Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banka kartım var.Bunun la kredi kartı gibi para yatırabilir miyim ae ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben visayla ödeme yaptım , herkes paypalla yapılması konusunda uyarmış bi sorun çıkarmı kartla alakalı
  • Yalnız şöyle bir alternatif var. ;eğer atm kartınız internet bankacılığına açıksa paypala kaydedip alışveriş yapabiliyorsunuz diye biliyorum ve bu daha yeni bir şey. Aliexpress te zaten paypal geçerli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Yalnız şöyle bir alternatif var. ;eğer atm kartınız internet bankacılığına açıksa paypala kaydedip alışveriş yapabiliyorsunuz diye biliyorum ve bu daha yeni bir şey. Aliexpress te zaten paypal geçerli değil

sanal kart diye geçiyor o,ziraat bankasına gittiğimde bana sanal kartı banka hesabımla açtıramayacağımı ayriyetten yani kredi kartı şeklinde açacaklarını söylediler.Garanti bankası sanal kartı atm kartı ile açtırıyor.Garanti bankasına gidip ben de bir hesap açacağım ve sanal karta çevireceğim sitelerinden sonra alışveriş başlasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi token45 -- 3 Aralık 2012; 21:38:57 >
  • arkadaşlar sipariş vereceğim. hediye kuponu olan arkadaşım var mı acaba ?
  • Garanti bankası hesabı olanlar buradan bakarak sanal kart oluşturabilirler hesabı olmayanlar vadesiz hesap açtırdıktan sonra bunları uygulayabilirler

http://www.enesbayram.com.tr/garanti-bankasi-sanal-kredi-karti-olusturmak-ve-kullanmak/
  • LG-E960-Nexus-4 Alacağım websitesi varmi arkadaşlar..yurdışında getirtecegim ucuz yollu bir şekilde güvenle gelecek bir site varmi gümrüğe takılmadan gelecek şekilde arkadaşlar yabancı siteler hakkında pek bilgim yok .. paypal uyeligim var tşk şimdiden

LG-E960-Nexus-4 16 gb
  • Arkadaşlar kargom 11 gündür hareketsiz duruyor. Hiç bir gelişme yok, yılbaşı yoğunluğu mudur ne olabilir?

23/11/12 00:30 2012-11-23 00:30:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SWEDEN (Yurt Disi)
    23/11/12 08:09 2012-11-23 08:09:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)
  • benim telefonu dün yolladım diyor satıcı.hk post ile takip numarası var.şu anda sistemde görünmüyor.birkaç güne kadar görünür herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim

benim telefonu dün yolladım diyor satıcı.hk post ile takip numarası var.şu anda sistemde görünmüyor.birkaç güne kadar görünür herhalde..

4-5 gün sürebiliyor, hatta bazen daha da fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

benim telefonu dün yolladım diyor satıcı.hk post ile takip numarası var.şu anda sistemde görünmüyor.birkaç güne kadar görünür herhalde..

4-5 gün sürebiliyor, hatta bazen daha da fazla.

senin telefon geldi mi hocam? sistemde görünmesi ne kadar sürdü? çünkü bazı satıcılar zaman kazanmak için sahte takip numarası veriyorlarmış.
  • Lighttake'den şimdi sipariş verdim. Gümrükle ilgili problem olmaması için ne yapmamız lazım. Mail atılacak denilmiş ama ingilizce bilmiyorum. Buradan daha önce alan arkadaşlardan yardım istesem.
  • quote:

Benimkini niye china post air maille yollamis ki bataryali urunleri yollamama karari almamis miydi china post

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Benimkini niye china post air maille yollamis ki bataryali urunleri yollamama karari almamis miydi china post

ben kargo seçeneklerinden hkpost u seçtim.
  • Benim kargo hk ile yola çıkmış.
  • http://www.youtube.com/watch?v=pBlimw5iJQw bu video daha önce verildi mi bilmiyorum ama burada türkçe rom olduğu yazıyor. Orjinal ROM mudur bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo06

http://www.youtube.com/watch?v=pBlimw5iJQw bu video daha önce verildi mi bilmiyorum ama burada türkçe rom olduğu yazıyor. Orjinal ROM mudur bu?

Evet arkadaşım bu benim video ve rom costum rom dur.
  • Arkadaşlar bana telefonu getirtebilecek olan var mı? Sahibinden'e ya da sanalpazar'a güvenli olacak şekilde?Komisyon tabiki de olacak.Kredi kartı çıkarmam çok uzun sürecek onu bekleyeceğime komisyonu verip getirtmek istiyorum.Telefonun fiyatı şu an 295-300 TL arası.Komisyonda anlaşalım bana mesaj atın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

Arkadaşlar bana telefonu getirtebilecek olan var mı? Sahibinden'e ya da sanalpazar'a güvenli olacak şekilde?Komisyon tabiki de olacak.Kredi kartı çıkarmam çok uzun sürecek onu bekleyeceğime komisyonu verip getirtmek istiyorum.Telefonun fiyatı şu an 295-300 TL arası.Komisyonda anlaşalım bana mesaj atın :)

banada getiren olursa komisyonunu veririm yada ankaradan elden veririm parasını+komisyonu. mesaj atmanız yeterli
  • arkadaşlar cihazın antutu skoru 6608 bu sırada pil kalibrasyonu çok önemli ilk başlarda 1 gün gitmeyen şarz şimdi 3 gün rahat gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.