Şimdi Ara

Need For Speed: Shift inceleme videosu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
67.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim pc bu oyunda kitleniyor win 7 ile ilgili olabilir mi?
  • Güzel oyuna güzel inceleme olmuş ama benim pc kaldırmıyacağı için hiç elimi bile süremiyorum.:(
  • bence oyun mükemmel olmuş özellikle prostreet ve undercoverın ardından çıkan en iyi NFS serisi bence !!!

Mükemmel bence
  • arkadaslr alıp oynayan oldu mu ps3 te kasma filan oluyor mu yada hata filan...? alıcam da bunları bilmek lazım.. boşuna para vermiyelim..
  • Bende gridi bitirmiş bir kişi olup nfs2 den beri her nfs serisini bitirmiş bir kişi olarak çok büyük umutla aldığım bu oyunda hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilrim.
    Öncelikle driftler gerçekten çok kötü olmuş nerde o eski insane king driftler yaptığımız yollar arabalar nerde bunlar...
    Ayrıca bilmiyorum labo gallardoyu alıp stage 3 upgradelerini yaptıktan sonra arabanın nedense sürekli zıp zıp zıpladığını test eden oldu mu? her türlü tuningi denediğim halde bir türlü bu huyundan vazgeçiremedim arabayı... sonunda onu satıp audi r8 aldım...
    Ayrıca bilmem dikkatinizi çekti mi ama bazı yollar pro streetten aynen alınmış ve sadece çevreleri değiştirilmiş. isteyen deneyebilir :) ben o yollarda bir kere yarıştığım anda bunu farkettim. akşam eve gidince hangi yollar isimlerine bakiim de yarın yazarım sizlere...
  • slm;
    arkadaşlar online sorunu yaşıyorum.bu sorun olan varmı yada nedendir sizce?
    online girmeye çalışıyorum: cannot connect to ea nation.you must be signed into ea nation in order to access the online features of this title. diyor.
    bağlantım 4mb sınırsız.alet psn e bağlı.
    teşekkürler.
  • Race Driver Grid gibi bir oyun olmuş bakalım oynanış nasıl umarım grid kadar zor değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsh

arkadaslr alıp oynayan oldu mu ps3 te kasma filan oluyor mu yada hata filan...? alıcam da bunları bilmek lazım.. boşuna para vermiyelim..

ben aldim suana kadar 3 gündür oynuyorum kasma felan yok bana cok zevkli geldi oyun pist yarislarini sevmememe ragmen online 1 kere oynadim fark yeyince ciktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman29

quote:

Orijinalden alıntı: marsh

arkadaslr alıp oynayan oldu mu ps3 te kasma filan oluyor mu yada hata filan...? alıcam da bunları bilmek lazım.. boşuna para vermiyelim..

ben aldim suana kadar 3 gündür oynuyorum kasma felan yok bana cok zevkli geldi oyun pist yarislarini sevmememe ragmen online 1 kere oynadim fark yeyince ciktim

ps3 versiyonlarında hasar motoru daha azmış diye duydum xb da duvara düz dalınca alet mahfoluyo ps3 de ise yamuluyor video da da izledim ögle bir gözlem yapabildin mi hasar ve grafik açısından nasıl oyun dostum bi ss alma ve paylaşma sansın olursa çok yardım etmiş olucaksın pc de hayal kırıklıgı oldu benm için bari ps3 te düzeltelim senden gelicek haberler dogrultusunda almaya niyetlenicem kardeşim

saygılarımla..

• bence güzel bir oyun değil cizgifilim gibi aşırı derece yapmacık bir oyun efekt denilen bişe yok Grid le kıyaslarsak yanından bile geçemez tam bir hayal kırıklığı bence grid varken bu oyun oynanmaz unistallı basıyorum hemen.
  • suana kadar duvara sert tosladigimi hatirlamiyorum 1 kere olmusdu galiba önü bayagi yamulmusdu ama yarisa tabiki devam ettim
  • Oyun bence 10numara oyun olmuş oynamayı bilene klavyeden oynadım gerekli yerlerde gaz kesip gerekli yerde frene bastıgınız zaman hiç bir sorun çıkmıyor.

Bana göre tek eksiği kaza sırasında arabanın dağılması fazla gerçekçi olmuş, ama güzel bir oyun.
  • demosunu çektim ama oyunu almıcam
  • Arkadaşlar bende oyunu yükledim, logitech driving force pro direksiyon ile oynuyorum yalnız malesef gecikme war oyunda. Misal direksyonu çevirdikten 0.2-0.3 saniye gibi bir süre sonra dönüyorgecikme ki grid oynarken bu hiç yoktu. fps olarak 50-70 arasında geziniyor gtx260 ım ile.

araştırdım baya bir kullanıcı bu sorundan bahsetmiş EA in forumlarında ama EA den ses yok hala....
  • oyunu alan arkadaşlardan bişey istiyorum oyun 1080p mi 720p mi demo 720p ve ps3 te berbat bir görüntüsü vardı bi an korktum bune die pc de dehşet grafik vardı ps3 te daha iyi beklerken hayal kırıklıgı oldu bu yönde beni rahatlatıcak bir cvp bekliyorum arkadaşlar..

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kry|emi

oyunu alan arkadaşlardan bişey istiyorum oyun 1080p mi 720p mi demo 720p ve ps3 te berbat bir görüntüsü vardı bi an korktum bune die pc de dehşet grafik vardı ps3 te daha iyi beklerken hayal kırıklıgı oldu bu yönde beni rahatlatıcak bir cvp bekliyorum arkadaşlar..

saygılar..

MultiPlatform oyunlarda En iyisi PC; 2.'si Xbox 360; üçüncüsü de PS3'tür arkadaşım... Neyseki PS3 farkı kapatmaya başladı; çoğu oyun Xbox kalitesine yakın kalitede çıkıyor; En iyi Grafiği Tabi ki PC'de alacaksın
  • sanırım yazdığım sorunu yaşayan yada çözğm önerisi olan kimse yok?
  • oyun cok güzel indirip denedim cok hosuma gitti gerek ses gerek grafik cok hos olmus Need For Speed Bu oyunla güzel şeyler yaptı.
  • Evet oyun benim de oldukça hoşuma gitti. Kontrolleri de klavyeyle kolaydı, tabii gerekli ayarları yaparsanız.

Bu arada:
    Yüksek kare/sn'ye karşın teklemelerle(FRAPS kare/sn değerini etkilemeyen teklemeler) karşılaşanlar, GeForce sürücü ayarlarından maximum prerendered frames ayarını ("önceden çizilen maksimum kare sayısı" gibi bir şeydir Türkçesi) 0 veya 1'e getirerek denesin.
    Varsayılan ayar 3'teyken o tür teklemeler olabilir. Zaten çoğu durumda 0 veya 1 yapmak iydir. Vsync açmasanız bile, ekran kartı 60 altı karede sınırladığında meydana gelebilen input lag'i azaltır oyunlarda, teklemeleri giderdiği gibi. Vsync açınca meydana gelen lag'i de, tazeleme hızı yükseltiminde olduğu gibi, azaltır.

Radeon sahipleri bu sorunu yaşarsa AtiTrayTools'ta aynı işi gören Flip Queue Size'ı düşürebilir. Radeon'daki varsayılan ayar GeForce'teki varsayılan ayardan muhtemelen daha düşük olduğundan (2 olabilir), bu tür sorunlar onda meydana gelmiyor.

• trophy varmıdır oyunda arkadaslar cevaplarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.