Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adki

quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

lightake 4$ fiyat indirimine gitti bugün..bende siparişim gelmediği için 4$ın paypal hesabıma iadesini istedim ...ama 6-7 mesaja rağmen ne cevap verildi nede aliexpressteki kişiler canlı chate bağlandılar...paypal ile dispute açtım 4$ vermezseler siparişi iptal edip yeniden sipariş verecem

resimdeki amount 159,21 olan kısmı anlayamadım..biri yardımcı olabilirmi

Resimden gördüğüm kadarıyla iki sipariş açmışsın birincisinde problem yok.İkincisinde ödeme yapmadığın için voided(hükümsüz)

iyi günlerde kullan dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Telefonuma kavuştum bugün sonunda. Root olamıyorum ama.

Hayirli olsun darisi basimiza :) singapur postaylami geldi?

Evet, ama baya bi bekledi tam 27 günde ulaştı elime. İşin garibi etiketine Smartphone yazmışlar. Sonra Extra bi etiket vardı ona da Hediye Cellphone yazmışlar. Allahtan fiyatı 50 dolar görünüyordu. Güzel kutulamışlar, baloncuklu naylona sarmışlar 3-4 kat, üzerine jelatini yapıştırmışlar kendileri extra 3 tane daha koymuşlar 16 gb usb koymuşlar işte birkaç ıvır zıvır daha var. Elimden düşürmedim aldığımdan beri :)

Hangi siteden aldiniz phone yazilirmi ya nasıl geçmiş cok enteresan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonuma kavuştum bugün sonunda. Root olamıyorum ama.

Hayirli olsun darisi basimiza :) singapur postaylami geldi?

Evet, ama baya bi bekledi tam 27 günde ulaştı elime. İşin garibi etiketine Smartphone yazmışlar. Sonra Extra bi etiket vardı ona da Hediye Cellphone yazmışlar. Allahtan fiyatı 50 dolar görünüyordu. Güzel kutulamışlar, baloncuklu naylona sarmışlar 3-4 kat, üzerine jelatini yapıştırmışlar kendileri extra 3 tane daha koymuşlar 16 gb usb koymuşlar işte birkaç ıvır zıvır daha var. Elimden düşürmedim aldığımdan beri :)

Hangi siteden aldiniz phone yazilirmi ya nasıl geçmiş cok enteresan..

Aliexpress'den almıştım. Bende hayret ettim nasıl geçtiğine. Sanırım dikkat etmemişler. Bu aralar çok yoğun singpost.

• daha hala hareket yok bu şekilde:

was posted on 5-Dec-2012 and is being processed for delivery to the addressee. (Turkey)
  • quote:

Aliexpress'den almıştım. Bende hayret ettim nasıl geçtiğine. Sanırım dikkat etmemişler. Bu aralar çok yoğun singpost.

işin garip olan kısmı singapur postadan ziyade bizim gümrükteki memurlar nasıl farketmemiş :)

• İncelemeler youtubeye düşmeye devam ediyor.
  • be youtubeda jiayunun video incelmesini izledim adamlar olcum aletiyle bakıyorlar kullandıkca 4lerin bile uzerine cıkıyor sar degeri.
    telefornlarda sar 3g kullandıkca sebeke aradıkca yukseliyor anlık deişim gosteriyor sizin verdiginiz degerler mukyun değik 1500 tllik urunlerde bile o dgerleri yakalamak cok zor.
    neonunkini bilmiyorum ama cin malı c,hazların cogu 4 civarında sara sahip ve kabul edilebilir esigin cok ustunde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liadon

be youtubeda jiayunun video incelmesini izledim adamlar olcum aletiyle bakıyorlar kullandıkca 4lerin bile uzerine cıkıyor sar degeri.
    telefornlarda sar 3g kullandıkca sebeke aradıkca yukseliyor anlık deişim gosteriyor sizin verdiginiz degerler mukyun değik 1500 tllik urunlerde bile o dgerleri yakalamak cok zor.
    neonunkini bilmiyorum ama cin malı c,hazların cogu 4 civarında sara sahip ve kabul edilebilir esigin cok ustunde

link verebilirmisiniz ?

SAR Değeri Nasıl Ölçülür
    Kilogram başına düşen elektromanyetik güç birimi ile ölçülen SAR değerleri günümüzde labaratuarlarda robotlar kullanılarak matematiksel modellemelerle ölçülmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 11 Aralık 2012; 11:54:34 >
  • Bunlar da benim telden. En son sürüm orjinal rom yükledim.

