Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajanblue

quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

quote:

lightake 4$ fiyat indirimine gitti bugün..bende siparişim gelmediği için 4$ın paypal hesabıma iadesini istedim ...ama 6-7 mesaja rağmen ne cevap verildi nede aliexpressteki kişiler canlı chate bağlandılar...paypal ile dispute açtım 4$ vermezseler siparişi iptal edip yeniden sipariş verecem

resimdeki amount 159,21 olan kısmı anlayamadım..biri yardımcı olabilirmi

Siparişi iptal ederseniz zaralı çıkabilirsiniz, kullandığınız kupon yeni fiyat ile indirim yapmıyor.

Lightake attığım maillere ve destek taleplerine hiç cevap vermiyor, çok can sıkıcı bir durum.

sipariş iptal oldu ve kod işe yaramıyor...şu an kararsızım thl w3 195$ jiayu g3 205$ newman n1 170$ neo n2 159$ hangisini alsam acaba

hocam neo no2 159 dolara newman 170 dolara nerede satıyorlar link atar mısın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

quote:

quote:

lightake 4$ fiyat indirimine gitti bugün..bende siparişim gelmediği için 4$ın paypal hesabıma iadesini istedim ...ama 6-7 mesaja rağmen ne cevap verildi nede aliexpressteki kişiler canlı chate bağlandılar...paypal ile dispute açtım 4$ vermezseler siparişi iptal edip yeniden sipariş verecem

Siparişi iptal ederseniz zaralı çıkabilirsiniz, kullandığınız kupon yeni fiyat ile indirim yapmıyor.

Lightake attığım maillere ve destek taleplerine hiç cevap vermiyor, çok can sıkıcı bir durum.

sipariş iptal oldu ve kod işe yaramıyor...şu an kararsızım thl w3 195$ jiayu g3 205$ newman n1 170$ neo n2 159$ hangisini alsam acaba

newman almayacakmıydın sen ligtake te geçerli fiyat

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet ben newmancıyımda lightake de 179 dolar. 170 dolar nerde 179 nerede . arada 20 tl fark var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Bunlar da benim telden. En son sürüm orjinal rom yükledim.

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

Bence ekranına şuna buna kötü gibi bakmayın. 270 tl'ye böyle bir telefon türkiyede hayal. Ben çok memnunum.

İmei nonu saklamamışsın bulup kapatmasınlar hattı ;=) Ama sende hurda telefon çoktu dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 11 Aralık 2012; 20:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: werdas

arkadaşlar bu gün geldi.İzmir de yardımcıolabilecek biri yok mu?

tam 1 ayda geldi lightake den
  • Aliexpressteki Lighttakeden mi? Eğer öyleyse kısa sürede yollayabilecek bir satıcı önerebilirmisiniz?
  • China post ve Honkong post bataryalı ürünleri kabul etmiyor artık. O yüzden ya kargo ile isteyeceksin ya da singpost ile. Singpost'da yoğunluktan dolayı baya bi yavaş. 27 gün sürdü bana gelmesi.

Güvenilir satıcı. Ben bu satıcıdan aldım.
    http://is.gd/s4MxNa
  • Batara kabul etmeme sebebi nedir? İçinde batarya olduğunu söylemezlerse sıkıntı olmaz bence.
    Kargo hala beklemede. Overseas olmadı. HKpost
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Batara kabul etmeme sebebi nedir? İçinde batarya olduğunu söylemezlerse sıkıntı olmaz bence.
    Kargo hala beklemede. Overseas olmadı. HKpost

Bilemiyorum, satıcıyla konuştuğumda birkaç ürünün bataryasının patladığını felan söylemişti. Postanede. ONdan sonra kabul etmemeye başlamışlar sanırım. Ya da yalan haber bilemiyorum satıcı söyledi. Takip numarasının sonu ne ile bitiyor. Bazı satıcılar HK postu seçsen bile bazen singpost ile gönderebiliyor. Eğer olur da kutuyu açarlarsa ve bataryayı görürlerse göndermezler diyorlar. Oradaki memura bağlı diyorlar yani. Mesela benim kutunun üzerinde hemde 2 yerinde kocaman CEP TELEFONU yazıyordu :D
  • Benim başımada benzer bir olay geldi bende adamlardan hediye yedek batarya istedim onlarda paketin üzerine yedek batarya yaz anladilar herhalde paketin üzerine yedek batarya yazıp gondermisler hongkong postla sıkıntı olmadan geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbrain

Arkadaşlar kargom 11 gündür hareketsiz duruyor. Hiç bir gelişme yok, yılbaşı yoğunluğu mudur ne olabilir?

23/11/12 00:30 2012-11-23 00:30:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SWEDEN (Yurt Disi)
    23/11/12 08:09 2012-11-23 08:09:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)

benim ki dün geldi. 1ayda sweeden postla
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kargom 11 gündür hareketsiz duruyor. Hiç bir gelişme yok, yılbaşı yoğunluğu mudur ne olabilir?

23/11/12 00:30 2012-11-23 00:30:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SWEDEN (Yurt Disi)
    23/11/12 08:09 2012-11-23 08:09:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)

Gözünüz aydın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet ben newmancıyımda lightake de 179 dolar. 170 dolar nerde 179 nerede . arada 20 tl fark var

CHIEF kodu kullanırsan 170.04 $ oluyor.

• 8 gun oldu lightake hala siparisleri kargoya veremedi, telefonun gelmesi 2 ayı bulacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

quote:

Gözünüz aydın.

darısı gelmeyenlerin başına
    türkçe dil desteği için bir çözüm bulabildik mi?

• http://pan.baidu.com/share/link?shareid=127208&uk=3140255469
    yukarı linkteki güncellemeyi kullanan var mı?
  • şu anda türkçe dili destekleyen t 12 romu var
  • Lightake sitesinde şöyle mesaj yayınlamış

"Dear All
    Due to the upcomibg holidays,it will take more time to process international shipping than usual. The orders which were placed after December 6th might not arrive before the Christmas.

So if there are items which you bought as your Christmas gifts, you'd better place your orders before December 6th to ensure the order will arrive on time. We suggets you to choose express delivery when placing the order."
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

şu anda türkçe dili destekleyen t 12 romu var

LİNKİ VAR MI SİZDE
    ÇİNÇE CEVİRMEKTEN GINA GELDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

şu anda türkçe dili destekleyen t 12 romu var

LİNKİ VAR MI SİZDE
    ÇİNÇE CEVİRMEKTEN GINA GELDİ
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.