Şimdi Ara

Need For Speed: Shift inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
67.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler
  • Kızacaksınız ama Grid e benzemiş.
  • O yükleme süreleri ne öyle yaptığım yarıştan daha uzun süre beklediğim oldu...
  • Teşekkürler...
  • Yükleme süreleri gelen patch ile birlikte çok çok kısaldı ve olması gerektiği seviyeye indi. Video inceleme patchten önce hazırlanmış ki yükleme sürelerinden bahsedilmiş. Yine de çok güzel bir inceleme. Teşekkürler...

+Grid'e benzemiş diyenlere katılmamak elde değil ama bir şeyi atlamış oluyoruz: Orjinal pistler ve lisanslı arabalar kullanılan gerçekçi yarış oyunlarının birbirine benzememe gibi bir özelliği olabilir mi? İki oyunu ayıran fark zaten arcade özelliklerinde. O konuda da yapımcıların çok fazla değişlik yapabilme şansı yok... Zira bu türde yapılan bütün oyunlarda benzer özellikler görmekteyiz ve görmemiz de gerekir zaten...
  • bitireli 5 günn oldu:D
  • bu oyunda iki kişilik oynanış varmı?
  • Oyun gerçekten başarılı kokpit ise harika forza 3'den daha iyi kokpit modellemesi.

İnceleme için teşekkürler elinize sağlık güzel olmuş
  • selamlar. inceleme icin tşk. oyunu analog controller ya da direksiyon olmadan klavyeden zevk alarak oynamanız bence imkansız. g25 le oynadım süper. cordless rumblepad 2 gamepadle de devam etmekteyim. gridle aynı olmuş diyebilirim. oyun bence alınma derecesini geciyor ama cok cok süper diyemem. yavaş yavaş eski haline dönüyor arkadaşlar. az sabretmemiz lazım. icten görünüm geldi. bi de eski illegal havası gelirse yenmez tadından. firen yardımcısını ve steering yardımcısını kapatın oynayın daha süper olcaktır. saygılar...
  • İnceleme çok güzel olmuş ama ayni şeyi oyun için soyleyemiyorum... MALESEF need for speed kendi kendini bitirme projesini devam ettiriyo hala... kimin yada kimlerin ne dedigi umurumda deil need for speed most wanted'dan başkasi yalan... Hayatimda ilk defa bi araba yarişinin orjinal cd'sini almiştim ve bu gidişlede son olucak gibi.. yesin bitirsinler bakalim kendilerini..
  • Pıst yarıslarıyla NFS bence ara degıl bu ıse bır son vermıs gıbı gozukuyor.
  • Bende oyunu aldım açıkçası pek ümidim yoktu fakat nfs bu sefer süper iş çıkarmış. Arcade ve simulasyon karışımından harika bir şey çıkmış ortaya. Zaten oyunu pc deki efsane simu oyunları gt legands - gtr hazırlayan simbin firmasından ayrılan elemanların yeni kurduğu slightly studios hazırladı. Kokpit kamerası süper ve şimdiye kadar araba hızını en iyi yansıtan oyun. Tek eksik online içeriği.
  • by_e

bişi sorcam öncelikler inceleme için teşekkürler çok açıklayıcı olmuş.

benim bi ricam olacak. şu Batman Arkham Asylum'ı inceleme köşenize konuk edip burda yayınlarsanız çok sevinirim saygılarımla batman ı bekliyom incelemelerde
  • İnceleme her zamanki gibi güzel olmuş GT5 çıkana kadar oyalayabilir beni
  • oyun bitti be 1.5 hafta oldu nerdeyse...

amam incele için sağolasın By_e klasikleri incelemeni şstesem mesela Batman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenonMan58 -- 29 Eylül 2009; 1:15:21 >
  • OYUNU BAYA OYNADIM BENCE OYUNDAKİ EN GÜZEL ŞEY ESKİ ''nurburgring nordschleife'' PİSTİNİN OLUŞU ORDA BAYA TUR ATMAK ZEVKLİ HELE BUGATTİ VEYRONLA AMA GEL GÖRKİ GERÇEKTEN ARABALAR DÖNMÜYOR EN DÜŞÜK MODELDEN EN YÜKSEK MODELEKADAR HEPSİ VİRAJLARDA ABARTILI ŞEKİLDE KAYIYOR BUDA OYUNU PD DEN SİLMEMİ SAĞLADI...
  • çok güzel inceleme teşekkürler
  • Beğenmedim hala en iyisi Grid
  • Grid grafiksel olarak shift kadar olmasada kurgusal olarak çok başarılı , araçların virajları alması drif yapması çok gerçekçi olmuş ama Shift i oynadığımda o tatlı driftleri göremedim nedense bu nfs serisi sadece 1 yöne odaklanıyo hep .. ya arabaları iyi çizer oyun berbat olur ya oyun güzel olur arabalar berbat yada çevre ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.