6 aydır net limitsiz kullanıyorum hızı tam alabiliyordum.Torrent de 900 leri görüyordum.Bu ayın 22 sinde birçok kişi benimde hızım düştü.bir hafta bekleyip ayın 30 unda 1 mbit sınırsıza geçtim 2 gündür 1 mbit kullanırken biraz önce neti açtım hızım artmış.TTnet online işlemlere girdim tarifem hala 1Limitsiz olarak görünüyor.Bilmiyorum bi hata falan mı oldu kısa süreli bir şey galiba bakalım kaç gün gidecek.
Boşver kurcalama, kullan gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
Modemi kapatmaya korkuyorum. :D
quote:
Orijinalden alıntı: AceVenturA
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
Modemi kapatmaya korkuyorum. :D
Alıntıları Göster
Bende de var aynı durum. Ankaradayım smile adsl kullanıyorum. 22'sinde benim de hızım düşürüldü. 5gün önce 1mbit sınırsıza geçmiştim. Dışardaydım yeni geldim eve. Oturdum pc başına nette acayip bir hızlanma olduğunu farkettim. Modem arayüzüne baktım 8mbit olmuş. Normalde smileadsl tarife değişikliği olduğunda cebime mesaj gelirdi. Hiç ses yok. Bakalım 15gb geçince ne olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: *Mustafa
Bende de var aynı durum. Ankaradayım smile adsl kullanıyorum. 22'sinde benim de hızım düşürüldü. 5gün önce 1mbit sınırsıza geçmiştim. Dışardaydım yeni geldim eve. Oturdum pc başına nette acayip bir hızlanma olduğunu farkettim. Modem arayüzüne baktım 8mbit olmuş. Normalde smileadsl tarife değişikliği olduğunda cebime mesaj gelirdi. Hiç ses yok. Bakalım 15gb geçince ne olacak.
Alıntıları Göster
Banada olmuştu 5 ay önce.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Alıntıları Göster
Bende de durum aynı. Hızım düşünce 1M limitsize geri dönmüştüm.Şimdi hız testinde ve modem arayüzünde 6.6Mb görüyorum.Ne iş anlamadım. Online işlemlerde tarifem 1Limitsiz gözüküyor.Adamlar kafaya göre 8Mb yapamıyacaklarına göre ilginç bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: fuzulibaba
Bende de durum aynı. Hızım düşünce 1M limitsize geri dönmüştüm.Şimdi hız testinde ve modem arayüzünde 6.6Mb görüyorum.Ne iş anlamadım. Online işlemlerde tarifem 1Limitsiz gözüküyor.Adamlar kafaya göre 8Mb yapamıyacaklarına göre ilginç bir durum.
Alıntıları Göster
Netlimitsiz hız düştükten sonra 1mb limitsize geçmiştim. şimdi farkettim bendede durum aynı hızı ölçtüm 6.70 mbps cıkıor
Netlimitsiz hız düştükten sonra 1mb limitsize geçmiştim. şimdi farkettim bendede durum aynı hızı ölçtüm 6.70 mbps cıkıor
Alıntıları Göster
Vay canına yeni bir açık mı doğuyur ?
Bir bakmışım netlimitsizlerin % 80'i 1 mbite geçmiş ttnet şaşırır artık ve önemlini alır
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Vay canına yeni bir açık mı doğuyur ?
Bir bakmışım netlimitsizlerin % 80'i 1 mbite geçmiş ttnet şaşırır artık ve önemlini alır
Alıntıları Göster
3 aydır o şekilde kullanıyorum düşme falan yok
Tarifem 1LİMİTSİZ ama hızım 8mbit
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
Çok iyimiş.Konuyu açtıktan sonra kapattım neti.Merak ettim şimdi açayım dedim hala hız düşmemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: AceVenturA
quote:
Çok iyimiş.Konuyu açtıktan sonra kapattım neti.Merak ettim şimdi açayım dedim hala hız düşmemiş.
Alıntıları Göster
Sizde zaten hız düşme olayı yok şuan ben olsam varya öyle bir sömürürüm ki indir indir sil benim içinde indir kardeşim vallaha indir ne varsa.
quote:
Peki hala aynı mı yoksa farkedip düzelttiler mi ?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Olan bizim gibi 8Mbit sınırsıza 99 TL verenlerin cebindeki deliğin büyümesinden başka birşey değil.
quote:
Orijinalden alıntı: MaTaDoR
Olan bizim gibi 8Mbit sınırsıza 99 TL verenlerin cebindeki deliğin büyümesinden başka birşey değil.
Alıntıları Göster
Ben de hızım düşerse 1Limitsiz'e döneceğim.Ayın 30'unda mı dönmeliyim?Bazıları çift faturadan falan bahsetmiş de.
quote:
quote:
2 ay öyle kaldı kotayı bağırta bağırta geçtim, 3.ayda hat kaldırmamaya başladı arıza kaydı bıraktım 1 mbite geri çevirdiler
quote:
quote:
quote:
2 ay öyle kaldı kotayı bağırta bağırta geçtim, 3.ayda hat kaldırmamaya başladı arıza kaydı bıraktım 1 mbite geri çevirdiler
Alıntıları Göster
1 seneyi gecti her ay 50 60 gb downloada rağmen hızım hep 8mbit..
quote:
Orijinalden alıntı: MUTAF
1 seneyi gecti her ay 50 60 gb downloada rağmen hızım hep 8mbit..
Alıntıları Göster
arkadaşlar 1haftaya kadar 1.2 mb hız ile torrent indirebiliyordum ancak hızım speedtestde ve modemin anasayfasında hala 12mb gözükmesine ragmen 400kbtan yukarı çıkamıyorum..bilgisi olan??
quote:
Orijinalden alıntı: murathellac
arkadaşlar 1haftaya kadar 1.2 mb hız ile torrent indirebiliyordum ancak hızım speedtestde ve modemin anasayfasında hala 12mb gözükmesine ragmen 400kbtan yukarı çıkamıyorum..bilgisi olan??