Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
18
Favori
51.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Keşke eski ISS'te iken FTTH'a geçiş talep etseydiniz de FTTH'a abonesi statüsüne geçtikten sonra Netbone ya da bir diğer operatöre geçiş (churning) yapsaydınız. Korkarım şimdi FTTH'a daha geç bir sürede kavuşacaksınız.

• mafaky kullanıcısına yanıt
    milenicom dan başka firma geçiş sonradan fiber düşünüyorum. sızın mesajı görünce önce milenicom fiber e geçiş yapayım dedim 240tl kurulum ücreti 70 aylık modem kirası çıktı. kurulum ücreti çıkıyormu vdsl den fibere geçiş de NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Ağustos 2024; 10:56:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçtim artık. Süreci yazarım buraya. Net gitmedi bereket daha. Fibere geçerken net gidiyorsa o sıkıntı. Geçişte evrak falan uğraştırdılar biraz. Fixnet'ten geçtim ben, onda e-devlet'ten halletmiştim hızlıca. Evrak ile falan uğraştırmamaları gerek artık bence. E-devlet'ten yapılabiliyor artık sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 4 Ağustos 2024; 11:7:33 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Yerinizde olsam, halen hizmet aldığınız ISS kanalıyla VDSL'den FTTH'a dönüşüm yapardım. Mevcut ISS dönüşümden (VDSL===>FTTH) dolayı ücret isteyemez ancak FTTH'a geçerken gerçekten de bir kurulum yapılması artı OFDK'daki porta ve size verilecek ONT'de OBK'ya konektör takılması söz konusu... Bunu da sadece kuruluma gelen T.Telekom elemanı (işlem TTNet dışı bir ISS'ten yapılıyoorsa bile kuruluma T.Telekom teknik elemanı geliyor!) yapabilmekte. Eğer TTNet abonesi iseniz bu ücreti almıyorlar ama diğer ISS'ler kendi politikalarına göre hareket edebiliyor.

Modem kirası da ISS'ler arasında 50-6-70 TL olarak değişiyor ama 70 diyenler en yükseğini söylemiş oluyor. Tabi, T:Telekom aylık modem kirasını da zaman zaman arttırdığında ISS'ler de arttırıyor.

Eğer VDSL ===> FTTH dönüşümünü mevcut operatör üzerinden yaparsanız internet hattınız da kesilmeyecektir. Milenicom'u bilemem zaten o ISS'e pek de (kişisel) güvenim yok!

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Dönüşümden dolayı ücret isteyemez derken? Şu anda vdsl'den fibere geçiş için,400 lira istiyor 10line net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Ağustos 2024; 11:49:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Anlaşılan herkes kendi kafasına göre hareket ediyor. Ben sadece bir kere VDSL'den FTTH'a dönüşüm yaptım (2021 ortalarıydı) ama orada her iki durumda da servis sağlayıcı TTNet idi. Dönüşüm için, Fibder'de aktivasyon için ücret alınnmadı üstüne verilen Fibder Modem'e (=HGW) aylık kira halen de ödemiyorum.

Birkaç hafta önce yine TTNet üzerinden VDSL kullanan yakın komşumuza da FTTH'a dönüşüm yapıldı ama ondan da herhangi bir ücret talep edilmedi.

Sizden istenen o 400 TL dönüşüm için değil de FTTH'da kurulum için isteniyor olabilir ki o ücret de T.Telekom'a aktarılıyor.

• 30.07.2024 tarihinde poyraznetten netbone'a taşıma başvurusunde bulundum kurumsal bir firma gibi görünüyor internet sayfasında netbone ama çağrı merkezi olsun müşteri hizmetleri olsun sanki merdiven altı bir firma gibi çalışıyorlar taşıma başvurusu yaptığım günden beri bilgilendirme ile alakalı ne bir arama ne bir mesaj geldi sürekli hergün ben arıyorum herhangi bir bilgiye ulaşamıyorum. Bu gün mesaj geldi poyraznetten aböneliğiniz başka firmaya geçiş sebebiyle iptal edilmiştir diye. netbone müşteri hizmetlerini arıyorum 5 dk bekletiyor sistem sonra hat düşüyor. acaba netbone taşımakla alakalı hatamı ettik acaba daha ilk başlarda b öyle ulaşamıyorsak iki gün sonra sorun olsa hiç ulaşamayacaz anlışılan. şu an evde değilim işteyim internet geldimi bilmiyorum akşam eve gidince inşallah süprizle karşılaşmam. internetsiz kalıp. taşıma yapmak isteyenler bunları dikkate alıp taşısın. başvuru yaptığımdan beri müşteri hizmetlerini süreli arıyorum ne durumda taşıma diye şu an sırada beklemede diyip geçiştiriyorlar... @10UN NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 5 Ağustos 2024; 15:17:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçiş sürecinde verilecek pek bir bilgi yok. Karşı firmadan onay SMS'i geldiyse ve Netbone müşteri hizmetleri düşmüyorsa @10UN beye yazmanızı tavsiye ederim. Tarafınıza Netbone'dan modem kullanıcı adı ve şifre geldiyse ulaşmanıza da gerek yok.

