tane kaptım,üçüde super car pack çıktı,bende önceden vardı zaten
  • Arkadaşlar yarış oyunlarınla pek aram yoktur ama bugün oyunu aldım.Sizden tavsiye istiyorum.Keskin virajlarda drift mi yapıcaz? Keskin virajlarda drift yapmasını beceremiyorum.Arabanın hızını keserek dönüyorum ama bu seferde adamlar yetişiyor.Yardım lütfen
  • mükemmel nfs serisi gene ama most wanted her zaman 1 numara

PSN ID : HG_CAR4EVER
  • Hersey iyi hoş güzelde single modda senaryo hep aynı yarislar üzerinden devam ediyor.standart 2-3 yarış tipi var (öndeki 10 arabayı geç bitişe var,4-5 checkpoint noktasından su sürede geç yarısı bitir vb..) bir süre sonra sıkıyor insanı.multisine gelecek olursam 1 kere girdim 10 dakika bekledim birdahada girmem herhalde her yarışta 10 dakika beklersek ısımız var..kısacası oyun kötü değil oynatıyor kendini ama uzun süreli bir oyun olmamış.senaryo modu kendini cok tekrar ediyor genel olarak aldığı puanları hak ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Hersey iyi hoş güzelde single modda senaryo hep aynı yarislar üzerinden devam ediyor.standart 2-3 yarış tipi var (öndeki 10 arabayı geç bitişe var,4-5 checkpoint noktasından su sürede geç yarısı bitir vb..) bir süre sonra sıkıyor insanı.multisine gelecek olursam 1 kere girdim 10 dakika bekledim birdahada girmem herhalde her yarışta 10 dakika beklersek ısımız var..kısacası oyun kötü değil oynatıyor kendini ama uzun süreli bir oyun olmamış.senaryo modu kendini cok tekrar ediyor genel olarak aldığı puanları hak ediyor

sana öyle denk gelmiş dostum,multi çok akıcı artık,bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

mükemmel nfs serisi gene ama most wanted her zaman 1 numara

Dostum beni eklemişsin sağol,davette yolluyorsun ama ben o daveti onaylayınca artık geçerli değil diyor,bilen varmı oyun odalarına nereden giriliyor.. multiplayer bölümünde sadece farklı tür seçenekleri görünüyor,arkadaşların oyununa nasıl giriliyor bulamadım
  • Şu birlikte multi yarışma olayını bu akşam çözelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

mükemmel nfs serisi gene ama most wanted her zaman 1 numara

Dostum beni eklemişsin sağol,davette yolluyorsun ama ben o daveti onaylayınca artık geçerli değil diyor,bilen varmı oyun odalarına nereden giriliyor.. multiplayer bölümünde sadece farklı tür seçenekleri görünüyor,arkadaşların oyununa nasıl giriliyor bulamadım

kardeşim sürücü sayısı dolmuş olduğundan diyebilir belki bende tam bilmiyoruım.sen de sağolasın kabul ettiğin için
  • şöyle toplu bir yarış planlasak nasıl olur
  • bi arkadaş bana davet göndermiş burdanmı acaba
  • oyunu dün psnden satın aldım gayet zevkliymiş :) psn listesi varsa benide yazabilirsiniz fazla iyi değilim yarış oyunlarında ama olsun
  • Lamborghini ile mısır tarlasına dalmak .. Allah cezanı verecek EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 26 Aralık 2011; 22:13:51 >
  • Kimler burada , dalalım mı tarlalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Kimler burada , dalalım mı tarlalara

sen devretmedinmi anahtarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 26 Aralık 2011; 23:38:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.