Şimdi Ara

Nerden başlasam olmuyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2014 te Afyon Kocatepe'de işletme kazandım.O yıl gitmek istemedim ailemden kopamadım şehiri sevemedim vs. geri döndüm. 2015te sınavlara girmedim obp kırıldığından.
    2015 eylül ayında ben afyon a dönücem diye karar aldım.Gittim 1 hafta kaldım denedim bu sefer ailemden kopabildim, şehri görmezden geldim ama üniversite benim beklediğim eğitimi veremedi, yurt hayatına alışamadım falan.
    Döndükten sonra dershane arayışına girdim önce fem e yazıldım dershane kapanacak vs denildi kaydımı aldırdım bireye geçtim.
    Yeniden dershane hayatı iğrenç geliyor, kendimden 2 yaş küçüklerle sınava hazırlanmak iğrenç, yeniden aynı Konuları görmek çok çok berbat.
    başımdan bu kadar olay geçti, bu insanları görmezden gelip biraz sabredip dershanede kalıp sınava hazırlanmak mı? yoksa evde kalıp hazırlanmak mı? şuan sınavda hiçbir şey yapamayacak kadar da güçsüz hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi kendine yetiyorsan evde çalış kardeşim.
  • Dershane ortamını bende sevmem, evde çalışıyorum.
  • Dubbio D kullanıcısına yanıt
    maalesef:( birinden sesli dinlemem gerek.
    ne kadar bilsem de konuyu. ve konuları düzenlemeleri gerek ben bunları pek beceremiyorum.

• Liam Gallagher kullanıcısına yanıt
    Konuları da düzene koyup rahatça geçebiliyorsan ne mutlu. benim evde çalışırken yapamadığım bişey de.

• Konu anlatımlı kitapların içindekiler sayfasına bakıyorum ve oradaki sıraya göre internetten konu anlatımlı video izliyorum. Bitince kitabın başına geçiyorum ve konuyu iyice kavrıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.