Şimdi Ara

Negatif tarama? Nereye yazıcağımı bilemedim. Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 50x10 cm boyutlarında negatif röntgen filmleri var. Bunları bilgisayara aktarmam gerekiyor. Günlerdir araştırıyorum ama bu işi yapan bir fotorafçı veya özalitçi bulamadım. Yapabilceğim bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Arkadaş senin işin çok zor bence. Negatifin genişliği 2,4cmdir. Negatif tarayıcıların da üst kapaklarının içinde aşağı yukarı 5cm eninde ışıklı bir bölme vardır. Bu şekilde üstten negatife ışık vurdurulup alttan da tararlar. Ama senin standart dışı röntgen filmin nasıl taranır hiç bir fikrim yok. Bence fotoğrafçılara değil medikal işlerle uğraşan insanlara danışmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbagci -- 15 Mart 2010; 22:09:14 >
  • Saol. Zaten bulabildiğim en büyük tarama yapan yer 20e 40 gibi bişeydi. O da ankarada. Gerekirse kargoyla göndercem türkiyenin neresi olursa olsun yeter ki bulayım :)
  • hastanelere sormanı öneririm.. onların belki vardır ellerinde öyle büyük bir tarayıcı.. zira onlarda artık tenolojiden, bilgisayarın nimetlerinden yaralanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.