Şimdi Ara

Need For Speed: Shift inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
67.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nfs nin en güzel serisi bence und2 mw ve nfs 3
  • You run with the wolves,
    Shout it out loud.
  • bence shift i diger serilere göre cok iyi yapmıslar..bazı arkadaslar virajlar zor donuluyor demiş..hafif bir fren darbesiyle yanlayarak drift yaparmıscasına muhtesem dönüyor arac..hatta bence oyunun en zevk veren tarafı bu. her yarısta drfit yapıyorum sanki..hızda ise pek kayıp olmuyor..online yaptıgımız dh shift turnuvasında da iki yarıs kazandım..bu oyunda viraj dönememek,parmaklarınızın hızına kalmış bence..
  • oyun bence çok süper gerçek tepkileri var alalı 3 gün oldu başından kalmıyorum oynadıım en ii yarış oyunu çok başarılı bnce tek eksiği hasar modelleme o kadar
  • EA daha önceden bu tip yarışlara kayacağını pro street le ipucusunu vermişti. Birçok kişi zaten NSF in en iyi oyunun Underground 2 olduğunu belirtmiş. Bencede en iyisi Underground2 en iyi oyunuydu hem oyunun gece olması hemde sokaklarda geçmesi. Underground 2 nin kötü yanı ise o oyunu her oynayan gerçekten sokaklarda oyun oynuyormuş gibi kendini kaptıranların fazla olması kendini kral sürücüymüş gibi görmesi. Belkide EA bunu görmüş olmalı ki oyunları pistlere yönlendirmeye başlamış :)
  • Hic begenmedim kontrol namina bisi yok oyunda da bisi yok gereksiz yere makina kasiyo bi arabalar iyi olmus o kadar gridin yanina bile yaklasamaz NFS Ctrl+Alt+Del yapsinlar bu is bitsin
  • bu oyu hıc makıne kasmıyo kı ben 45 - 70+ fps oynuyorum extra ultra 4x aa veya 8xaa 16xaf 1680

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 30 Eylül 2009; 9:48:40 >
  • Grafikler çok berbat ya ne bu böyle anlamadım.Saçmalıklarla dolu bi oyun gibime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Grafikler çok berbat ya ne bu böyle anlamadım.Saçmalıklarla dolu bi oyun gibime geldi.

grafıkler berbat mı yok artık
  • grafikler berbat değil ama mükemmelde değil..ayrıca oyunda takılmalar var hemde çok rahatsız edici boyutta..yani bu oyuna gerçekten inan ve hayal kırıklığına uğramış biri olarak söylüyorum ki oyun bence çöp ama sizce güzel olabilir..
    quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Grafikler çok berbat ya ne bu böyle anlamadım.Saçmalıklarla dolu bi oyun gibime geldi.

grafıkler berbat mı yok artık
  • yarıştıgımız adamların arabalarınıda alabilsek eskisi gibi
  • Oyun sadece grafik olarak iyi görünmekte Grid deki heyecanı bu oyun sağlayamaz ve online modu bence çok zayıf kalmış.Grid i Güncelleştirmeler yapıldıkdan sonra oynayın derim tüm çıkan paketlerini yükleyin yamalarını vs o zmn Grid i hiçbir oyun geçemiyor Grid deki Drift leri tek geçerim :D
  • buda grid de aynı gibi çünkü oynama şekiileri gıcı ediyor ne bu ya tek dokunşla viraj dönmemi olur saçmalık illa direksiyon alacaz yani onları hedefliyolar valla ps2 de bile analogla harika yönetiliyodu araab bunlarda yok yapmıyolar çünkü bence bu kontrol sistemini değiştirmeliler bakın gt5p ye ordaki gibi olmalı
  • Mesut arkadaşım cümleyi, cümle sonu gibi söylüyorsun cüme sonunu da cümle başı gibi söylüyorsun İnceleme yaparken buna dikkat edersen sevinirim.

Saygılar
  • Dirt 2 oynuyorum valla .. Çok klasik olucak ama NFS Carbon ve MostWanted'da bitti benim için ..
  • Grid'e benzetmeye çalışmışlar bazı yönlerden ama Grid'in yarısı kadar bile olamaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciCaDa45

Grid'e benzetmeye çalışmışlar bazı yönlerden ama Grid'in yarısı kadar bile olamaz diye düşünüyorum.

amma yaptınız ha grid ten iyi bi kere ama gtr2 ile boy ölçüşebilir
  • Teşekkürler. :)
  • conturoler kotu diyen arkadaslar bide joystikle oynasin oyun bence guzel olmus tesekkurler inceleme icin
  • Vay be işlemci olarak çift çekirdek istiyormuş minimum p4 3.0 oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.