Şimdi Ara

Need For Speed: Shift inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
67.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın Zamanda Grid2 Çıkıyor İnşallah Kusursuz olur :D şahsen pc versiyonu görüntüleri süper ama gel gelelim oyunda ruh yok ama psp versiyonu pc versiyonundan daha eglenceli tamamen kurgu ve senaryo eksiklikleri var pc de Grid her Yönden Toz Yutturur :D
  • 1-) Underground 2
    2-) Carbon
    3-) Most Wanted
    4-) Shift....
  • bu oyunda olmamış bence nfs böyle giderse tarihe gömülecek gibi. neyseki grid 2 çıkacak :)
  • Güzel inceleme olmuş
  • PS3 ü bilemem ama PC de oyun çok kolay gibi geldi bana. çok heyecanlı yarışlar yok. ayrıca bu kadar uzun loading süreleri olması , oyunu oynamamam için yeterli...
  • bence ea oyuna isim verirken f harfını yanlış yazmış. f harfını çıkartınca daha iyi ifade ediyor oyunu
  • çok güzel bir oyun...
  • Şöyleki Grid artık zevk almasamda çok süper bir oyun. Hem klavye ile hem direksiyonla oynadım. Bana verdiği tatlar ap ayrıydı. İki seçenektede istediğim gibi oynayabiliyordum. Grafikler ve sesler çok güzeldi. Ve çok yüksek sistem ihtiyacı yoktu. Bu sebeple 1 yıldan fazla silmedim oyunu. Ben tek eksi özelliği NFSD gibi geliştirme olmaması.

Shite gelince Grafikler güzel ama sistem ihtiyacı yüksek. Oynanabilirlik Klavye ile çok zor. Klavye ile sadece 1 tur attım araba yolda durmuyordu. AMa direksiyonu takınca cirit atmaya başladım. Zaten Shifti sevmeyenler bundan ötürü sevmiyor. Şhift sürüş açısından en gerçekçi oyun diyebilirim. İnsanlar eksi NFS serilerindeki kolaylığa alışmışlar. Nedir. Viraj dönerken gazı hiç birakmiyorlar araba duvara çarpa çarpa virajı dönüp sanki viraja duvara viraj boyunca sürten kendi dğeilmiş gibi devam ediyoarldı. Şimdi öyle bişey olmadığı için özellikle araba kullanmayan çocuklar durumdan çok müzdarip. İkisi oyunun artıları ve eksilerine gelince

Grid
    +
    Grafik
    Ses
    oynanabilirlik
    Hasar modellemesi
    Optimizasyon
    Direksiyona yansıyan tepkiler
    -
    Araçları geliştiremiyoruz

Shift
    +
    Grafik
    ses
    Oynanbilirlik (Profosyeneller için)
    Araçları geliştirebilmek
    -
    Yüksek sistem ihtiyacı
    Eski NFS lerden Çok farklı
    Klavyede oynamak alışana kadar Izdırap desem yeridir.
    Hasar modellmesi Videoda olduğu denildiği gibi Pasif kalıyor.

• oyun çok güzelde dogru düzgün oynayamıyoruz ki çok kötü kasıyor
  • inceleme icin tesekkürler.Yine cok güzel olmus.
  • Grafikleri dışında hiçbişeyi dikkatimi çekmedi açıkcası.
  • hala most wanted'in üstüne ne nfs oyun yapa bildi nede bi başkası
  • fena görünmüyor oyun. nfs hayranı olarak undercover'ı yorumlar üzerine almamıştım ama buna dayanamıcam sanırım. oynanabilirlik dışında güzel görünüyor, joypadle nasıldır acaba?

inceleme için teşekkürler
  • oyun bugün elime gecti cok hosuma gitti
  • GRİD e çook benziyor gerek yok bence carbon ve Underground 2 yi tek geçerim... :D
  • beğendim... ama: intel p4 3.2ghz işlemci - 1.5gb ram - 256mb nvidia 6200 ekran kartı ile nasıl gözükür bilemicem :D
  • Nfs serilerinin en iyisi şimdilik bu :)
  • acbold ekran kartın yetmez :( 6xxx serisi ile calismiyor :(
  • tavsiye ediyorum grafi olarak güzel bir oyun psp 'imdede oynadım.Epey güzel most wanted'a benzerlikleri carbondan alıntılarla,kısaca kendini toplamış.Nfs herdaim nfs need for speed...
  • GT'ye döndü dönecek neredeyse.

Nerede o Most Wanted.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.