Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun hatasi olabilir yada bi hilesini bulmuslardir.
  • arkadaşlar benide ekleyin oynuyalım beraber PSN: hakancur
  • Arada hala yarışıyoruz oyunu bitirdim fakat online forever
  • online da araba seçeneği çok az oluyo yarışda bana çıkmayan arabalar başkalarında oluyo nedendir?
  • Onlar yüksek level kasmış elemanlar hocam bütün arabaları açmışlar.....^^
  • tşk vector-31 anladım çok sıkıldım oyundan yollar hep aynı kontrollerde iyi değil berbat bi oyunmuş dirt3 aldım şimdi
  • arkadaşlar arabayı sürerken analog kullanmayı pek sevmiyorum. Arabanın kontrolünü normal tuşlara aldırmayı yapamadım, acaba oyun izin mi vermiyor yoksa başka bir yolu mu var?
  • MERHABA ....ben Forumunuzda yeniyim ....TURKIYEDEN orjınal THE RUN oyuncu sayısı cok az bır arastırma yapayım dedım.Soyle saglam guruplar olsunda TURKLER kok söktürsün eğlenelım bıraz diye :))) .Forumunuz ılgımı cektı .Oncelikle oyun kötü değil ana vatanında gayet yeterli ve eğlenceli bulundu .

GAZ KESMEZ HAKAN....bu senın kışisel yorumun tabiki .ONLİNE modda sıkılcana sanmam .Dişli yarışçılar seni bekliyor.MEYDAN OKUYAN arabaları onlıne moddan acabılırsın..Bıraz emek ıstıyor ve grup yardımlaşması

Aks The Gorgeous ....Analog degısmıyor malesef sabit .Alısırsan daha ıyı oynarsın.

mertvontrier : O oyunun PACK lerinden biri .TİME SAVERS PACK ....Extra paket demek yani....yanılmıyorsam PSN TR storda 10*20 tl arası bır seydi .İyi bır avantaj saglıyor yoldan cıkmalarda saga sola duvarlara carpmalarda kontrolu daha cabuk alıyorsun elıne.Zamandan tasarruf yani .Araclara hızlıca tosladıgndaysa dıger oyuncular gıbı beklıyorsun onda herhangı bır one gecırme yok .Sana bır ıpucu vereyım ....Kaza yapman kacınılmassa yani arabaya vurcanı anladıgında SELECT yap vurmadan senı gerıde hızını koruyarak baslatır .Daha az zaman kaybedersın.Bu sanıyelık bır sey zor olsada yapan PLAYER dır zaten .Yalnızca Time savers pack de 1.gıdersen kaza yapmana ragmen senı hemen oyuna dahıl edıyor .2.3 ye olmuyor sanırım sadece 1.ıcın

ITALYAN PACK --SUPER CAR PACK ındırerek dıger oyunculara meydan okuyabılırsınız.Is yınede ıyı oynamaya kalıyor gercı.BUGATTINIZ de olsa :)).Yardımcı olduysam ne mutlu bana .

PSN ID...FULLonlineTR ...the runda bana yol verin hızımı kesmeyin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FULLonlineTR -- 11 Mayıs 2012; 20:30:13 >

• Arkadaşlar intel core i 5 2450m 2.5ghz turbo ile 3.1 ghz 4 gb 1333 mhz ram ve nvidia 610m 2 gb ddr3 ekran kartı ile bu oyunu oynayabilirmiyim ?
  • Arkadaşlar oyunu almadım.Sizce geçmi kaldım.Oynamam gereken bir oyunmu ? Grafikler ve hikaye nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif-arsen

Arkadaşlar oyunu almadım.Sizce geçmi kaldım.Oynamam gereken bir oyunmu ? Grafikler ve hikaye nasıl ?

fene değil hocam gitti gidiyor da cazip fiyatlarla var bak istiyorsan
  • quote:

Arkadaşlar oyunu almadım.Sizce geçmi kaldım.Oynamam gereken bir oyunmu ? Grafikler ve hikaye nasıl ?

bir oyun için hiçbir zaman geç değildir yeter ki sen içinde ki oynama hissini kaybetme
    bende aldım yarın geliyor
  • selam arkadaşlar bende oyunu yarın alıcam. Merak ettiğim bişiy var. Oyun most wanted gibi zevkli mi? ( bence serinin ev zevkli oyunuydu ) Araçlara modifikasyon yapılabiliniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

fene değil hocam gitti gidiyor da cazip fiyatlarla var bak istiyorsan

Çok sağol birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

bir oyun için hiçbir zaman geç değildir yeter ki sen içinde ki oynama hissini kaybetme
    bende aldım yarın geliyor

Çok sağol birader oyunu almayı düşünüyorum.
  • Selam arkadaaslar. Oyunu dun aldim ve cok beyendim. Nfs Shift ile batirdiklari seriyi bu oyunla duzeltmisler. :) Fakat bi sorum var. Oyunun yan packlerini ( italian, signature vb ) indirmemi tavsiye edermisiniz. Bi katkisi oluyoru mu? Tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkirler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün oyunu almayı düşünüyorum... Video,larını izledim fena değil aksiyon dolu :)
  • Modifikasyon cart curt yok ....Bunun yerine sizi özendiriyor ve çekişmeye davet ediyor ...Yani Online modda ve c.serilerinde MODIFIYE araclar kılıtlı durumda .Bunları acmayı basarırsanız Stil packler 1.2... falan dıye aracların modıfıyelerini seçiyorsunuz .Online moddaki araclar full modıfıye guzel gorunumlu ve cok gucluler.Onları acmaya bakın .

Signature E...
    Italyan Pack
    Super Car pack (ps3 için)

Bu packleri almanızı öneririm oyunun en iyi ve en modıfıyelı guzel aracları bunlarda . Online MOdda 20 kiliti açtıgınız araclarda saglam oluyr.
    Yalnız online mod bazen cıleden cıkarıyor .Yerı geldımı sorunlar yumagı oluyor cok beklemeler bazen hıc acmamalar .Oyuncular aynı yerde toplandımı yada aynı yerde bır kaza oldumu sız kaza yapmasanız bıle netten dolayı bır tutukluk oluyor ve etkılenıyorsunuz .Bunlar haric grafıkler cok guzel dag ve karlı tepeler selaleler falan ...yollarıyla guzel gorunum verıyor.Ama 2013 ıcın onlıne mod ıstyenlere GT kesınlıkle tavsıye ederim .Sorunsuz oynandıgında cok keyıflı mucadeleler var NFS THE RUNDA

• arakadaşlar ben bu oyunu yükledim de açılmıyorbende enter e bastıktan sonra sağ üst tarafta connectig falan diyor oyun bi türlü açılmadı
  • Selam arkadaslar bende RUN i uzun zamandir oynuyorum beraber oynamak isteyen eklesin bu arada ( Alirim Anahtarlarinizi Hee )

TR PsN : Spartacus_suatt
    SaygiLar...
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.