Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
18
Favori
52.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam iyi hoş diyorsun da şöyle bir durum var; Ben TT da 95-96 alıyorduk TurkNet e gectim yine aynı alıyorum. Yani bu sorunu firma çözecek. TT a diyecek ki müşterimin hızındaki limiti kaldırın v.s. Sonuçta buraya sorunsuz geliyor bu abone. Kusura bakma da her operatör suçu TT a atıyor gibime geliyor. Sen eğer hizmet vermeye yetkiliysen olay bitmiştir. Kısıtlama da, kısıtlamama da elinde. DSlam kilidi meselesi eskide kaldı artık o kilidi sadece 102 mbps e kilitliyor TT. Burada arkadaşın Upload ını da düşük veriyorlar. Hizmeti veren kim NETBone. Buna çözümü de NETBone bulması lazım. Ama umursamıyorlar demek ki. Kaç gündür yazıyor buraya bir cevap verilir burdan o da yok.

• YcS* Y kullanıcısına yanıt

evet malesef :))

• Hocam buradan cevap yazamasalar da günaşırı arayıp bilgilendiriyorlar sağolsunlar. Dediğim gibi bu tamamen dslam kilidi olayı. Aynısını türknet zamanında da yaşamıştım. Onlar işemri açıp TT'ye kaldırtmıştı. Şimdi aynısını NetBone yapacak bakalım olmazsa 3 ay bir şekilde sabredip farklı firmaya geçiş yapmak durumunda kalacağım. Umarım geçiş yaptığımda keşke demem diyordum ama biraz erken oldu bu keşke demelerim. Ailemin sürekli e-devlet ile işi olduğundan dolayı I.K'da iken giremiyorlardı garip bir şekilde adamlar e-devleti bloklamışlardı buraya geçtim burada da hız sorunu yaşıyorum. Şu an bile hızım böyle 79871'e sabitlenmiş durumda, uploadtan bahsetmek bile istemiyorum. :) NetBone ise bizde 100 gözüküyor diyor.

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

@NT2L hocama katılıyorum. Eğer fiber altyapınız var ise gönül rahatlığıyla geçin ama vdsl altyapınız var ise kurulu düzeninizi bozmadan önce 2 defa düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 21 Temmuz 2024; 19:4:33 >

• Yaklaşık 1 haftalık uğraş sonucunda tekrardan 20 upload'a kavuştum. Sorunun Türk Telekom ekiplerinin beni aradıktan 5 dakika sonra düzeldiğini de söylemeden geçemeyeceğim. Yani buradaki asıl suçlu NetBone değil, Türk Telekom. Bana göre NetBone'un buradaki tek hatası Türk Telekom'a yeterince baskı yapmaması. @erdenx hocam umarım sizin de upload sorununuz düzelir. Ek olarak NetBone ekibine de tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Yapılacak her işlemden önce bizzat arayıp bilgilendirdiler çok sağolsunlar.

NOT: Hatta bu yazıyı yazarken tekrardan arayıp son durumun ne olduğunu sordular. :)

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

sonuç aldığınız için sevindim ve bilgilendirme için teşekkürler, benimde download değerim 70 mbps hattım max 76 destekliyor ona yapılacak bir şey yok ama en azından upload değerim modemde ulaşılabilir görünen 26 mbps onun yükseltilmesini talep edeceğim umarım sizin gibi olumlu sonuç alırım bende daha önceki sağlayıcımdaki değerlere çıkartırlar

• Firma neden İnternet paketlerinde upload değerini 10mbit olarak belirtmiş? Normalde 20 mbit olması gerek miyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Site güncellenmemiştir, ondandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YcS* Y kullanıcısına yanıt

Hocam o iş öyle olmuyor. Ben fiber altyapıdan önce telekomu fiber taleplerinde daha fazla darlayabilmek için TTNet aldım. Fiber çekilene kadar kullandım, pandemide biliyorsunuz upload yükseldi, benim upload 1 yıl yükselmeyince 7-8 tane kayıt açtım fayda etmedi. En sonunda müdürlüğe gitmek zorunda kaldım. İbiş şebeke amiri gevşek gevşek "burada tüm hızlara ben karar veririm" deyince tartıştık, bakılacak dedi en son. Müdürlükten çıktıktan 5 dk sonra yükselmeyi yapmışlar. Tüm iş onlarda bitiyor, onların keyfine kalıyorsun. DSL sistemlerde uzaktan tam hakimiyet yok.

Ben sadece görüşümü bildiriyorum mağdur olmayın diye. Eğer profil tanımlamada sorun olmazsa firmadan gayet iyi bir verim alacaksınız zaten. Konuda firmayı belirli çerçevelerde tavsiye ediyoruz. Troll gibi sizi "mutlaka bunu alın" diye ikna edemem. Örneğin geçen yıl 500/1000 Mbps paket fiyatı bekleyen bir arkadaş vardı, ona hiç geçme dedim. Çünkü o paketlerin port ücretleri çok yüksek, telekoma zam döneminden önce taahhüt vermek daha karlı oluyor. Sadece bu firma için değil tüm taahhütsüz firmalar için aynı düşünüyorum, 500/1000 hızlar taahhütsüz avantajlı değil. Ben kendim 200 kullanıyorum şuan.

• Merhaba, haziran ve temmuz faturaları 260 olarak görünmekte bu durum normal midir

• Tarife + Rüter kirası / 50 TL (Fiberse)

• Şu faturaları bir türlü göndermeyi başaramadılar. Ya sistemi düzeltin yada yıllık peşin ödeyelim kafamız rahat etsin. Temmuz bitiyor Haziran faturası ortada yok. Bir önceki sefer 3 fatura birden ödedim oda benim talebim ile.

• taşıma yaptım 8 gün oldu arayan soran yok arıyorum baglanmıyor bazen sabah 12den önce ARIYORSUN ŞUAN MESAİ SAATLERİ DIŞINDAYIZ DİYOR ANLAMADIM MUHATAP OLACAGIM KİMSEDE YOK

• eminne2828 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde, evrakları tam yüklememe ve gerekli ücreti yatırmama rağmen yaklaşık bir haftadır geçişim sağlanmadı. Yüklediğim evraklar halen "onay sürecindedir." olarak görünüyor. Daha ne kadar süreceği de belli değil, herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor. Sanırım bu geçiş kararı benim için hüsran olacak.

• Belki firmanız geçişe onay vermemiş olabilir.

• ama hiç olmazsa bilgi gibi birşey verilebilir

• @ozimogi , @eminne2828 ikinizi de çok çok iyi anlıyorum bende aynı süreçten geçtim. Kısıtlı kişiler ile çalıştıkları için gecikmeler yaşanabilir. Sabredip beklemenizde fayda var. Netnoneyi geçişten sonra unutacağınızı net bir şekilde söyleyebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netbone fiyatlara zam geldi mi yoksa yakın zamanda zam gelecek mi eğer bu fiyatlar zam gelmiş ise poyraznet'ten netbone geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan07 E kullanıcısına yanıt
    Henüz zam yapılmadı. Zam yönetimin onay sürecinden geçiyor, önümüzdeki ay zamları yansıyacak bir şekilde kullanabilirsiniz. Fakat Onur bey in söylediğine göre diğer rakip firmalara kıyasla fiyatlar uygun tutulacak.
    Şunu belirteyim, fiyat için geçiş yapacaksanız size uygun bir hizmet tarzları yok, kaliteli bir hizmet almayı düşünüyorsanız gözünüzü kırpmadan geçiş yapabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.