net hızımın silkroad için gerekli olan minimum kaç bit olması gerekiyor acaba???? şu anda ttnetdeyim uydu nete geçeceğimden dolayı tarife seçmem lazım
Valla ben 1mbps kullanıyorum ama 8mpbsye geçmeyi düşünüyorum aslında çünkü bu internet hızıyla video izlerken film falan indirirken sroda lag falan yaratıyor, imkanın varsa yüksek hızda bir bağlantı kullan derim.
saol kardeş :)
Hizi sorun etme kotasizsa rahat edersin
Kaç client açtığına bağlı.1mb net ile 8 client açtığını düşünürsek sürekli DC ve lag sorunu yaşarsın. bana göre 8 client için ideal hız 10 mb üzeridir oynanabilirlik açısından. Ama tek client içinse 8 mb seç nette dolaşırkende rahatca dolaşırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: cetesiz
Kaç client açtığına bağlı.1mb net ile 8 client açtığını düşünürsek sürekli DC ve lag sorunu yaşarsın. bana göre 8 client için ideal hız 10 mb üzeridir oynanabilirlik açısından. Ama tek client içinse 8 mb seç nette dolaşırkende rahatca dolaşırsın.
Ben katılmıyorum, vodafone cepnet paketi ile 100kbps yani 10-14kb arasında download gibi bir sınırlama ile 8 char açıyordum ve kolay kolay dc yemiyorlardı. TTnet'de video falan izlerken DC problemiyle karşılaşıyorsun işte o zaman 1mb değilde 10mb kullansan hem video izlerken sorun çıkmıuyor hemde DC yemiyorsun... Tabi discconnect'i joymax server değilde bizim altyapıdan kaynaklandığını düşünüyorsak bu geçerli :)
Şanslıysan sizin bölgeye dağıtım yapan ttnet server'ine yakınsındır ve ping değerin 5-10ms civarlarındadır :)
ilginizden dolayı teşşekkürler arkdaşlar ama kötü haber biizm buraya uydu netin gelmemiş olması yani zoraki ttnete devam :
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme