Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefondan gps e baglanmada sorun çekiyorum tele igoyu kurdun baran paylaştıgı dosyaları yükledim fakat gpse baglanamıyorum çözüm önerisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: muallim

benim tel hkpost ta göründü..

Nerden aldınız?

http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

• quote:

quote:

quote:

benim tel hkpost ta göründü..

Nerden aldınız?

http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

Ben lightakeın sıtesıne bakalım hangımızınkı once gelıcek:))))

• Aliexpress den aynı satıcıdan bende aldım. HK postta daha bu gün göründü. Bakalım gelecek mi. HK postta bataryalı ürünleri getirmiyor diye biliyorum. Satıcının Singapur post ile yollayacağını sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Aliexpress den aynı satıcıdan bende aldım. HK postta daha bu gün göründü. Bakalım gelecek mi. HK postta bataryalı ürünleri getirmiyor diye biliyorum. Satıcının Singapur post ile yollayacağını sanıyordum.

aynı satıcıdan bende aldım daha siparişe başlamadı paketin üstüne ne notu düşürttürdünüz. ona göre gümrükte sorun yaşamayalım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsckr

quote:

Aliexpress den aynı satıcıdan bende aldım. HK postta daha bu gün göründü. Bakalım gelecek mi. HK postta bataryalı ürünleri getirmiyor diye biliyorum. Satıcının Singapur post ile yollayacağını sanıyordum.

aynı satıcıdan bende aldım daha siparişe başlamadı paketin üstüne ne notu düşürttürdünüz. ona göre gümrükte sorun yaşamayalım:D

Dear seller,

Can you mark the parsel as a gift, put a price tag of $20 so that I won't have to pay taxes?

Best regards,

ben bu mesajı yazdım..
  • muallim saolasın inş sorun cıkarmadan hepimizinki gelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brsckr

quote:

Dear seller,

Can you mark the parsel as a gift, put a price tag of $20 so that I won't have to pay taxes?

Best regards,

ben bu mesajı yazdım..

Telefonun sar değerini öğrenebildiniz mi acaba?

• evet arkadaşlar forumda ilk seri neo alanlardanım hiç bilgim olmamasına ragmen desteklerle her şeyi hallettik şimdi cihaz sorunsuzca çalışıyor aklınıza cihaz ile ilgili soru gelirse yardımcı olmaya çalışırım cihaz hakkında düşüncelerim

gps sorunsuz çalışıyor-rom türkçe-şarz 2 gün ve üstü-wifi çekimi güzel-hız iyi yani telefon tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

evet arkadaşlar forumda ilk seri neo alanlardanım hiç bilgim olmamasına ragmen desteklerle her şeyi hallettik şimdi cihaz sorunsuzca çalışıyor aklınıza cihaz ile ilgili soru gelirse yardımcı olmaya çalışırım cihaz hakkında düşüncelerim

gps sorunsuz çalışıyor-rom türkçe-şarz 2 gün ve üstü-wifi çekimi güzel-hız iyi yani telefon tamamdır.

Oho sen herseyi halletmisin. Bende senin tavsiyelerinle Çarşamba gunü siparişi verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lightakeden mi sipariş verdin kılıf ve ekran koruyucuda sipariş etseydin ben hata yaptım onları sonra sipariş ettim bekliom kargo takip numaran geldimi
  • quote:

lightakeden mi sipariş verdin kılıf ve ekran koruyucuda sipariş etseydin ben hata yaptım onları sonra sipariş ettim bekliom kargo takip numaran geldimi

Maalesef sipariş etmedim. Kılıf kullanmayı pek sevmiyorum. Takip numaram gelmedi. Sevkıyata hazırlama diyor halen

• Şarj batarya kalibrasyonuylami iki gün gidiyor yoksa normaldedemi iki gün gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Şarj batarya kalibrasyonuylami iki gün gidiyor yoksa normaldedemi iki gün gidiyor

ben kalibrasyonu yapmadan önce şarz tutarsızdı bi anda 70 e düşüyordu hatta kalibr yaptıktan sonraki gün 3 günü görmüştü
  • Newman sayfasındaki gibi mi kalibrasyon yaptiniz

• hongkong post ta daha kargo verilir verilmez ptt ye düşüyor . en azından bende öyle oldu Singapur postta ptt ye düşmesi çok sonra olmuştu.

05/12/12 15:44 2012-12-05 15:44:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)

takip için şu adresi de kullanabilirsiniz.

http://www.packagetrackr.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 7 Aralık 2012; 6:39:21 >
  • Arkadaşlar benım sıparıs durumu asagıdakı gibi gözüküyor. Daha kargoya verilmemiş dimiş?
    Sipariş Bilgileri

2012/12/05 tarihinde düzenlendi

Işleme Durum Notlar
    2012/12/05 16:35:33 Anında Sipariş Zamanı Sipariş alınmıştır. Sipariş ödendiği görünüyor. Sevkiyat öncesi işlem kayıtlarını kontrol edin.
    2012/12/06 08:58:43 Şimdi Ürünler Toplama İşleme.
    2012/12/06 15:06:42 Öğeler Değiştirildi 59.343 * 1 换成 59.344 * 1
    2012/12/06 03:07:18 Şimdi Ürünler Toplama Işleme
    SKU Miktar Sevk $ Fiyat $ İndirim Açıklamalar
    -8888 1 - 0,00 $ 0,00 $ Ücretsiz Parça Numarası
    0000 1 - 0,00 $ 0,00 $ Lightake Sipariş Kayıtlı Airmail Nakliye
    59344 1 - 169,99 $ 0,00 $ Neo N02-M 4,5 inç QHD Dual Core MTK6577 Android 4.0 Cep Telefonu GSM + WCDMA 1GB/4GB - Beyaz
  • quote:

Arkadaşlar benım sıparıs durumu asagıdakı gibi gözüküyor. Daha kargoya verilmemiş dimiş?
    Sipariş Bilgileri

hocam kargoya verilip verilmedigini görmek için kargo takip numarasını girmen lazım atamlar paket hazır kargoya gönderildi der ama işlem daha başlamamıştır.
    kargo takip numaran var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Newman sayfasındaki gibi mi kalibrasyon yaptiniz

evet nevman syfasındaki gibi
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benım sıparıs durumu asagıdakı gibi gözüküyor. Daha kargoya verilmemiş dimiş?
    Sipariş Bilgileri

hocam kargoya verilip verilmedigini görmek için kargo takip numarasını girmen lazım atamlar paket hazır kargoya gönderildi der ama işlem daha başlamamıştır.
    kargo takip numaran var mı

Şimdi maıl geldı. Türkçesı aynen boyle.

Lightake.com ile alışveriş için teşekkür ederiz. Siparişiniz sevk edilmiştir (Airmail veya EMS), Sen takip numarası ile bir kaç gün sonra sipariş takip etmek için oturum açmahttp://forum.lightake.com/Topic.aspx?BoardID=17&TopicID=558 olabilir.

Herhalde yola cıkmış? Takıp numaram 13 hanelı olan mı? Bide hangı postayla gelıyor bılıyon mu?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.