Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende birazdan alıcam oyunu lig tarzında bişey varsa katılabilirim psn: ygtvsr
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Vegasi bitirene kadar arabayi degistiremiyosun sanirim dun aksam vegasi bitirince 3-4 araba secenegi verdi direk Gallardoyu aldim (:

o seçenekler oyunun sana sunduğu yeni arabalar. genellikle her bölümün başında bir benzinlik oluyor orayı yakalayıp girebilirseniz araç değiştirebiliyorsunuz..
  • Oyleymis bende ancak lvl 10 da farkina vardim
  • Konuya Renk katalım biraz

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D
  • _________________________

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D
  • Ahh Audi ahh neler yapıyorsun böyle kalptenmi götürtçen bizi.....^^
  • 37. saniye size hangi oyunu hatırlatıyor dostlar ahh criterion ahh

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

37. saniye size hangi oyunu hatırlatıyor dostlar ahh criterion ahh

Hocam senin emaneti gondericem acayip yogunum kusura bakma bu arada efsane videoyu vermisin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

37. saniye size hangi oyunu hatırlatıyor dostlar ahh criterion ahh

Hocam senin emaneti gondericem acayip yogunum kusura bakma bu arada efsane videoyu vermisin :)

acelesi yok valla hocam

bu videoyu izleyince criterion beni dolandırmış gibi bi hisse kapıldım

ben hp deki o sahneleri ilk sanıyordum hayallerim gençliğim ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 6 Ocak 2012; 13:45:47 >

• Eyvallah bu citreon neler yapiyor boyle :D
  • Ya arkadaslar ben challenge series oynarken ana menuye donuyum diyorum. Esc(Back) tusuna bastigimda origin hatasi aliyorum. Hatayi gectikten sonrada oyun daha ne acilior ne geri gidiyor oylece kaliyor. Bu defa bende programi kapat diyip cikmak zorunda kaliyorum. Ne yapmam gerek anlamadim. Silip bastan yukledim olmadi. Baska crack yukledim yine ayni hata devam ediyor.
    Bana bir yardim edin
  • Arkadaşlar oyunda modifye varmı?.Carbon'dan beri hasret kaldım şu modifye olayına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkan_g

Ya arkadaslar ben challenge series oynarken ana menuye donuyum diyorum. Esc(Back) tusuna bastigimda origin hatasi aliyorum. Hatayi gectikten sonrada oyun daha ne acilior ne geri gidiyor oylece kaliyor. Bu defa bende programi kapat diyip cikmak zorunda kaliyorum. Ne yapmam gerek anlamadim. Silip bastan yukledim olmadi. Baska crack yukledim yine ayni hata devam ediyor.
    Bana bir yardim edin

iyide burdaki arkadaşlar ps3 te yarışıyolar pc de oynayan varmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Arkadaşlar oyunda modifye varmı?.Carbon'dan beri hasret kaldım şu modifye olayına.

Öyle abartılı bir modifiye olayı yok zaten gerekte yok oyun yeterince keyifli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Arkadaşlar oyunda modifye varmı?.Carbon'dan beri hasret kaldım şu modifye olayına.

Öyle abartılı bir modifiye olayı yok zaten gerekte yok oyun yeterince keyifli

Hadi yaa... Neyse cok tesekkurler.
    Yinede yardim edecek bi arkadas cikarsa memnun olurum
  • Oyunu 2 hafta önce aldım arkadaşlar ancak yeni oynayabildim. Gayet keyifli bence Las Vegas dayım 7 levelim. Bu arada PSN: tyln67 özellikle sömestr da online olacağım.
  • Benide ekleyin arkadaşlar psn imzada yazıyor, autolog kimsede yok
  • Son bolum deli etti yahu hala finisleyemedik oyunu :D
  • Arkadaşımın bir sorunu var. Online'da kaza yapınca geriye düşüyor; ama diğer yarışçılar kaza yapınca önde diriliyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.