Şimdi Ara

nero da sorun yasıyorum yardım edrmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar nero 7 yi kullanıorum daha önce hiç böle bi sorunm olmamısdı track cd si yapıorum aracda calmak için yani ses cd si yazıorum sınırıda asmıorum 12 13 parça fln koydum ancak 4. parçadan sonra veya 5 den sonra cazrtı yapıo yada calmıo cd yazma hızını 56 dan 16 ya hatta 24 e de düşürüp denedm ama sonuc değişmedi farklı cd ler kullandım yne aynı yardım edermisiniz

• disc at once ya da track at once seçeneklerini kontrol etsen? track at once'yi seç(seçeneklkeri göremezsen sol taraftaki kulakçığa tıkla, seçenekler açılacaktır)
  • DVD-RW bir CD taktığında alet CDyi yazmadan önce yazılacak yüzeyde bir ön tarama yapar ve CD yüzeyinin kalitesine göre referans bir değer alır, yakma sırasında lazerin o bolge için olan ideal şiddetini ayarlamak için. Bazen bu kalibrasyon (referans değeri) optik okuyucunun firmware (driver) sabit bir değer tanımlanmış olabilir veya sınırlama konmuş olabilir. Eger yakma sırasında alınan bu referans değer lazer şiddetiyle uyuşmazsa "power calibration error" denen bu veya buna benzer bir hata oluşur.
    Yani bu durumun sebebi; genellikle kalitesiz bozuk cd veya lazer kafasının yazma esnasında zayıflaması gibi bir durumun söz konusu olduğu içindir veya değişen CD bölgelerinde lazerin şiddetini ayarlayamamasından kaynaklanır. Bazen bu optik okuyucu için firmware live update yapılarak sorun çözülebilir.
    Not: Firmware live update yapılacak Optik okuyucu master konumda olmalıdır (İDE ise).
    Sonuç olarak problemin kullanılan NERO programıyla bir ilgisi olmayabilir. Başka programlar deneyip tam problemin kaynağını araştırmanız gerekir. Problemin kullanılan NERO programıyla bir ilgisi olduğunu düşünüyorsanız; Nero yazılımlarınızı hiçbir iz bırakmayacak şekilde bilgisayarınızdan kaldırmak için: General Clean Tool Nero'nun kendi özel kadırma (uninstall) aracını kullanmalısınız. Çeşitli sorunlar nedeniyle Nero yazılımlarını yeniden kurmanız gerektiğinde veya başka bir yazılıma geçiş yapmak istediğinizde bu araç ile Nero'nun tüm kalıntılarını silebilirsiniz. Özellikle bir sorun nedeniyle yeniden kurmanız gerektiğinde tüm kalıntıları silmeniz, başarılı bir yeni kurulumun ilk aşaması olacaktır.ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip

• YA arkadaşlar konu açıp kalabalık yapmak istemedim onun için buraya yazıyorum nero da track cd yi nası yapıcaz yardım ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.