Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
18
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşamdan beri internet yok. Arıza kaydı açtım kimse ne bakıyor ne dönüş yapıyor bir ay önce açtığım internetin arada gidip gelmesiyle alakalı arıza kayıtlarına da cevap verilmedi. Dolayısıyla bu firmaya geçecek olanlar bir kaç defa düşünsün.
    NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün evrakları geçiş ücretini falan hallettim ve hala evrak onayında bekliyor. İnternet Kutusu'ndan geçiyorum, bu firma churn işlemlerinde sürekli sorun çıkarıyormuş.

Burda Netbone firma yetkilisi varsa beni durumdan haberdar edebilir mi acaba? Eğer İnternet Kutusu churn işlemine red verdiyse bunu ben o firmayla görüşeceğim.

xDSL: 8847542893

@10UN @Netbone

• BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

xDSL numaranızı silin; pm den atın firma yetkililerine.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Benim gizlilik kaygılarım yok, ama bu genel bir soruna yol açacaksa sileyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 15 Ağustos 2024; 13:18:33 >
  • Ben vdsl geçişini yaptım da fibere geçiş uzun sürecek gibi. Bekliyoruz hâlâ.

• İnternet Kutusu ile detaylı olarak ping karşılaştırması yapmak istiyorum, bildiğiniz tracert atabileceğim ipler var mı acaba? Kastamonu bölgesindeyim.

Ev telefonu varsa; hizmet no sorgulama üzerinden öğrenebilir.

Çeşitli platformlar tarafından reklam amaçlı aranabilrsiniz; taahhütünüz bitiyor diye.NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. :)

• 6 saattir internet yok son zamanlarda bu kesintiler çok fazla olmaya başladı arıza kaydı açıyorum hiçbir geri dönüş yok ekip yönlendirme yok ay sonu başka operatöre geçiş yapacağım euronet ya da gigaspeed hangisini tavsiye edersiniz istanbul da oturuyorum

• yusufuryy Y kullanıcısına yanıt

Tam olarak nasıl sorun yaşıyorsunuz hocam

• her gün internet 5 -10 dk kesiliyor bazı günler dün yazdığım gibi 5-10 saat arası kesiliyor internet ışığı kırmızı yanıyor hani altyapıda ya da modemde bir sorun varsa bile bunu öğrenmek için arıza kaydı açıyorum geri dönüş cevap fln yok birde bundan önce en az 3 farklı operatör kullanmışımdır hiç bu kadar sık ve uzun kesintiler yaşamamıştım bu yüzden ay sonu başka operatöre geçiş yapacağım

• NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

bu kadar kesinti olması normal mi şuna bakın ekip yönlendirme fln da yok

Modeminizi fabrika ayarına getirip tekrar dener misiniz

• imate kullanıcısına yanıt

son üç aydır ayda bir modem sıfırladım yani sıfırlasam da fayda etmedi

VDSL'de ping olarak Fixnet'ten memnundum ben açıkçası ama benim VDSL altyapısı kötü o yüzden fibere geçmek için bir operatör arama ihtiyacım oldu. Fixnet'in fiber tarifeleri pahalı bi' tık.

Altyapınız FTTH mı, VDSL mi??? (VDSL ise ISS dışında olumsuzluk getirebilecek çok sayıda faktör olabiliyor...)

• mafaky kullanıcısına yanıt

altyapı vdsl max 75 mbps destekliyor. fiber yok.

ya bilsem ben de sıkıntı ne ona göre hareket edicem bundan önceki operatörler de bu kadar kesinti yaşamamıştım. ay sonu başka operatöre geçtikten sonra kesintiler devam ederse modem değiştiricem hala devam ederse mecbur elektrikçi tesisatçı çağıracağım

Modem üzerinden hat değerlerini alıp buraya atarsanız yorum yapabiliriz.

• Tracert kaydı atmıştım Fixnet'ten daha önceden buraya, bir de Netbone'dan yaptım aynı tracert kaydını sonuçlar burada:

Fiber bağlanırsa onun da testini atarım. Yurt dışı için Fixnet daha iyi kesinlikle ama ben Marmara bölgesindeyim, diğer bölgelerde ping nasıl olur bilemiyorum açıkçası. Bir de Netbone'un varsayılan dns adresleri 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 gözüküyor. Niye böyle bir şey yapmışlar, anlamadım. Adguard dns'ini de kullanamadım, zehirli. (DNS Poisoning)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.