Şimdi Ara

Nefes Filmi Ne Oldu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nefes filmi vardı levent semerci'nin filimin kadrosunda hiç yıldız oyuncu yokmus askeri eğtim alan 40 genç oynatılmıs ama filim çıkmadımı ne oldu

• 29 ekim diye tarih verildi ama yine tarihi değiştirirler
    1.5 yıldır vizyona giricek sözde
  • cok saglam bir filme benziyoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

cok saglam bir filme benziyoo

+1905

böyle sağlam filmler yapılacaksa 1,5 yıl daha beklemeye razıyım
  • filmin sitesin yakında sinemalarda diye geçiyor ama facebookta filmden alınan kısa bi sahne var gerçekten izlemeye ve beklemeye değer bi film
  • Geçen nefes filmi konusu yüzünden ban yedim. filmi iki defa ertelediler ve bir sene sonraya sarktı. altıüstü Türk filmi ya
  • facebookdaki video yu gördün de konu açtın değil mi ? facebooktaki bi videonun da gitmediği kullanıcı yok herkes paylasıyo aynı videonun ulasmadıgı adam kalmıyo altına mal mal yorumlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hachiko'ya ne oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • levent semerci babamın eski silah arkadaşıdır. aradı bizi film hakkında bilgi verdi.

97-99 yıllarında babamla hakkari şemdinlide görev yaptılar bizde oradaydık filmi izlemeninizi tavsiye ederim herşey yüzde yüz gerçektir. 29 ekim dedi bizede levent abi. genemi dğeişmiş tarih yoksa, ertelendiyse garanti ekonomik nedenlerdendir. çünkü filmin bütün işlemleri tamamlandı... bu filmi askeriyeden ayrılanlar. çevirmişler oyuncuların çoğu amatör beyler. ve yüzde yüz gerçek babamın bile kopyasını koymuşlar filme tıpkı benim peder:D filmde sürekli birisi savaşmazsanız öleceksiniz diyecek . oda levent semerci işte.

orada neler çektiğimizi bir biz biliriz birde allah. allah herkesin yardımcısı olsun.

dip not: babam emekli rütbeli askerdir. hakkaride operasyonda yaralanıp malülen emekli oldu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerembak_06 -- 13 Ağustos 2009; 16:27:31 >
  • 29 Ekimde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.