Bildirim
Netbook için hangi markayı önerirsiniz? Asus-LG-Samsung
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Marka değil model önemlidir. -
Benim demek istediğim bunlardan hangisinin ürettiği netbooklar daha dayanıklı vede kaliteli? Hani acer la toshibanın kalite farkı gibi. -
Her markanın kendine has ya da ortak sorunları oluyor maalesef. Sony'nin bile bir serisi vardı mesela ısınma sorunundan dolayı insanlar çıldırıyordu. O yüzden markadan çok model ve doğal olarak konfigürasyon daha belirleyicidir. Hp pavilionlarda çok sık sorun yaşanır, Hp ticari seride ise nerdeyse hiç...gibi... -
Ticari seri dediğiniz compaq veya probook mu? Bende de pavilion var ve ısınma aşırı olmasa da oluyor, pil hp tarafından önerilen güç modunda yaklaşık 1 saat 40 dakika gidiyor.
LG problemliymiş sanırım ama asusu tam bilmiyorum, samsunglar ile ilgilide pek bir şikayet göremedim forumda. Genel olarak bakıldığında en az sorun yaşanan markayı merak ediyorum aslında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X