Şimdi Ara

Need For Speed: Shift inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
67.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grid mantığını ctrl+c-ctrl+v yapıp biraz grafik eklemişler.
  • inceleme güzel olmuş oyunda süper zaten online daha süper
  • Elinize sağlık.
  • Grafikler çok güzel, sistem gereksinimleride hoş gerçekten. Öncekilere göre daha keyifli olacak gibi.
  • iiinceleme icin tsk ederim yarin alacagim oyunu almadan incelemenin gelmesi iy oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Berber

pek hoşuma gitmedi. pist yarışı bana göre değil. dönüşleride çok zor alışamadım bi türlü. kuma girince zaten çıkamıyosun

+1907

NFS serileri resmen Pro street ile benim için bitti.. Çok kötü oyunlar yapıyorlar, bizim bu oyunlarda polislere karşı gelmemiz gerek, yasa dışı yarışlar yapmamız gerek, draglarda kapışmamız, canyonlarda aşağıları uçmamız, drift kralı olmamız gerekirken, bize trt'nin gösterdiği dandirik ralli yarışları havasında bir oyun oynatıyorlar.. Pist yarışları NFS'ye hiç mi hiç yakışmıyor.. Şu grafikleri Most Wanted'a koysa NFS'nin rakibi kalmazdı...
  • İnceleme için çok teşekkürler.Grid'den sonra bizi uğraştıracak kaliteli bir oyun daha geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

Video'nun 6.29 kısmında oyuna 8.2 verilirken 6.46 kısmında 8.4 puan verilmiş

Güzel inceleme teşekkürler

Son kısım genel puanı belirtiyor. Fakat logosunu koymayı unuttuğum için karışmış olabilir. Uyardığınız için teşekkürler.
  • İnceleme mükemmel olmuş.. Teşekkürler..
  • Start başlangıç çizgisinde elinde bayrak tutan kızların yarışa başlamadan önce bayraklarıyla beraber aracın içinde durduğuna hiç şahit oldunuz mu arkadaşlar?
  • GRİD GRİD GRİD GRİD GRİD

BU OYUNU AŞSINLAR BEN OZAMAN NFS OYUNUNA DÖNERİM AMA YİNE EMEKLERİNE SAĞLIK DÖNÜŞLER ÇOK SIKICI GERÇEKTEN
  • elinize sağlık..
  • bence forza ya benzetmeye çalışmışlar
  • üff anakart bi gelmediki garantiden oynayım şunları eski bilgisayarıma mahkum kaldım :((((
  • güzel inceleme teşekkürler
  • Ellerinize sağlık.
  • Ya klavyeden oynarken dönme tuşuna basıp çektiğim anda 2 saniye sonra falan toparlıyor direksiyonu virajları alamıyorum.Nasıl halledicem onu.
  • Nascar yarışlarına benzemiş

beğenmedim
  • direksiyon gelsin bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Start başlangıç çizgisinde elinde bayrak tutan kızların yarışa başlamadan önce bayraklarıyla beraber aracın içinde durduğuna hiç şahit oldunuz mu arkadaşlar?

benzer olay otların arabanın içinde olmasıydı.. Oyunda bug çok arkadaşlar daha yama ve sürücüler gelcek eminim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.