Şimdi Ara

Netbook işletim sistemi kurulumu hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Lg x130 marka bir netbook a sahibim. windows 7 starter kurulu olarak almıştım. bi ara ubuntunun netbook için kullanılan bi işletim sistemini kurdum.. ubuntu güncelleme yaparken bi sorun meydana geldi ve bilgisayar bir daha açılmadı. ne windowsu açabildim ne de ubuntuyu. daha sonra microsoftun bi programı sayesinde usb belleğe windows 7 ultimate yazdırdım.usb üzerinden ultimate kurdum. aslında memnundum windows 7 starterdan çok daha az kasıyordu bilgisayar fakat zaman geçtikçe artık bilgisayar çok kasmaya başladı. virüs programı da kullanmadığımdançok yavaşladı. bende tekrar format atmak istiyorum. fakat ilk alındığında gelen işletim sistemini kurmak istiyorum yani oem bölümündeki Windows 7 starter ı. bunu nasıl yapabilirim. yardımınıza ihtiyacım var. teşekkürler. resimde gözüktüğü üzere oem bölümü yani windows 7 starter ın olduğu bölüm sağlam gözüküyor. zaten o zaman ultimate i kurarken de dikkat etmişti o bölüme format atmamaya. yardım ederseniz çok sevinirim.
     Netbook işletim sistemi kurulumu hakkında yardımınıza ihtiyacım var

• lg x130 da nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama netbooku açarken revory yapmanız gerekir(biosu biraz kurcalarsanız bulursunuz)
    forumda netbook bölümünde mutlaka vardır birde oraya bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.