Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: werdas

quote:

Orijinalden alıntı: daniali

şu anda türkçe dili destekleyen t 12 romu var

LİNKİ VAR MI SİZDE
    ÇİNÇE CEVİRMEKTEN GINA GELDİ

1. Sayfada bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiayu g3 tavsiye ederim
    bilgi içinwww.jiayuturkey.blogspot.com
    alışveriş içinwww.tmallbox.com
  • Siparişim postaya verilmiş. Takip numaramda bugun maille bildirildi.
  • ses ve açma düğmesine bastığım zaman recovery mode açılıyor.
    zipli 205 mb lık paketi açmaya çalışırken (t 12)
    E:signature verification failed
    installation aborted yazıyor.

t10 da sorunsuz yüklüyor..
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Siparişim postaya verilmiş. Takip numaramda bugun maille bildirildi.

Benim siparişi de postalamışlar ama takip no verilmemiş, heralde bir kaç gün içinde verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo06

quote:

Benim siparişi de postalamışlar ama takip no verilmemiş, heralde bir kaç gün içinde verirler.

Banada önce postaya vericez diye mesaj geldi. 7 gün sonrada yanı bugun takip numaramı bildirdıler. Bıkac gun sonrada sısteme düşer yazıyor. Ben yılbasından önce beklemıyorum. Gümrükte sorun çıkmasında varsın 1 ayda gelsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celo06

quote:

Banada önce postaya vericez diye mesaj geldi. 7 gün sonrada yanı bugun takip numaramı bildirdıler. Bıkac gun sonrada sısteme düşer yazıyor. Ben yılbasından önce beklemıyorum. Gümrükte sorun çıkmasında varsın 1 ayda gelsın.

Aynen söylediklerine katılıyorum, zaten bu telefonu biraz da denemek için aldım. Sistemde sorun olmadan gelirse bir kaç tane daha almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: werdas

ses ve açma düğmesine bastığım zaman recovery mode açılıyor.
    zipli 205 mb lık paketi açmaya çalışırken (t 12)
    E:signature verification failed
    installation aborted yazıyor.

t10 da sorunsuz yüklüyor..
    yardımcı olursanız sevinirim.

t15 de yükleniyor
  • Arkadaşlar GPS te bağlanma sorunu yaşayanlar için yeni bir metod benim cihaz her seferinde cam kenarı ,açık hava, yağmurlu hava fark etmeden 10 sn'nin altında bağlanıyor ;)

Root Explorer programını kullanarak system / etc / gps.conf dosyasını bulun üzerinde uzun süre parmağınızı tuttuğunuzda çok seçenekli pencere açılacaktır.
    oradan Open with dediğinizde yine çok seçenekli bir pencere açılacaktır.Burada Text editor'u seçiyoruz.

İlk sırada NTP_SERVER = cn.pool.ntp.org yazılı olduğunu göreceksiniz. Burada cn yerine tr yazıyoruz ve satır şu şekilde olacak NTP_SERVER = tr.pool.ntp.org daha sonra geri çıkarken kaydedip eski dosyanın yedeğinide .bak olarak alacaktır.

İşlem tamam cihaz şimdi 10 saniye içinde GPS'e bağlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: adki

Arkadaşlar GPS te bağlanma sorunu yaşayanlar için yeni bir metod benim cihaz her seferinde cam kenarı ,açık hava, yağmurlu hava fark etmeden 10 sn'nin altında bağlanıyor ;)

Root Explorer programını kullanarak system / etc / gps.conf dosyasını bulun üzerinde uzun süre parmağınızı tuttuğunuzda çok seçenekli pencere açılacaktır.
    oradan Open with dediğinizde yine çok seçenekli bir pencere açılacaktır.Burada Text editor'u seçiyoruz.

İlk sırada NTP_SERVER = cn.pool.ntp.org yazılı olduğunu göreceksiniz. Burada cn yerine tr yazıyoruz ve satır şu şekilde olacak NTP_SERVER = tr.pool.ntp.org daha sonra geri çıkarken kaydedip eski dosyanın yedeğinide .bak olarak alacaktır.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.şimdiye kadar yaptığın tüm işlemleri cwm,rom yükleme,imei gibi adım adım yazarak anlatırsan çok büyük sevaba girersin.telefonu ellerine yeni geçen arkadaşlar adım adım ne yapmaları gerektiğini öğrenmiş olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim

quote:

Arkadaşlar GPS te bağlanma sorunu yaşayanlar için yeni bir metod benim cihaz her seferinde cam kenarı ,açık hava, yağmurlu hava fark etmeden 10 sn'nin altında bağlanıyor ;)

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.şimdiye kadar yaptığın tüm işlemleri cwm,rom yükleme,imei gibi adım adım yazarak anlatırsan çok büyük sevaba girersin.telefonu ellerine yeni geçen arkadaşlar adım adım ne yapmaları gerektiğini öğrenmiş olur..

Forum içinde yaptığım tüm işlemler 4. ve 5. sayfaya bak var.Ayrıca ilk sayfayada chetyner arkadaş almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 13 Aralık 2012; 20:58:24 >

• Adki gps baglanmasinida ekliyorum ilk mesaja müsadenle

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Adki gps baglanmasinida ekliyorum ilk mesaja müsadenle

Tabiki no problem.Burada paylaşım için varız.
  • quote:

quote:

Yalnız GPS ile ilgili şunu söylemem gerek çok fazla faktör etkiliyor uydulara bağlanma durumunu .Bulunduğunuz ortam ,mekan,hava v.s......Bu nedenle bağlantı hızlarında farklılık olabilir.
  • quote:

quote:

Çok teşekkürler pc yi açamıyorum bu aralar ama cepten takip etmeye çalışıyorum önemli dosyaları ilk mesaja eklemeye çalışıyorum sizler Paylaştıkça

• Dün takip kodum bildirildi. Bügünde 5-8 gün is süresinde sisteme düşer diye mail geldi.

• dün sipariş ettim bugün teslim edilmiş...tracking kodu henüz düşmedi ama 1-2 güne verilecekmiş....lightake bu ara baya bir hızlanmış
  • Önemli olan kodun verilmesi zaten:)) kodun verilmesi 1 haftayı bulur.

• quote:

Önemli olan kodun verilmesi zaten:)) kodun verilmesi 1 haftayı bulur.

kodun verilmesi önemli değil ...çinde tracking kodu 15 gün öncesinden alınabiliyor..kodunuz olması o malın gönderildiği anlamına gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

quote:

Önemli olan kodun verilmesi zaten:)) kodun verilmesi 1 haftayı bulur.

kodun verilmesi önemli değil ...çinde tracking kodu 15 gün öncesinden alınabiliyor..kodunuz olması o malın gönderildiği anlamına gelmiyor

Onu biliyorum. Sen demisinya işlemler çabuk yürüyor diye pek öyle çabuk degil demek istediim:)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.