Beklentinin altında kaldıysa turk telekoma geç...Yada vodafone 35 mbit 575 lira dedi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Temmuz 2024; 23:2:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (35. sayfa)
-
-
Tamam hemen sabah geçiyorum
-
Gigaspeed yine mantıklı kalmış
Fiyatlar bence beklenenin üzerinde olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1000Mbps kullanıyorum ben, fiyatının 800-900 arası olmasını diliyorum şimdilik. Eğer fazla olursa 500'e düşüreceğim paketi.
-
Gigaspeed, Web Sitesinde İzmit'teki TBTNet'in bir markası olduğunu söylüyor. TBTNet'in sitesine baktığınızda hem çok az syıda paket hem de çok yüksek fiyatlar var. Gigaspeed Sitesinde ise bütün paketler ve de düşükçe fiyatlar var ama "Öde ve Kullan" yazıyor. Yani peşin ödeme söz konusu. Yani Comnet tarzı bir durum. Ancak Comnet'te peşin olarak aylık, 3 aylık, 6 aylı ve yıllık ödeme seçenekleri var ve en ucuz ortalama aylık fiyat bir yıllık peşin ödemeyle mümkün. Netspeed'deki sistem tam olarak nasıl?
-
Poyraznetten Netbone'a dün geçiş için başvurdum bu gün zam gelmiş. ama poyraznetin sitesinde fiyatların şubata kadar geçerli olacağını söylüyor. o yüzden bir sıkıntı yok. Ayrıca Netbone Müşteri hizmetleri Haziran 2025'e kadar fiyatların bu şekilde olacağını söyledi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya arkadaş masallah dediğimiz 3 gün yasıyor bu da 350 olmuş
-
Zamdan sonra 500/50 kullandığım paketi 200/30 düşüreceğim bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc23 -- 1 Ağustos 2024; 21:11:7 > -
Normal; uzun süredir tarife fiyatları sabitti.
-
Firmadan cok memnunum onur unlu diye halden anlayan bi abi vardi. 315'tlilige gecerim. Aslinda 8mbitlik bi fakir paketi olsa onu direk alirim da yapmazlar sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklentimin üzerinde oldu benimde sanırım başka altta kalan firmada yok gigaspeed 319 100 mps ama 50 tl modem.kirasi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 temmuz başvuru yaptım 31 temmuz evrakları yükledim 100 tl nakil ücretini yatırdım hala taşınmadı poyraznetten netbone'a? taşıma yapanlar kaç günde taşıma oldu başvurudan sonra? Müşteri hizmetlerini arıyorum geveleyip duruyolar yoğunluk var falan diyorlar net bi cevap veremiyorlar inşallah bizi uğraştıracak bir firma değildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karşı taraf ne zaman onaylarsa o zaman geçiyorsunuz.
Netbone müşteri hizmetleri arıyorum hala işlemde diyor.
Hocam işlem dedikleri; sizin yüklediğiniz geçiş belgesini TT sistemine yüklüyorlar ve karşı firmanın onayını bekliyorlar. Karşı firma ne zaman onaylarsa o zaman geçersiniz. Karşı firmada da lisans meselesinden ekran yoğundur diye tahmin ediyorum.
Hocam 100tl neyin ücreti tüm sağlayıcılar geçişi ücretsiz yapıyor
nakil ücreti alıyorlar galiba hocam.
Geçiş ücreti alan başka firmalarda var.
-
Gigaspeed almıyor geçişte kurulum bişey yapılmıyor
Niye alınıyor ki
Geçiş yaptım bu firmaya da yoğunluk var dediler. Bir de bende vdsl var. Önce vdsl'den vdsl'e geçeceğim sonra fiber dönüşüm olacakmış. Bu hızla giderse bir ayı geçer fibere geçmek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X