Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
936
Cevap
18
Favori
51.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netbonun fatura dönemi ne? Ben kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti ve hala bir fatura bilgisi yok? Ben geçiş yaptığımda aylık bedel daha düşüktü şimdi zam geldi. Acaba hangi fiyatdan faturalacak bir bilen var mı?

• emrepolat7 E kullanıcısına yanıt

Bende ay sonu çıkıyor fatura. Muhtemelen ilk ay eski fiyattan ödersiniz, ancak firma taahhütsüz olduğu için sonraki ay zamlı fiyat yansır. Fatura çıkmadıysa oimden fatura ile alakalı ticket açmanızı tavsiye ederim.

• NT2L N kullanıcısına yanıt

Sizin tavsiyenize uyup ticket açtım. Bugün faturamı gönderdiler. Faturada "açıklama kısmına yukarıda bulunan "Müşteri Numaranızı" giriniz" diye belirtiyor ama faturada müşteri numarası yok. Sadece Hizmet Numarası var. Onu girmem yeterli olurmu? Bir diğer konuda fatura oimden de gözükmüyor bu sizce problem olurmu? Yoksa orada da faturanın görünmesini beklemelimiyim?

• Oim giriş yapıp arıza kaydı olarak faturalandırma talep ederseniz faturalarınızı oluşturuyorlar ben o şekilde yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biraz fazla aceleci davranmışım. Faturalar oimden de görünmeye başladı. Oradan ödeme de yapılabiliyor.

• emrepolat7 E kullanıcısına yanıt

Oim'den faturalar görülüyor ve ödeniyor. Ben genelde sms olarak gelen linkten ödüyorum, orada da genelde müşteri numarası sormuyordu yeni eklendiyse henüz görmedim. Müşteri no ile hizmet no aynı olabilir, eve geçtiğimde oim'e bir bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

sizin altyapıda vdsl'miydi ve santral mesafesi ne kadar dı ?

• erdenx E kullanıcısına yanıt

Evet; VDSL

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL
  • hocam sizi 100 e nasıl çıkardılar hem santral mesafeniz benden (137 m) biraz daha fazla hem altyapı hızınız benden (76 78 ) bir tık daha düşükmüş NetBone Telekom 100 mbit 349 TL ölçüme ve arızaya gelen telekom ekipleri bile 70 ciavarı alabilirsiniz diyor ve hattımda kilit yokmuş :) sözde bir iki defa hattımın ulaşılabilir hızını 100 ün üstünde görmüşlüğüm vardır bunu telekom ekibinede söyledim anlık görebilirsiniz ama en fazla 76 destekliyor hattınız diyordu mesafeden diye

Destek kaydı açtım; o kadar. Snr değeri kurtarıyor bende.

Benzer durumu başka firmada bende yaşadım; farklı firmaya geçerek çözmek zorunda kaldım. Tam farklı firmaya geçiş için evrakları gönderdiğim günün akşamı; nedenini anlamadığım biçimde hızım 100 e çıktı.NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

:)) çok şanslıymışsınız santrali sizin evin dibine taşımışlar galiba NetBone Telekom 100 mbit 349 TL  müşteri hizmetleriyle görüştüm uploadı 15 çıkardılar yalnız modemi kapamayın dediler bakalım sonrası nasıl olacak

bu arada şuan hangi firmadasınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenx -- 8 Ağustos 2024; 20:53:36 >

Hadi hayırlısı. Mahallede Telekom fiber için boru döşedi; çalışma durdu, bekliyoruz.

Türknet Gigafiber kablo çekip; kutu taktı, aktivasyon için onu da bekliyoruz.

Bakalım şansımız nereye kadar?NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

bizim fiber çektirme ihtimalimiz nedir acaba dilekçe versek çekerlermi bildiğim kadarıyla sokağa yeni yapılan binalardan dolayı fiber geldi o binalarda sorguda çıkıyor sokakta var deyip bizim evede çekerler mi NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

Vermekte fayda var. Şansınıza; benim yan apt. da binaya kadar var. Belki bizede eve kadar çekmeyebilir; binaya kadar olabilir, şüpheliyim.

Türknet işi olsa; çok iyi olur.

Müstakil evlere Telekom pek sıcak bakmıyor, FTTH için. Keza eski, çok oturumlu binalara da... Ama şansınızı denemek için bağlı olduğunuz Telekom Md'ne gidip oradaki Erişim Planlama birimiyle (başkalarıyla değil...) görüşünüz derim. Çıkmayan candan ümit kesilmez hesabı...

• Mesajinizi gördüm.Bugün tekrardan şansımı denedim.Bu sefer transfer işlemleri için internet kutusuna 2 defa onaya gönderildiğini ve 2 kez red aldıklarını söylediler.Internet kutusu gerek interneti gerek müşteri hizmetleri olsun çok sorunlu bir firmaya dönüştü.Her hangi bir gerekçe belirtmeden ve aboneye haber vermeden red etmek nedir.Ayrıca haraç gibi alakasız bir hizmet bedeli de istiyorlarmış sanırım churn işlemi onayı için.Yarın uğraşacağız artık.

• VDSL geçişi oldu benim, bakalım fibere geçiş ne kadar sürecek.

Ek: Yalnız bazı oyunlarda ping 10 ms arttı. Fixnet o açıdan iyiydi. Fiberdeki ping durumunu da yazarım geçiş olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 9 Ağustos 2024; 17:52:50 >
  • Uzun bir sürecin sonunda geçiş sağladım.Bu sefer de Türk Telekom un DSL kilidine denk geldik gibi D:70mbit U:7mbit e düştü geçtikten sonra.Ticket attım hemen ilgileneceklerini söylediler.Neyse ki bağlantıda sorun yok.E-devlet ve şirket uygulamalarımı artık kullanabiliyorum.(Internet kutusunda kullanamıyordum son 1 aydır)

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.