Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daniali

arkadaşlar cihazın antutu skoru 6608 bu sırada pil kalibrasyonu çok önemli ilk başlarda 1 gün gitmeyen şarz şimdi 3 gün rahat gidiyor

Daniali türkçe rom ile 3gün pil çok iyiymiş. Kalibrasyonu recoverydenmi yoksa programlamı yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 4 Aralık 2012; 21:46:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

Arkadaşlar bana telefonu getirtebilecek olan var mı? Sahibinden'e ya da sanalpazar'a güvenli olacak şekilde?Komisyon tabiki de olacak.Kredi kartı çıkarmam çok uzun sürecek onu bekleyeceğime komisyonu verip getirtmek istiyorum.Telefonun fiyatı şu an 295-300 TL arası.Komisyonda anlaşalım bana mesaj atın :)

Hocam fiyat aralığını biliyorsanız kendiniz sipariş verin lakin Türkiye satış fiyatı 500-550 arası değişiyor sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde. He yok ben paramı riske atmam diyorsanız 200-250 karı vereceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

quote:

arkadaşlar cihazın antutu skoru 6608 bu sırada pil kalibrasyonu çok önemli ilk başlarda 1 gün gitmeyen şarz şimdi 3 gün rahat gidiyor

Daniali türkçe rom ile 3gün pil çok iyiymiş. Kalibrasyonu recoverydenmi yoksa programlamı yaptın?

recveryden yaptım hocam cihazıda normal kullandım oyun radyo mp3 internet falan filan
    sen ne durumdasın rom değiştirdin mi t15 diyodun en son haberlerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooper

quote:

Arkadaşlar bana telefonu getirtebilecek olan var mı? Sahibinden'e ya da sanalpazar'a güvenli olacak şekilde?Komisyon tabiki de olacak.Kredi kartı çıkarmam çok uzun sürecek onu bekleyeceğime komisyonu verip getirtmek istiyorum.Telefonun fiyatı şu an 295-300 TL arası.Komisyonda anlaşalım bana mesaj atın :)

Hocam fiyat aralığını biliyorsanız kendiniz sipariş verin lakin Türkiye satış fiyatı 500-550 arası değişiyor sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde. He yok ben paramı riske atmam diyorsanız 200-250 karı vereceksiniz

fiyatını biliyorum ama kimse 300 TL lik bir ürüne 500-550 TL vermez şu an bir arkadaşımla görüşüyorum forumdan fiyatta anlaştık gibi şu anda inşallah olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adki

quote:

recveryden yaptım hocam cihazıda normal kullandım oyun radyo mp3 internet falan filan
    sen ne durumdasın rom değiştirdin mi t15 diyodun en son haberlerini bekliyorum

Türkçe roma devam ediyorum.Zaten T15 ile gelen yenibirşeyde yokmuş.T12 ile aynı yani bizim türkçe romun altyapısını oluşturan Rom.Benim bateri enfazla 36 saati gördü.Birde Recovery den kalibrasyon yapayım bakalım.Bu arada Antutu ile 6707 yaptı benim tel.

• Recovery den kalibrasyonu nasıl yapiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newman forumundan alıntı

7. PİL KALİBRASYONU

Pil göstergesinin sağlıklı bilgi vermesi, şarj boşalma ve dolma sürelerinin normalleşmesi için rom yüklemesinden sonra yapmanızı tavsiye ederim.

a. Telefonu %100 şarj edin. (Telefon açıkken hep %99'da kaldı, kapatınca ekranda %100 yazdı.)
    b. Recoverye girip advanced->wipe battery stats->yes yönergesini izleyin.
    c. Şarj tamamen bitip telefon kendi kendine kapanana kadar telefonu kullanın. (Ağır oyunlar vs oynayarak şarjı çabucak tüketmekten kaçının. Normal akışında bitsin.)
    d. Şimdide telefonu batarya %100 dolana olana kadar şarj edin. (Bu sırada telefonda hiçbir işlem yapmayın.)
    e. Şarj ekranında %100'ü gördükten sonra telefonunuzu yeniden kullanabilirsiniz
  • quote:

Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

450 TL ye şuan var.
    http://www.sanalpazar.com/Neo-N02-m-Qhd-4gb-Mtk6577-Dual-Core-Smartphone-4.5__isp4864482

Hocam bosvrin onlar resmen kazikliyor su an iki arkadas ile mesajlasiyorum eger gittigidiyor a ilan acarim derlerse hemen odeme yapacagim urun elime gecince de onaylayacagim insallah olur bu is hem arkadaslar kar yspar hem de ben urune sahip olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

450 TL ye şuan var.
    http://www.sanalpazar.com/Neo-N02-m-Qhd-4gb-Mtk6577-Dual-Core-Smartphone-4.5__isp4864482

Hocam bosvrin onlar resmen kazikliyor su an iki arkadas ile mesajlasiyorum eger gittigidiyor a ilan acarim derlerse hemen odeme yapacagim urun elime gecince de onaylayacagim insallah olur bu is hem arkadaslar kar yspar hem de ben urune sahip olurum

o iki arkadaş kaç para istiyor pekı?

• quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

quote:

450 TL ye şuan var.

o iki arkadaş kaç para istiyor pekı?

2 kişiydiler 1 e düştü,diğer arkadaşın mesajını bekliyorum.

• Bu telefona hafıza kartı takabılıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bu telefona hafıza kartı takabılıyor muyuz?

takılabiliyor tabi ki :)
  • quote:

quote:

450 TL ye şuan var.

Adam ağır mezarcı çıktı

• quote:

quote:

quote:

450 TL ye şuan var.

Adam ağır mezarcı çıktı

yorumuna çok güldüm hocam tam yerinde bir laf :)

• quote:

quote:

quote:

450 TL ye şuan var.

Adam ağır mezarcı çıktı

• Bende biraz önce siparişi verdim. Umarım kazasız belasız gelır. Bıde ımeı ,rom ,root olayını nasıl halledıcem kısmet artık:))))
  • benim tel hkpost ta göründü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim

benim tel hkpost ta göründü..

Nerden aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.