Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Lamborghini ile mısır tarlasına dalmak .. Allah cezanı verecek EA

Aman hocam o cihaza dikkat (:
  • dostlar naptınız anahtar mücadeleleri başladımı
  • Son hazirliklar tamamlaniyor hafta sonu icin bi aksilik olmazsa iniyoruz pistlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Son hazirliklar tamamlaniyor hafta sonu icin bi aksilik olmazsa iniyoruz pistlere

aslında bir kaç yarışın videosunu çekip burada yayınlamanız süper olurdu tüm yarışçılara hırs katar ve düzenli hale geldiği takdirde lig havası katardı

nası fikir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 27 Aralık 2011; 12:05:17 >
  • Madem sürtünerek yarış yapıyoruz bide grup yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Son hazirliklar tamamlaniyor hafta sonu icin bi aksilik olmazsa iniyoruz pistlere

aslında bir kaç yarışın videosunu çekip burada yayınlamanız süper olurdu tüm yarışçılara hırs katar ve düzenli hale geldiği takdirde lig havası katardı

nası fikir ama

dostum walla bu kadar aksiyon dolu bir yarış oyunu en son ne zaman oynadım bilmiyorum,heralde en son most wanted da böyle kapışmalar olmuştu

• quote:

quote:

nası fikir ama

Valla hocam su anda amerikada bi yasa cikti internette telif haklari yasasi diye eger yururlukten gecerseki yuksek ihtimalde gececek gibi gozukuyor artik you tuba hic bir sekilde video yukleyemiyecez ):

• sizin kapışmaları izlemek süper olurdu dostlar

iyi oyuncularsınız mücadeleler derbi havasında olacaktır

bazen puanlar sıralamalar oyuna ciddi rekabet ve heyecanda getirebiliyor

misal ben bf da k/d oranını 3. oyuna kadar hiç umursamadım ama şimdi k/d ye göre oynayınca baya hırsla sarıldım oyuna oyunun keyfide çok arttı (çok çakal oynuyorum artık )

en olmadı ben her yarış akşamı sizlere misafirliğe gelir yarışları izler kaçarım

• Mini 1 turnuva düzenleyelim derim.
  • quote:

sizin kapışmaları izlemek süper olurdu dostlar

iyi oyuncularsınız mücadeleler derbi havasında olacaktır

bazen puanlar sıralamalar oyuna ciddi rekabet ve heyecanda getirebiliyor

misal ben bf da k/d oranını 3. oyuna kadar hiç umursamadım ama şimdi k/d ye göre oynayınca baya hırsla sarıldım oyuna oyunun keyfide çok arttı (çok çakal oynuyorum artık )

en olmadı ben her yarış akşamı sizlere misafirliğe gelir yarışları izler kaçarım

dostum sen yoksun listemde,beni tekrar ekle sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Aralık 2011; 15:08:26 >

• quote:

dostum sen yoksun listemde,beni tekrar ekle sen

tamam hocam ekliyorum
  • online da mücadele hissi Hp den bir adım öne geçmiş,yarış türlerindeki azlığı öyle dengelemişler... oylama var,hediye sistemi var,baya hırslandırıyor bunlar adamı... bide aksiyon acayip,bildiğin bağımlılık yapıyor bir süre sonra,oynanış süresi 2 saat diyorlardı, haftalardır oyna oyna bitmedi,o iki saat olayıda EA in bir mantık hatası,toplam oynanış süresi yerine bir yarışı bir defada ne kadar sürede geçtin onu söylüyor,yani sadece yarıştaki süre,buna tekrar oynamalar hatta başa alırkenki geçen süreler bile eklenmemiş,orasını saçma yapmışlar,toplam oynanış süresine vursan benim şuan en azından 50 saat olmuştur,eksik bulduğum yanlarından biride arabayı istediğimiz an değiştirememiz,bazen koca bir stage i tek bir arabayla geçmek zorunda kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Aralık 2011; 15:40:43 >
  • beni ekleyen olabilir mi oyunu yeni aldım oldukça eğleniyorum bi de sizlerle yarışırsak eğlence katlanır herhalde gt de ki gibi
  • Yahu dun aksam baya bi yaristim 0 dan lvl 7 ye kadar ciktim vegas bolumu bitti fakat bende bittim adami kacircaz hangi tusa basacagimiz ekranda gozukmedi sallaya sallaya gectim ama baya bi zamanim gitti sanirim orda oyun hatasi vardi simdi californiyadayiz yarisa devam Vampir dostum Vegasta 2 bolumde 1. Ligini aldim :D her bolumde dikkat ettim direk ismin cikiyor (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 30 Aralık 2011; 8:32:14 >
  • quote:

Yahu dun aksam baya bi yaristim 0 dan lvl 7 ye kadar ciktim vegas bolumu bitti fakat bende bittim adami kacircaz hangi tusa basacagimiz ekranda gozukmedi sallaya sallaya gectim ama baya bi zamanim gitti sanirim orda oyun hatasi vardi simdi californiyadayiz yarisa devam Vampir dostum Vegasta 2 bolumde 1. Ligini aldim :D her bolumde dikkat ettim direk ismin cikiyor (:

al dostum canın sağolsun

ben direksiyonla oynadım,daha zor oluyor ama aksiyon hissi baya bir artıyor,bazen çok keskin viraj olan yerlerde gamepad e geçtim,direksiyonla olmuyor çünkü.. hard da bitirdim bakalım şimdi sıra extrem de,ama önce biraz nefes alayım

yalnız şunuda söyleyim,bu oyunun asıl keyfi kariyer modunda değil challange larda,manyak kapışmalar oluyor ve çok acayip makineler geliyor bazen.. stop lambaları yeşil falan,bi kaç altınım var gerisi hep platinium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 30 Aralık 2011; 9:45:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

beni ekleyen olabilir mi oyunu yeni aldım oldukça eğleniyorum bi de sizlerle yarışırsak eğlence katlanır herhalde gt de ki gibi

psn ini ilk sayfaya ekledim arkadaşım, PSN listemiz ilk sayfada,eklemek isteyenler ordan bakabilir
  • quote:

quote:

Yahu dun aksam baya bi yaristim 0 dan lvl 7 ye kadar ciktim vegas bolumu bitti fakat bende bittim adami kacircaz hangi tusa basacagimiz ekranda gozukmedi sallaya sallaya gectim ama baya bi zamanim gitti sanirim orda oyun hatasi vardi simdi californiyadayiz yarisa devam Vampir dostum Vegasta 2 bolumde 1. Ligini aldim :D her bolumde dikkat ettim direk ismin cikiyor (:

al dostum canın sağolsun

ben direksiyonla oynadım,daha zor oluyor ama aksiyon hissi baya bir artıyor,bazen çok keskin viraj olan yerlerde gamepad e geçtim,direksiyonla olmuyor çünkü.. hard da bitirdim bakalım şimdi sıra extrem de,ama önce biraz nefes alayım

yalnız şunuda söyleyim,bu oyunun asıl keyfi kariyer modunda değil challange larda,manyak kapışmalar oluyor ve çok acayip makineler geliyor bazen.. stop lambaları yeşil falan,bi kaç altınım var gerisi hep platinium

Eyvallah baba su kariyeri bi finisliyelim diger bolumlere baslicam

• Ben oyunu yeni indirdim. Kariyer modda birkaç yarış da yaptım ama araba değiştirmeyi göremedim nereden oluyor acaba?
  • Vegasi bitirene kadar arabayi degistiremiyosun sanirim dun aksam vegasi bitirince 3-4 araba secenegi verdi direk Gallardoyu aldim (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.