Şimdi Ara

Nereden film indiriyosunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar torrent yasak bağlandığım modemde. Genelde torrentten çekerdim filmleri ama şimdi o şans sıfırlandı. Bi de sinema okuyorum eski filmler falan lazım oluyo. İnternetteki o 56 partlık filmleri geçerseniz torrent benzeri kullandığınız bi şeyler var mı?
    Nasıl ulaşıyosunuz aradığınız filmlere?

• film sitelerinden tabi ki, 720p indiriyoruz bir sınırlamasıda yok hız konusunda ha yazılar rahatsız ederse seni programla kaldırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

film sitelerinden tabi ki, 720p indiriyoruz bir sınırlamasıda yok hız konusunda ha yazılar rahatsız ederse seni programla kaldırırsın

hocam oralar genelde dediğim gibi birden fazla part oluyo. upload sitelerinin indirme sınırlarıyla sıkıntı yaşatıyo ve en önemlisi türkçe dublajla hiç oluyo güzelim filmler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: harbizonta

quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

film sitelerinden tabi ki, 720p indiriyoruz bir sınırlamasıda yok hız konusunda ha yazılar rahatsız ederse seni programla kaldırırsın

hocam oralar genelde dediğim gibi birden fazla part oluyo. upload sitelerinin indirme sınırlarıyla sıkıntı yaşatıyo ve en önemlisi türkçe dublajla hiç oluyo güzelim filmler :D

ben indirme sitelerinden bahsetmiyorum film izleme sitelerinden bahsediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.