Şimdi Ara

Nereden kutulu oyun alabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat çok sıkıntı değil. Güvenilir olsun yeter. Aral, d&r ve vatan hariç bir yer söylerseniz sevinirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mediamarkt , teknosa , SATURN , bimeks

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

mediamarkt , teknosa , SATURN , bimeks

Hepsi de aral'daki ürünleri satıyor :( Fiyatlar aral'dakilerle aynı :( Sanırım aral'a kaldık :P
  • hepsi araldan geliyorsa yapacak bişey yok, vatanın %30 indirimlerini takip edebilirsin
  • http://www.ebay.com/sch/Video-Games-/139973/i.html?_dcat=139973&Platform=PC

geriye e-bay kalıyor hocam, ben de sizin gibi yerli sitelerdeki kutulu oyunların kısıtlı oluşundan sıkıldım, neredeyse hepsini aldım ama arşivleri sürekli aynı yerli sitelerin ve marketlerin.
  • Yurtdışı olarak Shopto.net ten getirtebilirsiniz. Bizim buralara göre daha ucuz ama yol parası ile kapatıyor farkı :)
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından yolluyorlarsa ne güzel. Düşünebilirim :) teşekkürler :) daha önce hiç sipariş verdiniz mi? kargolar yaklaşık ne kadar fiyata teslim ediliyor ve geliş süresi ne kadar? Yani korsana karşıyım, bağlantı hızım da düşük olduğu için steam, origin, uplay gibi servisleri kullanamıyorum. Tek çarem kutulu oyun. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben drden vereceğim siparişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yüz5yüz

ben drden vereceğim siparişi

Hocam türkiyede fiyatlar pek uygun değil ayrıca her oyunu bulmak da zor oluyor bu yüzden yurt dışı daha mantıklı gibi. Yıllardır korsan olarak oynadığım m&b warband'i satın almak istiyorum mesela. Ama hiçbir sitede bulamıyorum.

• Bence d&r çünkü ordan 10 dan fazla alışverişyaptım 6 tanesi internet üzerinden kargoyla, 4tanesi mağazadan ve hepsinden memnunum

• Tam1deli 241 kullanıcısına yanıt
    D&R'la bir sorunum yok ben de kitap ve müzik alışverişlerimi hep oradan yaparım ancak sorun ürün sayısının azlığı ve fiyatlar.
  • Doğru ürünazlığı var ama fiyatları uygun

• Türkiye'deki fiyatları kastediyorum yani benim sitemim d&r için değil.
  • Vatan Computer (biraz tuzludur ama), Bimeks, Elektro World, Teknosa,Teknoşim(Bazı şehirlerde yok) alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.