pek hoşuma gitmedi. pist yarışı bana göre değil. dönüşleride çok zor alışamadım bi türlü. kuma girince zaten çıkamıyosun
+1907
NFS serileri resmen Pro street ile benim için bitti.. Çok kötü oyunlar yapıyorlar, bizim bu oyunlarda polislere karşı gelmemiz gerek, yasa dışı yarışlar yapmamız gerek, draglarda kapışmamız, canyonlarda aşağıları uçmamız, drift kralı olmamız gerekirken, bize trt'nin gösterdiği dandirik ralli yarışları havasında bir oyun oynatıyorlar.. Pist yarışları NFS'ye hiç mi hiç yakışmıyor.. Şu grafikleri Most Wanted'a koysa NFS'nin rakibi kalmazdı...
güzel inceleme
quote:
Orijinalden alıntı: -Hakan-
trophy varmıdır oyunda arkadaslar cevaplarsanız sevinirim
evet trophy var oyunda
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: cm34
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
quote:
Orijinalden alıntı: The Berber
pek hoşuma gitmedi. pist yarışı bana göre değil. dönüşleride çok zor alışamadım bi türlü. kuma girince zaten çıkamıyosun
+1907
NFS serileri resmen Pro street ile benim için bitti.. Çok kötü oyunlar yapıyorlar, bizim bu oyunlarda polislere karşı gelmemiz gerek, yasa dışı yarışlar yapmamız gerek, draglarda kapışmamız, canyonlarda aşağıları uçmamız, drift kralı olmamız gerekirken, bize trt'nin gösterdiği dandirik ralli yarışları havasında bir oyun oynatıyorlar.. Pist yarışları NFS'ye hiç mi hiç yakışmıyor.. Şu grafikleri Most Wanted'a koysa NFS'nin rakibi kalmazdı...
Ya siz NFS serilerini nerden itibaren oynamaya başladınız? Underground ile mi başladınız soruyorum? NFS 1,2,3,4,5,6 (Hot Pursuit 2'ye kadar) oynadınız m hiç? NFS'nin özü bu zaten. Ayrıca viraj dönememek sizin sorununuz, ben nasıl dönüyorum en güçlü araçlarla? Nasıl fıstık gibi sürüyorum driftimi atıyorum?? Kuma gerçek hayatta gir yine çıkamazsın ki oyunda çıkılıyor. Ne Most Wanted'mış ya..
çok güzel olmuş gerçekten tebrikler
nfs serısı oldum olası hosuma gıtmedı. yanlız bu denlı sacma oyun yok ıste en basıt ornek:
karıyer moda baslıyoruz aldıgım araba golf ve yarıstıgım arabalar modıfıyelı yarıs arabaları vve fark atıyorum 3 dk yolda 17 sn yuh yanı hanı dıyeceksınızkı oyunun zorluk sevıyelerı felan ama ne denlı basıt olursa olsun normal bı aracla modıfıyelı yarıs arabalarına bu fark atılmaz.ınanın GRİD oynuyodum gecen sene bu nfs shıft tı yukleyınce onu tekrar oynamaya karar verdım oynanabılırlık zorluk sevıyesı felan 10 basar ancak nfs aradakı 1 senelık farkla grafık olarak degılde gorsellıkde bıraz onde.yanı kısacası EA yarıs oyunu yapamaıyo. varsa yoksa codemasters :D
bu oyuna pek kanım ısınmamıştı ama bu videodan sonra biraz oynayasım geldi sırada beklesin =)
inceleme güzel fakat oyun b*k gibi...GT çakması EA sömürgesi saçma sapan anlamsız gereksiz para tuzağı bir oyun.
Arkadaşlar sistem özelliklerinde işlemci core 2 doe demiş benim sistemim pentium(R) doel core 2.50 ghz 2 gb ram harddisk boş alan çok geforce 9600gt 1 gb 256 bit
benim sistem kaldırmazmı şimdi anlamadım neden bu kadar çok sistem özelliği istiyorki
bende momo racing wheel direksiyon var ps3 için satmadım çalışırmı diye sizce çalışırmı arkadaşlar usb den takınca tanırmı direk? not:konu açmak istemediğim için buraya sordum
quote:
Orijinalden alıntı: sadekar42
bende momo racing wheel direksiyon var ps3 için satmadım çalışırmı diye sizce çalışırmı arkadaşlar usb den takınca tanırmı direk? not:konu açmak istemediğim için buraya sordum
Tanır, bende de piranha monza var ps3 ile uyumluysa elindeki direksyon direk oynayabilirsin.
çok daha gercekcı cok daha guzel olmus
Evet grid'e benzemiş ama NFS'nin yeri ayrı,,teşekkürler