Şimdi Ara

Nesibe Aydın Gerçekten Basarılıymıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatının 20 binden fazla olduğunu duyunca abartılı bulmuştum ama hak ediyorlar galiba. Başarıları sizce de çok yuksek değil mi ?
     Nesibe Aydın Gerçekten Basarılıymıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne olursa olsun 20k çok
  • Önemli olan su bu öğrenciler o okula gitmeden önce ortalama idiler de burda mi başarı kazandılar yoksa bunlar gerçekten başarılı ve zeki olan vitrin öğrenciler mi?

• 20 bin lira alıp suriyeli internet kafe şubesinden poster hazırlatıyolar galiba bu ne be paint mi acaba

• geçen sene 26 bin lira bilkent'e verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynenÇokHaklısınız

Önemli olan su bu öğrenciler o okula gitmeden önce ortalama idiler de burda mi başarı kazandılar yoksa bunlar gerçekten başarılı ve zeki olan vitrin öğrenciler mi?

Hocam benim sınıftan iki kişi gitti.450 puanlık bir anadolu lisesi.

• harbiden babadan bursluymuşsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.thy34

harbiden babadan bursluymuşsun

• O öğrencileri Nesibe Aydın'a değil x okuluna koy gene aşağı yukarı aynı başarıyı sağlayacaklar. Nesibe Aydın'ın başarısı o öğrencileri bulup onlarla reklam yapıp diğer öğrencilerden para kazanmak. Sende o çalışma azmi yoksa, o potansiyel yoksa, sınavda sakin olmayı beceremiyorsan hiçbir kurum seni kurtaramaz. O yüzden x okulana gitmesine rağmen başaramadı ya da x okuluna gitmiş başarmış lafı çok saçma.
  • Çoğunu tanıyorum zaten başarılı olan eski okullarında da düzenli çalışan kişilerdi fakat o kadar parayı verip şu an atılım üni. gibi yerlere tamah edecek öğrencilerin sayısı da oldukça fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

O öğrencileri Nesibe Aydın'a değil x okuluna koy gene aşağı yukarı aynı başarıyı sağlayacaklar. Nesibe Aydın'ın başarısı o öğrencileri bulup onlarla reklam yapıp diğer öğrencilerden para kazanmak. Sende o çalışma azmi yoksa, o potansiyel yoksa, sınavda sakin olmayı beceremiyorsan hiçbir kurum seni kurtaramaz. O yüzden x okulana gitmesine rağmen başaramadı ya da x okuluna gitmiş başarmış lafı çok saçma.

Hocam oradaki öğrencilerle 3 sene aynı sınıftaydım.Gerçekten alınan eğitim de çok önemli.

• Ygslys18 Y kullanıcısına yanıt
    O zaman olabilir ama yine de bi liseye 20k verilmez her şey öğrenci de bitiyor derim:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.