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

Bence ekranına şuna buna kötü gibi bakmayın. 270 tl'ye böyle bir telefon türkiyede hayal. Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 11 Aralık 2012; 19:50:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

Bunlar da benim telden. En son sürüm orjinal rom yükledim.

Bence ekranına şuna buna kötü gibi bakmayın. 270 tl'ye böyle bir telefon türkiyede hayal. Ben çok memnunum.
    270tl çok iyi fiyat hocam ben niye 297ödedim :( birde gelince cihazlarımız hangi rom u tavsiye ediyosunuz nereden indircez ve newman yollarını mı izleyelim aynen olduğu gibi root recovery imei işlemleri için? farklılık varmı yöntemlerde deneyimlilerden şimdiden yardım alsak güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afoR1zma -- 12 Aralık 2012; 17:52:09 >

• İngilizce sorunum yok, o yüzden orjinal rom yükledim, sadece ingilizce ve çince var. Ama içerisinde türkçe dilde bulunan romlar mevcut. Forumda kullananlar var. İmei'yi mal imei ile hallettim. Malum elimde çok hurda telefon var. :)
  • Alibaba'daki satıcıdan ilk siparişi veren bendim. 5 dolar indirim yaptı. kredi kartımdan çekilen değer 271 tl idi. Ayrıca birsürü hediye göndermişler. Rom konusunda sorun yok. Sanırım yakında 4.1 güncellemesi bile çıkar. Türkçe destekli romlar var.

Root olmadan hiçbir şeyi yapamazsınız. O yüzden öncelikle root işlemini hallediyorsunuz. Ardından Recovery. Sonra rom, en son imeie. Romu değiştirirseniz sonra imei de değişir unutmayın.
  • quote:

Alibaba'daki satıcıdan ilk siparişi veren bendim. 5 dolar indirim yaptı. kredi kartımdan çekilen değer 271 tl idi. Ayrıca birsürü hediye göndermişler. Rom konusunda sorun yok. Sanırım yakında 4.1 güncellemesi bile çıkar. Türkçe destekli romlar var.

Root olmadan hiçbir şeyi yapamazsınız. O yüzden öncelikle root işlemini hallediyorsunuz. Ardından Recovery. Sonra rom, en son imeie. Romu değiştirirseniz sonra imei de değişir unutmayın.

Pekı dostum telı orjınal romunda ingilizce olarak kullanıp root yapmadan ımeı atabılır mıyız? Yınede root yapmamız gereklımı. Başlarda root room olayına girmek istemiyorumda. Hiç tecrubem yok cunku. Ilk androıd telefonum olacak:))
  • Root olmadan atamazsınız. Root işlemi çok kolay ya 5 dk'nızı almaz. Rom tercihi size kalmıştır.
  • quote:

Root olmadan atamazsınız. Root işlemi çok kolay ya 5 dk'nızı almaz. Rom tercihi size kalmıştır.

Cevaplar için teşekkürler. Hele bir tel gelsinde bakarım artık. :)) Kullandıkça düşüncelerinide paylaşırsan seviniriz.
  • Tabi, çok güzel bir telefon. Dünden beri elimden bırakamıyorum. :)
  • quote:

Tabi, çok güzel bir telefon. Dünden beri elimden bırakamıyorum. :)

büyük ihtimal bende öyle olucam elimden düşürmicem ama böyle kullanımda şarj nasıl sabah 7de şarjdan çektiğimizi düşünsek nasıl gider? ayrıca forsquare da yer bildirimi uygulamalarında gps sorunsuz çalışıyormu?
  • quote:

lightake 4$ fiyat indirimine gitti bugün..bende siparişim gelmediği için 4$ın paypal hesabıma iadesini istedim ...ama 6-7 mesaja rağmen ne cevap verildi nede aliexpressteki kişiler canlı chate bağlandılar...paypal ile dispute açtım 4$ vermezseler siparişi iptal edip yeniden sipariş verecem

Siparişi iptal ederseniz zaralı çıkabilirsiniz, kullandığınız kupon yeni fiyat ile indirim yapmıyor.

Lightake attığım maillere ve destek taleplerine hiç cevap vermiyor, çok can sıkıcı bir durum.
  • arkadaşlar bu gün geldi.İzmir de yardımcıolabilecek biri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

quote:

Siparişi iptal ederseniz zaralı çıkabilirsiniz, kullandığınız kupon yeni fiyat ile indirim yapmıyor.

Lightake attığım maillere ve destek taleplerine hiç cevap vermiyor, çok can sıkıcı bir durum.

sipariş iptal oldu ve kod işe yaramıyor...şu an kararsızım thl w3 195$ jiayu g3 205$ newman n1 170$ neo n2 159$ hangisini alsam acaba

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.