Şimdi Ara

net paylasımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 cıkıslı modemımden baska bır pc ye net baglantısını paylasacam 2. pc den kablouyu alıp modeme bagaladım 2. bılgısayarda exproler sayfasından 10.0.0.2 yı yazıp modemımı gormem gerekıyormu ,yanı ne gıbı bır ayar gerekıyor ben bu yontemle 10.0.02 sayfasına gırdım ama acılamıyor dedı nasıl bır yontem gerekıyor bılen arkadslar

• o 2 ci bilgisayardan bazı ayarların yapılması gerekiyor once
    modeme girmeden pc deki network ayarlarından otomatil ip al seçeneğini seçmen lazım böylece pc otomatik olarak ip atacayaktır bağlanmqak için bu elzem bir şey 2 side o modemin kullandığı DNS adresinin doğru olarak girilmesidir DNS sunucu adreslerini doğru girmiş olman lazım ondan sonra ya bağlanırsın
  • otomatık ıp ve otomatık dns yapılmıs,yerel ag baglandı dıye uyarı vermesıne ragmen bunun yanında ne ıp nede dns sunucu alabılıyor ,acba ag mı kurmak gerekıyor
  • Galiba kullandıgın modem zoom marka bir modem olması gerek . bunun için otomatik ip almasını sağlamak için explorer pencerene 10.0.0.2 yazarak admin şifre yardımı ile admin panelini açarak advanced setup sekmesinden lan settings sekmesini açarak oradaki dhcp "enabled" yaparsan sorunun çözülecektir. eğer yinede IP adresi alamıyorsa. static olarak 10.0.0.x ( 2den farklı bir değer olmak şartı ile ) Subnet mask 255.255.255.0 ve varsayılan ağ geçidine 10.0.0.2 yazarsan internete erişim sağlamış olursun.
  • direk otomatik ıpalman yeterli bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turk Net Twitter Problemi
    8 yıl önce açıldı
    TÜRK.NET PING SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.