Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajanblue

dün sipariş ettim bugün teslim edilmiş...tracking kodu henüz düşmedi ama 1-2 güne verilecekmiş....lightake bu ara baya bir hızlanmış

Aynen ben de dün akşamüstü sipariş ettim; bugün öğlen e-mail geldi "Your Lightake Order Has Been Shipped" diye. Size dedikleri gibi benim iletiye de standart bir ifadeyle "birkaç güne sonra takip numarasıyla izleyebilirsiniz" notu düşmüşler. Tabii bazı arkadaşların yazdığı gibi bu ifade (özellikle ingilizcesini yazdım; iyi ingilizce bilenler kelime oyunu varsa yorumlar belki diye) kargolandığı anlamına gelmiyorsa, takip numarasında hareket değişikliği görene kadar yola çıktığını düşünüp heveslenmemek lazım sanırım (hele ki noel öncesi ecnebilerin kargo trafiğinde böylesine yoğunluk varken).

Hangi durumda yola çıktığına emin olabileceğimize dair detay bilgileri öğrenmek iyi olur (ne zaman hevesleneceğimizi bilmek adına )

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

quote:

dün sipariş ettim bugün teslim edilmiş...tracking kodu henüz düşmedi ama 1-2 güne verilecekmiş....lightake bu ara baya bir hızlanmış

Aynen ben de dün akşamüstü sipariş ettim; bugün öğlen e-mail geldi "Your Lightake Order Has Been Shipped" diye. Size dedikleri gibi benim iletiye de standart bir ifadeyle "birkaç güne sonra takip numarasıyla izleyebilirsiniz" notu düşmüşler. Tabii bazı arkadaşların yazdığı gibi bu ifade (özellikle ingilizcesini yazdım; iyi ingilizce bilenler kelime oyunu varsa yorumlar belki diye) kargolandığı anlamına gelmiyorsa, takip numarasında hareket değişikliği görene kadar yola çıktığını düşünüp heveslenmemek lazım sanırım (hele ki noel öncesi ecnebilerin kargo trafiğinde böylesine yoğunluk varken).

Hangi durumda yola çıktığına emin olabileceğimize dair detay bilgileri öğrenmek iyi olur (ne zaman hevesleneceğimizi bilmek adına )

tracking kodu kontrol edip yazılar çıkmaya başladıysa heveslenmeye başlayabilirsin ama 1 aydan önce herhalükarda imkansız..daha önce hk ile siparişim oldu 1 ayda elime ulaştı..20-25 gün çinden çıkması sürüyor..3 günde tr de

• O kadar karamsarliga kapılmayın önceden de yazdım bende Lightakeden hongkong postla aldım 13-14 günde elime ulaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

O kadar karamsarliga kapılmayın önceden de yazdım bende Lightakeden hongkong postla aldım 13-14 günde elime ulaştı

Siparişi vereli 10 gün oldu hala tracking numarasını vermedi lightake, geç gelmesi önemli değil önemli olan gümrüğe takılmaması. Forumdan birkaç kişinin telefonları gümrüğe takılmış bakalım bizim şansımıza ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

O kadar karamsarliga kapılmayın önceden de yazdım bende Lightakeden hongkong postla aldım 13-14 günde elime ulaştı

benım sıparısı verelı 10 gun oldu:))) Daha hareket yok.
  • Beyler hala sar değeri belli olmadı mı bu telefonun. Yoksa newman n1 e siparişi geçeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim kargo takip nosu pazartesi verildi (yani ayın 10'unda) şuanki durumu resimdeki gibi...
    Bir örnek olsun diye sundum LT nasıl bir firma belli oldu, Bundan sonrası PTT ile alakalı sanırım gelirde beklerse burda bekler.

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Beyler hala sar değeri belli olmadı mı bu telefonun. Yoksa newman n1 e siparişi geçeceğim

dostum leneovo zte gibi firmalar ancak sar testi yaptırıyor...jiayu ve newmanın sar değerleri bile gerçek değil araştırırsan n1 için verilen sarı nereden buldunuz diye sorulmuş çeşitli forumlardan lanse edilen değer resmi olarak bu değerler lanse edilmedi cevabını almış...çin dekiler sarın ne olduğunu dahi bilmiyor....eu ve diğer ülkelerde pazarı oln firmalar bu testleri yaptırıyor...

sadece şunu tavsiye edebilirim jiayu newman neo gibi kolon üretim yapmayan şirketler işi daha ciddiye alırlar..illkaki sar önemliyse zte v570 yada leovo a789 a bir bak derim..özellikle leovo en düşük sar oranına sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 14 Aralık 2012; 17:33:54 >
  • arkadaslar benim 6sından beri bu şekilde bi sorunmu var yoksa hk kargomu geç çalışıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar benim kargo takip nosu pazartesi verildi (yani ayın 10'unda) şuanki durumu resimdeki gibi...
    Bir örnek olsun diye sundum LT nasıl bir firma belli oldu, Bundan sonrası PTT ile alakalı sanırım gelirde beklerse burda bekler.

çok şanslısın hızlı gelmiş.benim 26 kasım da verdim daha çin dışına çıkamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: brsckr

arkadaslar benim 6sından beri bu şekilde bi sorunmu var yoksa hk kargomu geç çalışıyor?

benim de aynı şekilde duruyor.
  • hk postun sitesine baktığımdada bunu diyor:
    The item left Hong Kong for its destination on 14-Dec-2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim

quote:

arkadaslar benim 6sından beri bu şekilde bi sorunmu var yoksa hk kargomu geç çalışıyor?

benim de aynı şekilde duruyor.

biri singpost biri hkpost fark

• quote:

hk postun sitesine baktığımdada bunu diyor:

çok şanslısın 4 günde yurtdışına çıktıysa mai 1 haftada elinde olur
  • quote:

quote:

hk postun sitesine baktığımdada bunu diyor:

çok şanslısın 4 günde yurtdışına çıktıysa mai 1 haftada elinde olur

yok yaw:D ayın 6sından beri bekliorum biraz önce böle mesaj geldi ülkeden sorunsuz çıktımı simdi?
  • quote:

Arkadaşlar benim kargo takip nosu pazartesi verildi (yani ayın 10'unda) şuanki durumu resimdeki gibi...

http://www.17track.net/IndexEn.html Dostum bana bu adresı verdıler bakmam için sen nerden bakıyorsun?

• singapur daha hızlıymış..
  • Bu önümüzdeki hafta elimde olursa kendimi şanlı hissederim... :)
    Birçok takip nosunu inceledim yurt dışı çıkış tarihi ile Türkiyeye giriş tarihi arasında 2 gün olanda var 6 gün olanda...
    Hatta bir arkadaşınki 20 gün sonra giriş yapmış RF085854489SG bir inceleyin isterseniz...
    Bakalım benim kargo ne zaman girecek pazartesi görürsem şanslıyım derim... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito
    http://www.17track.net/IndexEn.html Dostum bana bu adresı verdıler bakmam için sen nerden bakıyorsun?

Ben bu siteden bakıyorumhttp://www.track-trace.com/post mavi butona tıkla sonra da Türkiyeyi seç...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Ben bu siteden bakıyorumhttp://www.track-trace.com/post mavi butona tıkla sonra da Türkiyeyi seç...

Benım takıp no RE ıle baslıyor acaba arasında ne fark var.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.