Şimdi Ara

Net Sürekli Kesiliyor ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8mbps ' e kadar limitsiz tarifesindeyim 2 ay öncesine kadar 6 mbps ye sabitlemişlerdi hiç kopma olmuyodu sonra net sürekli gitmeye başladı kaç kere sorduk ev santrale uzak dediler 1 mbps ye kadar düşürdüler 1 mbps iken bile gidiyodu net sürekli kaç kere arıza kaydı verdim adam gibi bişey yapmadılar ... bnm aklıma asıl takılan 2 ay önce 6 mbps'de sorun olmayan net bugün neden 1 mbps de bile kesliyo

• aynı sorun bendede var kardeşim hızım 4 mbitti 5-6 aydır kullanıyodum bi ara kopmalar başladı, aradım ttnet'i santralde yoğunluk olunca böyle oluyormuş 2 mbit'e sabitlediler şu an öyle kullanıyorum mecbur..
  • ayni problem 3 gundur bende vardi kapattirdim biraz once internetimi.cok kalitesiz hizmetleri var
  • aynı şekilde bende bir süre 8mbit kullandım, kesilmeler olmaya başlayınca 4mbite sabitlediler. daha sonra 4mbitte de kesilmeler olmaya başlayınca elektrikçi çağırıp girişteki kutudan yeni bir telefon kablosu çektirdim, sorunum tamamen ortadan kalktı.
    denemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 16 Temmuz 2011; 19:52:50 >
  • bu sene sınav senem zaten okul açılınca netle işim olmaz ama şu yazı bi değerlendiriyim diyorum :) acaba 2 aylığına 8Limitsiz'e geçsemmi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

aynı şekilde bende bir süre 8mbit kullandım, kesilmeler olmaya başlayınca 4mbite sabitlediler. daha sonra 4mbitte de kesilmeler olmaya başlayınca elektrikçi çağırıp girişteki kutudan yeni bir telefon kablosu çektirdim, sorunum tamamen ortadan kalktı.
    denemeye değer.

ne kadar mal oldu hocam bende yaptırayım bari gerçi bina 1 yıllık yeni bina ama ?
  • bendede 1 haftadır sürekli internet gidip duruyor ttneti 1 hafta boyunca aradım ilgilenmediler.elektrikçi çağarsam ne kadara mal olur arkadaşın dediği gibi birde ttnet arıza kaydı için aradığımda eve kimse gelmedi kablolar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.