Şimdi Ara

Netbook full hd videoda kasıyor. Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus 1015 Px netbookum var. Netbook 3 kez garantiye yolladım. 3 undede anakart problemliydi ve degisti. Netbook dizi izlerken surekli kasiliyor ve cpu aniden tavan yapiyordu. Bu sefer film ve dizi izlerken hic bir problemle karsilasmadim fakat iphone 4s den cektigim ful hd mov uzantili dosyalari actigimda cpu %97 lere cikiyor ve goruntu ses sekronizasyonu bozularak kesik kesik videoyu oynatiyor. Sorum su ki problem anakarttamidir yoksa netbook'un full hd videoyu oynatmaması dogal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çoğu notebooklar bile fullhdde takılıyor ama sen yine de çeşitli mediaplayerler kullanmayı dene kmp veya vlc gibi
  • atomun eti ne budu ne. full hd videoda kasması çok doğal. kaldı ki ekran 1024x600. çalıştırsa bile full hd gösteremez.
  • Atom işlemciyse normaldir..
  • Hep kmplayer kullaniyorum zaten. Daha once laptopta cektigim videolari sorunsuz oynattim. Laptopta cok kaliteli bisey degildi. Netbook boyle yapinca acaba bir sorun mu var diye dusundum
  • KM Player kurarken ince ayarlardan İşlemci hızı :1Ghz falan vardı ordan ayarlamayı dene.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1BE6848A -- 5 Temmuz 2012; 18:24:48 >
  • Hep kmplayer kullaniyorum zaten. Daha once laptopta cektigim videolari sorunsuz oynattim. Laptopta cok kaliteli bisey degildi. Netbook boyle yapinca acaba bir sorun mu var diye dusundum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal D Hd'si Full Hd Değil Mi?
    9 yıl önce açıldı
    2K ile 1080P farkı çok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbaser

Hep kmplayer kullaniyorum zaten. Daha once laptopta cektigim videolari sorunsuz oynattim. Laptopta cok kaliteli bisey degildi. Netbook boyle yapinca acaba bir sorun mu var diye dusundum

Söylediğim ayar yapılı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

KM Player kurarken ince ayarlardan İşlemci hızı :1Ghz falan vardı ordan ayarlamayı dene.

Onları kurarken hic degistirmedim hepsi custom oluyordu heralde. Bende oyle biraktim dokunmadim onlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbaser

quote:

Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

KM Player kurarken ince ayarlardan İşlemci hızı :1Ghz falan vardı ordan ayarlamayı dene.

Onları kurarken hic degistirmedim hepsi custom oluyordu heralde. Bende oyle biraktim dokunmadim onlara.

Biraz karıştır bulursun ...Aklıma gelen tek çözüm bu.
  • Bendede netbook var Asus 2gb ram var atom işlemci bütün programları kapatıp Gom player ile izleyebiliyorum ben 720p tabi 1080p sanmıyorum
  • O zaman normal birsey bu. Ben netbook alırken hic düsünmemistim bunları. Bana sarjı uzun gitsin film oynatsın kücük olsun oyuna gerek yok diyordum. O yüzden netbook aldım. Simdi tel.den cektigim videoları bile izleyemeyecegim..
  • FullHD videolarda işlemcinin karşıladıgı yük , normaline göre daha fazladır. Kasması gayet normal bence.
  • oynatsa bile ekran olarak fhd kalitesini desteklemediğinden izleyemezsin zaten fhd oynatmaz kasması normal hdmi çıkışı yok sizde olsaydı fhd ekran bir monitör ya da tv'ye görüntü aktararak seyredebilirdiniz,desteklemediğinden sıkıntı veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.