< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NETANYAHU'NUN OĞLUNDAN TERÖR DEVLETİ PAYLAŞIMI SSLİ
-
-
Eee bu işler böyle sen hamasa terörist değil destek verirsen …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 31 Mayıs 2024; 10:34:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BOP şov maalesef.
-
Şu üstteki arkadaş benim yazimi okumus cevap yazmis hem de bana blok atmis ya
İste tam buradan mantiksizligi belli oluyor
Hamas var olmadan once bile bu destek vardi İsrailden pkkya bunu bilemez ki bu adam çünkü arastirmaz ogrenmez tek olayi İslam ve Din düşmanlığı yüzünden nolursa olsun sacmalamak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ısrail bölgede arap olmayan ve müslüman olmayan devlet istiyor
-
Zoor yapamazlar savaşırız yalnız kürtler para için topraklarını verebilirler siyonistleri arkalarına alıp
-
Aynen Türkiye'nin düşmanı İsrail. O kadar düşmanlar ki 70 yıldır ufacık yeri işgal edemediler, oradan taaaa Türkiye'yi de alacaklar. Adamın oğlunun paylaşımını bu kadar dikkate alıyorsun da bizim ülkenin başındakilerin cumhuriyet karşıtı paylaşımlarını, atatürk ve inkilapları karşıtı paylaşımlarını niye kaale almıyorsun. Bu içimizdeki düşmanlar daha yakın.
-
Ne sacmaliyorsun konuyu baska yere cekerek hakli mi olacağını sanıyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Israili sevmem fakat olay su, sen adamlara karsı arapları destekledin, onlar da vırroları desteklemeye basladılar.. Ya da zaten destekliyorlardı simdi göstere göstere yapıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Mayıs 2024; 20:8:5 > -
ilk onlar başlattı
ispat:israili ilk tanıyan çoğunluğu Müslüman ülke Türkiyedir
-
Tamam ama filistin desteginden sonra artık göstere göstere PKK savunuyorlar..
-
Natenyahu, neden yahu ?
-
La gösterse ne gostermese ne israil=bop=pkk size beyin nakli mi yapmak lazim bunu anlatmak icin
sen ne diyorsun yeğenim? ne anlatmaya calısıyorsun sen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Haziran 2024; 15:54:22 > -
Diyorum ki aklini başına topla israil ve ABD Türkiye'yi yok etmek istiyor ok
Topladım ve simdi kahvemi bitireyim yola cıkıyorum, sınırdan kurtlar vadisi gibi girecegim, Allahsız dinsiz izrael ve o beyaz saclı ehtiyar yöneticilerinin ta inlerine kadar girecegim yeğenim.. Sen de benimle birlikte gelmeye ne dersin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Haziran 2024; 16:1:17 > -
Simon, itzak, mose, eliyahu, yehuda, aharon, solomon hepsi kacacak yer arayacaklar yeğenim.. Zaten Antalya'da cok bunaldım köy gibi yer.. Maceralara atılmak istiyorum.. Tam adamına denk geldin.. Haydi toplan gidelim.. Gazamız mübarek olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Haziran 2024; 16:12:0 > -
Sen git ben yetisirim sana
Bence bop projesi takır takır ilerliyor sen komplo teorisi zannet turkiyenin yaşadığı olayların hepsi bu projeyi gerçekleştirmek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynen Türkiye'nin düşmanı İsrail. O kadar düşmanlar ki 70 yıldır ufacık yeri işgal edemediler, oradan taaaa Türkiye'yi de alacaklar. Adamın oğlunun paylaşımını bu kadar dikkate alıyorsun da bizim ülkenin başındakilerin cumhuriyet karşıtı paylaşımlarını, atatürk ve inkilapları karşıtı paylaşımlarını niye kaale almıyorsun. Bu içimizdeki düşmanlar daha yakın. |
Eee bu işler böyle sen hamasa terörist değil destek verirsen … |
Şu üstteki arkadaş benim yazimi okumus cevap yazmis hem de bana blok atmis ya
İste tam buradan mantiksizligi belli oluyor Hamas var olmadan once bile bu destek vardi İsrailden pkkya bunu bilemez ki bu adam çünkü arastirmaz ogrenmez tek olayi İslam ve Din düşmanlığı yüzünden nolursa olsun sacmalamak |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X