Bildirim
Need For Speed: Shift inceleme videosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzel olmuş tebrikler. -
Elinize sağlık. -
çok güzel bir inceleme olmuş. oyun hakkında merak edilen bir çok detay hakkında gayet açıklayıcı bilgiler verilmiş. inceleme için teşekkürler. -
Güzel olmuş.Elinize sağlık.. -
Merak ettiğim bir oyundu. Oynamak kısmet olmadı daha. İzliyorum şimdi. -
inceleme güzel olmuş.elinize sağlık. -
wauw güzel inceleme 8.4benim kendi cabımca verdiğim puanda 8.5tu -
Elinize sağlık..
1-2 yarış yapabildim sadece daha tam olarak oynayamadım şu oyunu.. -
yazayimda gece izlerim -
Oyun güzel olabilir fakat Grid'i daha yeni bitirmiş birisi olarak bu oyunu oynamam biraz güç.
Zaten pistlerde öldüm, bittim, eridim :)) -
süper hazırlamışsınız. teşekkür ederim... -
Çok güzel inceleme teşekkürler.
3:40 larda siyah bir araç var, Şahin'e benzemiyor mu ya -
Güzel. -
pek hoşuma gitmedi. pist yarışı bana göre değil. dönüşleride çok zor alışamadım bi türlü. kuma girince zaten çıkamıyosun -
gridden çok etkilenmişler shifti yaparken. ayrıca artı olarak da kokpit görünümü çok gerçekçi olmuş. 8.4 puan tam yerinde -
Video'nun 6.29 kısmında oyuna 8.2 verilirken 6.46 kısmında 8.4 puan verilmiş
Güzel inceleme teşekkürler -
Puan Tam İsabet Olmuş ..
Fakat Grid Hastası Bir Oyuncu Olarak Kesinlikle Almam Gereken Bir Oyun Olduğunu Anladım -
Grid ile gelen fiyasko sonucunda Bu firmanın Nfs serisine son verdiği haberleri geliyordu..İlginç.
Bunun da başarılı olmasın beklemiyorum çok eksiği var. Modifiye seçenekleri yarış yapılan alanlar gibi çok daha detaylı olaraK hazırlanabilirdi.Bir çok özellikten kısılarak hazırlanmış bir demo havası verdi -
Harika olmuş, tebrikler.
Benzer içerikler
- whatsapp neden açılmıyor
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram profilime kim baktı
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X