Şimdi Ara

Need For Speed: Shift inceleme videosu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
67.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyunu konsol da oynayacaksanız mutlaka direksiyon seti almalısınız çünkü analog kumanda ile oynarken, oyun direksiyon olmalı şeklinde viraj larda kendini gösteriyor. Rakip oyuncu neredeyse hiç drift yapmadan (keskin virajlar hariç) hızlı bir şekilde sizi geçiyor. Ben xbox dan kaldırdım oyunu.
  • evet klavyedede aynı sorun var gene yarışlar değilde drift çok kasıyor bir g25 olsa tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

1gb hd4650 ekran kartı

3 gb ram

2.53 Ghz işlemci..

kasarmı laptopumda ??????

Kasmaz galiba. Ama oyun harici winamp bile çalıştırma
  • peki arkadaşlar ps3 te oynarken ben joystick yerine yön tusları ile aracı idare etme ayarını göremedim,
    yok mu yoksa ben mi bulamadım?
    teşekkürler..
  • arkadaşlar oyunu bir tüllü oynayamıyorum takılıyor hafif neden bilgisayarımım her şeyi yetitor oyuna
  • İnceleme için teşekkürler güzele benziyor
  • ya bende var grafikler süper ama oynaması zor nfs nd. gibi ya allah gidilmiyor :D
  • bende direksiyon var ama incelemede direksiyon ile uyumdan bahsedilmemiş direksiyon ile iyi oynanılıyor mu?Dirt 2 de iğrenç oluyor direksiyon ile oynamak...
  • ya bu oyun güzel olmuş mümtiş :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:))))))))))))))))))))))))))))
  • Beğenen de var beğenmeğen de ... Yalnız benım hosuma gitti.. Sokak yarışlarından bunalmıştım
  • Güzel.
  • Ben en son Undercover'ı oynadım parkur yarışlarından bek haz almıom aslında need for speed'in teması neredese 2005 ten beri sokak yarışları.Umarım 2011 de harika bir sokak yarışı ile karşılaşırız
  • ben beyenmedim bu oyunu
  • İncelemede oyunun eksileri olarak gösterilen lerle oyuna fazlasıyla haksızlık edilmiş

- Uzun Yükleme süresinden bahsediliyor ama benim şimdiye kadar gördüğüm en hızlı yüklenen oyunlardan biri (yükleme ekranları çoğunlukla 5 saniyeyi bulmuyor bende)

- Dönüşlerdeki direksiyon hassayiteninin yüksek oluşu eksi olarak bahsedilmiş ama o da ayarlardan gerekli değişiklikler yapılarak 5 yaşında bir çocuğun bile kolaylıkla oynayabileceği seviyelere getirilebiliyor

Son olarak oyunu çok beğendiğimi belirtmek istiyorum :)
  • Kesinlikle , doğru b,r pc de oyun mükemmel hızlı çalışır .. ayarlar la da kolaylaştırışabilir... Yükleme anının uzun sürmesi sorunu PS 3 de de yaşanıyo . PS 3 DEKİ PROBLEM NEDİR ??? :... Bu sorunun cevabı da belli .. kötü optimizasyon :D
  • shift ps3 un kolay oldugunu soyleyen oyunun mantelitesinden anlamamis demektir cunku her yarista birbirini gecme amac degil,drift puani alma,race linedan gitme,araclara carparak egale etme ve puan kazanma gibi gorevler var o yuzden bazi arkadaslar golfle her araci geciyormus.gel 50 lvl e kadar zormu kolaymi anlarsin birde sistemlerin hepsini kapat esp,dtc, o zaman gel oyunun zevkine v ar harika oluyor.bence tek eksik yani sacma sapan duyulmamis concept ve retro arac yerine ferrariyi koyabilirlermis.shift genel anlamda cok zevkli ve zor bir oyun
  • on numara oyun hocu
  • on numara oyun hocu
  • vasat para kazanamayınca dur ben bi online yarış oyunu yapım gerizekalılarda 20 dolar versin bak ben nasıl kazanırım tarzı düşünceyle milleti keriz yerine koyuyor yapımcılar.Nfs world adlı oyuna şöyle bi göz attım modifiye seçeneği dandik bi bodykit var üstünde spoiler varsa var yoksa yok grafikler most wantedın biraz daha makyajlanmış hali ve 10 lvl kadar parasız oynuyorsunuz saçmalığa bak adam yeni yeni oyunu öğreniyor sen para ver öyle oyna diyorsun adam oyunun ne olduğunu anlamıyor ki bence nfs bitirsin artık nerde grid nerde shift gridin grafikleri süper bu oyunla kıyaslanması imkansızz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winneras -- 14 Eylül 2010; 10:25:34 >

• need for speed online çıktı.Bu linkten indirebilirsinizhttp://hotfile.com/dl/137596407/9d1fa52/setup_722.exe.html
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.