Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spartacus_suatt

Selam arkadaslar bende RUN i uzun zamandir oynuyorum beraber oynamak isteyen eklesin bu arada ( Alirim Anahtarlarinizi Hee )

TR PsN : Spartacus_suatt
    SaygiLar...

suat ocakdan beri nerdeyse hergün oynuyorum her haritalara dalıyorum hiç görmedim seni :D .Zaten artık türk oyuncu görünce umursamaz oldum .Nerdeyse hepsi Alman asıllı zaten onlarada TÜRKİYE vatandaşı yerine alman coni arkdaslarıyla takılmak daha güzel geliyor .Selam versen Ha hu hi ...konuşmak için kerpetenle kelıme alıcaksın .Kısacası TURKIYEli oyuncular çok soğuk geldi bana .Tek tabanca gidiyor herkes..Bır Us lu adam bile benımle grup atıp eglenmekte PODYUM 3 ıcın yardımlasmakda ama turk oyuncularda bu yok .Adam la grup yapsan bile birinci olayım diye seni yoldan cıkarmaya ugrasır .O kadar oynadım sağlam grup TR den cıkmadı .Cıkmazda heralde NFS de .Seni actıgımda unutmassam eklerimm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FULLonlineTR -- 7 Haziran 2012; 11:33:08 >

• Ayrıca gelecek NFS oyununda ONLINE MOD için TEAM_TURKEY diye bir grup kurmayı düşünüyorum .1 arkadaş gelecek online süresi uzun olanlar GRUPLU yarısabılen arkadaslara uyarsa 2013 ıcın oyuna ozel onlıne ID lerle giricez .Sonuna herkes İl plakası ekler yada aramızda bır ad buluruz...

1.TEAM_TURKEY_61
    2.TEAM_TURKEY_34 vs...

Turkıyenın adını duyaralım dimi Müslümanlar ...Bayramızı eklememiş Gavurlar =)) .Mesaj atında bıdakı seriye belki eklerler ICONlarda
  • Valla kardes bende seni hic gormedim :) ama dedigin dogru turk arkadaslarla denk geldigim zaman adam bir selam vermeye bile aciz gelecek oyun guzel olursa alirim bende takima dahil olurum :)
  • Arkadaşlar ben DFGT ile oynuyorum. Yalnız oyun ayarlarında tuşları değiştirmek dışında direksiyon ile ilgili ayar bulamadım.

Şu feedback'i azaltabiliyor muyuz acaba? Biraz daha yumuşak olsun istiyorum direksiyon ama ayarı bulamadım.

Yardım edecek varsa sevinirrim.
  • Oyun içi ayarda yok.Senin onu direk direksıyon dan yapman lazım.Ama zaten oyun en ıyı sekılde ayarlanıyor sürüşe.Daha yumusak bır hareket nasıl olur anlamadım.En yumuşagında oynuyoruz zaten .Daha sertıde yok :D .Sen dokundunmu sıp dıye virajı alacak , öyle ıstıyorsun sanırım.O zaman iyi oyuncu nasıl belirlenicek dostum ondan zaten fren -gaz- var viraja konrollu gırış var .Hassasiyet olsa olsa senın dıreksıyon ayarında belkı vardır.Selamlaar
  • Ben oyunu düz vites oynadığım için tam viraja girerken sert bir şekilde direksiyoonu kırıp vites küçültüyorum kaydırsın diye. Bu yüzden direksiyon biraz daha yumuşak olsa daha rahat oynarım.

Aynı zamanda aynı masada kardeşim de bilgisayarda takılıyor. Ben direksiyonla baya bir sarsıyorum masayı :)
  • düz vites oynuyoran helal olsun.Ama NFS the runda otomatık daha kolay sanırım onlamı ugrasıyorsun bıde =)) Kareye bas gıtsın ya ...Drıft ıcın zaman kaybı ama senı gormeyı ısterdım oynarken bakalım nası oluyor dıye =) adımız bellı oyunda eklemek ıstersen
  • Beyler dün oyunun fiyatına baktım 70 lira civarındaydı.Bu hafta alıyorum oyunu.Artık benide aranıza alırsınız
  • Benide ekle
    PSN ID:Absolutely_TR
  • NfS RuN Herkesi Bekleriz ben ve FULLonlineTR devamli oynuyoruz oyle degil mi kenan kardes:)

TR PsN :Spartacus_suatt
  • oynayanlar varsa benide eklesin grup görevlerini yaparız.

tr psn: captain_kynenn
  • beyler benide alın PSN: tyln67 ramazanda özellikle iftardan sahura kadar oyundayım, öğleleri de giriyorum. Yarışıruk
  • Psn bakirci55 yeni basladim oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sıkıcı mı yoksa eğlenceli mi tam karar veremedim yorumlardan.

Acaba Hot Pursuit 2 mi alsam yoksa bunu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Oyun sıkıcı mı yoksa eğlenceli mi tam karar veremedim yorumlardan.

Acaba Hot Pursuit 2 mi alsam yoksa bunu mu?

ben de the run var .sen hot pursuit al.oyunları paylaşırız
    psn kardeşliği yaparız.
  • Konuyu hortlatayım, ben de geçtiğimiz ay içinde oyunu aldım, bitirdim online oynamaya devam ediyorum.

Ekleyin oynayalım:

PSN: buzada_m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzada_m -- 21 Ocak 2013; 19:50:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

Konuyu hortlatayım, ben de geçtiğimiz ay içinde oyunu aldım, bitirdim online oynamaya devam ediyorum.

Ekleyin oynayalım:

PSN: buzada_m

oyun nasıl beğendiniz mi?the run mı yoksa başka bir serisi mi ama fiyatı da buna eş olsun.
    siz kaça almıştınız
  • Açıkçası çok iyi bir Ps3 kullanıcısı değilim, onun için pek değerlendirme kısmına girmeyeceğim. Oyunu 80 liraya aldım.

Oyun biraz kısa sürüyor, ama multiplayer oynama imkanın varsa epey bir götürür diye tahmin ediyorum. Multiplayer olarak oynuyorum, tatmin ediyor açıkçası beni.
  • Merhaba arkadaşlar biraz hort gibi oldu ama ben de oynuyorum bayadır oyunu Ameriakdan 29 dolara almıştım ondan bana güzel geldi oyun

Sorularım olucak yalnız cevaplayan arkadaş olursa sevinirim.

İlk olarak konu başlığı neden böyle :D Duvara sürtünerek viraj derken *

İkinci olarak sadece bu benzinliklerde araç değiştirebiliyoruz sanırım. Ve hepi topu 10 araç var başka yerden alınmıyor mu hep aynı araçlar değiştiremiyoruz hiç bir özelliğini bu şekilde devam mı edicek bu ?

Teşekkürler.
  • oyunu oynayanlara sorum..

need for speed run ?
    need for speed most wanted ?

bunların ıkısıne oynayıp aradı farkı soyeleyebılecek olan varmı arkadaslar bende almayı dusunuyorum sızce hangısı ?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.