Abonelik süresince oimdeki ticket sisteminden ulaşılabiliyormuş, benim hiç ihtiyacım olmadığı için net bir bilgi veremiyorum bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Netbone dan herhangi bir sms gelmedi. Yani Kullanıcı Adı ve Şifre Gelmedi Sadece geçiş yaptığım poyraznetten sms geldi geçiş yaptığınız için aboneliğiniz iptal edilmiştir diye.

• Erkan07 E kullanıcısına yanıt

Üst mesajda etiketlediğim Onur bey'e mesaj atmanızı tavsiye ederim.

selamlar bende 1 yıl kadar önce aynı firmadan buraya geçtim poyraz benim için hız stabilite konusunda baya bir sıkıntılıydı netbone o konuda daha iyi fakat geçtiğim günden beri uploadım hep 8mbps poyrazdayken 15 alıyordum ama çözüm bulamadık yükseltemiyoruz bir türlü, topu telekoma atıyorlar telekom da hızınızı firma beliler deyip firmaya atıyor :)) belki bir ara başka bir firmaya geçip tt kaynaklımı diye bakarız artık,stabilite konusunda sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum o konuda haklarını teslim etmek lazım sizde geçişte uploadı bir kontrol edin geçince :)) müşteri hizmetlerine gün ortası ve hafta sonaları ulaşamazsınız akşam saatlerinde arayın 19 veya 20:00 den sonra arayın

• erdenx E kullanıcısına yanıt

Daha yükselmedi mi sizin upload? Benim de düşmüştü; firmamdan online işlemlerden kayıt açtım, çok kısa sürede yükseldi. İlginç!

• hayır firma 10 yükseltmişti 20 ye çekmeyi denedi (ulaşılabilir değer 26 bu arada) olmuyor deyip kayıt açtı tt ye onlar beni aradılar şebeke kontrolü yaptık bizlik bir şey yok dediler 100 lük paket kullanıyorsunuz ondan olabilir dedi bir önceki firmada 75 lik paket kullanıyordum onlarda 15 di dedim download her iki firmada da aynı olduğunu belirttim sorguda 76 78 çıkıyor bana gelen 69 70 bu arada firma manuel tanımlama yapılması lazımmış dedim arayan arkadaşa, hızınızı firma ayarlar dedi bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi beni arayanda sokak santralinde ölçüm yapan bir görevliydi galiba

10 çekilen upload ertesi gün tekrar 8 olmuştu :))

sizin hangi firmaydı bu arada ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenx -- 5 Ağustos 2024; 19:6:16 >

Altyapı benimde 73

Bende şöyle oldu

100-20 idi; dolapta ki çalışma sonrası önce

80-15

100-8

100-20 (şu anda).

Top çevirme seansları.NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

Uploadı kimin yükselteceğeni; kimbilir.

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

Akşam işten eve geldim internet var kontrol ettiğimde poyraznet gözüküyordu hala fişi çekip taktım internet gitti 😆
    Sonra netbone müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım poyraznet iptal mesajı geldi ve internet kesildi diye telefondaki arkadaşta yarım saate kadar gelir dedi 40 dakika sonra hem internet geldi hem se sms ile kullanıcı adı ve parola geldi. poyraz varken fişi çekmeden hız testi yaptım wifi ile telefondan ve daha sonra da netbone gelince onunla aynı şekilde hız testi yaptım ve sonuçlar;

Poyraznet

Netbone

Hayırlı olsun hocam. Pinginiz hariç değişen bir şey olmamış. Düşük paket mi aldınız yoksa altyapınız DSL mi?

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    sağol hocam evet düşük paket 35 mbps alt yapı fiber

• Geçiş başvurusunda bulundum.4 gün sonra müşteri hizmetlerini bilgi almak için 2 defa aradım geri dönüş yapacaklarını söylediler yapmadılar.Buradaki firma yetkilisine bile özelden mesaj yazdım durum bilgisi almak için ama dönüş alamadım kaç gündür.Bu süreç bu kadar zor olmamalı.Önceden başka ISS ye geçişte bu kadar bekleme ve bilgisiz bırakılmamıştık.İnternet konusunda şikayeti olan yok diye tercih ettik ama şuan şüpheye düştüm.

• TCore kullanıcısına yanıt
    Hocam benim üst tarfta mesajlarıma bakarsanız bende sizinle aynı durumdaydım müşteri hizmetleri biraz bu abonelik ve geçiste yavaş ve zayıf kaliyor. benim 4.cü gün poyraznetten iptal oldu diye mesaj geldi. akşam üstü netbone'u aradım sonra internet geldi şu an sorunsuz kullanıyorum bi sıkıntı yok Allah'a şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 7 Ağustos 2024; 16:28:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.