Şimdi Ara

Neroda Multisession Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neroda DVD yazarken burn with multisession anyway ve burn without multisession mesajları geliyor. Hangi seçeneği seçmeliyim? DVD nasıl yazabilirim?

• Bu Multisession nedirki ? Yazdırırken olsa ne oluyor olmasa ne oluyor ?
  • nero expresste neronun 6.02 sürümüydü galiba. nero express açtım. dvd yazarken bana bi mesaj geldi. "burn with multisession anyway" ve "burn without multisession" bi de "cancel" seçenekleri içeren bir mesajdı. bi de mesajda ingilizce sezon 2'de yazarsanız bazı XP lerde ve DVD Playerlarda okunamayacağını uyarıyordu. sezon 2'nin ne olduğunu anlayamadım? ben seçeneklerden hangisini işaretleyeyim ki her zaman DVD Playerlarda okuyabileyim? Teşekkürler,
  • Multisession özelliği disklere bağlı olarak yani kullandığınız boş disk destekliyorsa daha sonra disk üzerine veri kaydedebilme seçeneğidir.

Yani elinizde 2 gb lık bir veri var ve bunu dvd ye yedekleyeceksiniz.

2 gb lık veri için 4.7 gb lık bir diski heder etmek istemiyorsanız ve daha sonra bu diske daha önce yazdığınız veriye zarar vermeden yeni dosyalar eklemek istiyorsanız dvd yi yazarken multissesion (türkçe nero kullananlar için "çoklu ortam diski") seçeneğini işaretlemeniz gerekir.

Eğer dvd ye yazacağınız veri zaten 4 gb civarındaysa ve multisession seçeneği işaretliyse nero diskte pek yer kalmadı eminmisin diye size soracaktır.

Multisession seçeneği işaretlenmezse veri yazıldıktan sonra disk kapatılır ve daha sonra bir ilave yapılamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *President*

Multisession özelliği disklere bağlı olarak yani kullandığınız boş disk destekliyorsa daha sonra disk üzerine veri kaydedebilme seçeneğidir.

Yani elinizde 2 gb lık bir veri var ve bunu dvd ye yedekleyeceksiniz.

2 gb lık veri için 4.7 gb lık bir diski heder etmek istemiyorsanız ve daha sonra bu diske daha önce yazdığınız veriye zarar vermeden yeni dosyalar eklemek istiyorsanız dvd yi yazarken multissesion (türkçe nero kullananlar için "çoklu ortam diski") seçeneğini işaretlemeniz gerekir.

Eğer dvd ye yazacağınız veri zaten 4 gb civarındaysa ve multisession seçeneği işaretliyse nero diskte pek yer kalmadı eminmisin diye size soracaktır.

Multisession seçeneği işaretlenmezse veri yazıldıktan sonra disk kapatılır ve daha sonra bir ilave yapılamaz.

Teşekkürler Biliyordum ama, İngilizce terim olduğu için bunu demek istediğini bilmiyordum.

• Alakasını anlayamadığım bir gariplik keşfettim, Multisession özelliği açık olarak yazdırdığım diskleri sonradan okutabiliyorum ama Multisession kapalı olarak yazdırdıklarımı okutamıyorum ? dvd sürücü çok uğraşıyor ama okuyamıyor ?
  • aydınlatıcı paylaşımınız içn teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    cd yazma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    install.wim boyut sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.