Şimdi Ara

Nefesim kokuyor çare bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 14 yaşındayım bir rahatsizligim var

Nefesim 1 senedir kokmaya başladı ilk önce dis doktoruna gittim disimde koku yapabilecek bisey olmadigini söyledi

Bende dahiliye gideyim dedim malesef beni 18 yas alti oldugumdan kabul etmedi ve cocuk doktoruna gönderdi cocuk doktoru bademciklerde sorun var dedi ilac yazdi gonderdi

Ilaclari kullandim kokuyu giderdi ama ilaclar bitince gene basladi bende bu sefer uzman cocuk doktoruna gittim

Kendisi bademciklerin iltap kaptigini bizim ilimzideki havadan kaynaklandigini söyledi oda ilac yazdi gonderdi

Ilaclarini kullandim ayni sekilde ilaclar bitince gene koku başladı bende bu sefer kulak burun boğaza gittim

Kullak burun boğaz film cekildikten ve muayeneden sonra biseyimin olmadigini söyledi ve belkide midende sorun olabilir dedi

Son 3 gündür karnimda bir ağrı var saglik ocağına gitti mide koruyucu haplar felan verdi ama geçirmiyor doktorun dedigi aklima geldi

Benimde gercekten kafam karıştı sizce ne yapmaliyim hangi doktora gozukmeliyim dislerimi sabah aksam fircalarim ve ustune agiz bakim suyu kullanirim bu sadece kokuyu kamufle ediyor yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timelord278 -- 2 Eylül 2016; 17:00:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağız kokularının nedeni genelde ağız ve üst solunum yani burundur. Diş eti iltihabı, çürük vs. olabilir başka doktorlara da görün. Burunda ise genelde et olur ve ağıza doğru koku yapar iyi bir KBB uzmanı anlar. Bunlar değilse en kötü senaryo Şeker hastalığı falandır artık. Dişlerini iyi fırçala en az 2 dakika sürsün her tarafını fırçala. Diş ipi ve gargara ile takviye yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 2 Eylül 2016; 19:54:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.