Şimdi Ara

Nefs-i Müdafaa için dövüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dövüşe başlamak yani hiçbir şekilde içgüdümde kavga yok özellike dışarısı okul gibi ortamlarda . kendini bir halt sanan inanlara karşı bir dövüş sporuna gitsem ne olduğu önemli değil tabi aikido , judo gibi şeylerle ilgilenmem

içgüdüsel olarak kişiye birşey kazandırırmı ring de neler yaşıcağım hiç umrumda değil heryerde söylüyorum önemli olan sokakta , okulda , dışarıda , metroda rahat olabilmek .

kaçsenede birşeyler kazanırım.

• Judoyla niye ilgilenmezsin ki? En iyi dövüş sporlarından.
  • sokaktaki kavgalarda elinden hiçbirşey gelmeyen 6 senelik judocu , sonra sıradan bir insandan farkı olmyan çeşitli karete branşlarıyla ilgilenmiş kişiler tanıyorum

En iyi dövüş sporlarından olmasına birşey demiyorum sadece ring ve müsabaka için uygun sporlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 9 Nisan 2016; 14:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

sokaktaki kavgalarda elinden hiçbirşey gelmeyen 6 senelik judocu , sonra sıradan bir insandan farkı olmyan çeşitli karete branşlarıyla ilgilenmiş kişiler tanıyorum

En iyi dövüş sporlarından olmasına birşey demiyorum sadece ring ve müsabaka için uygun sporlar

Judo gayet uygun direk ko üzerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hiç öyle düşünmüyorum gerçi kavga esnasında iç güdüdeki korkuyu köreltince herşey mümkün sadece sıradan bir insan olarak çok judocu tanıyorum kavgada muşta kullanmaktan bahsediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.