Arkadaşlar acer netbookum var. n279 atom işlemcili ve 1gb ramli bir makine. Son derece yavaş bir makine adamı çıldırtıyor. acaba rami 2gb çıkarsam gözle görülür bir hızlanma yaşar mıyım? ya da win7 yi silip xp yükleseme falan. Tavsiyeniz var mıdır? Yoksa atam mı netbooku :) film izlerken ileri almaya kalkınca bile takılmalar yaşıyorum 5sn ki filmin görüntüsü düşük çözünürlüklü. :(
Bende mecburen aldım. Ufak bir şey lazımdı, elimizde kalcak heralde çok sinir bozucu olmaya başladı.
benim arkadasta vardı fırevoxdan 3 4 sekme acınca felegı sasıyordu benımkınde ie den chrome den acabıldıgın kadar ac 2mb cache var hıc sıkıntı olmuyor :D
Bende'de n270 1gb li vardı ;
1.) Rami 1GB den 2GB ye çıkartmak büyük fayda sağlıyor. Office programlarım epey hızlandı
2.) Win7 , XP'den daha hızlı çalışıyor ve daha iyi batarya kullanıyor.
Bendeki netbook beklediğimden çok daha fazla işimi görüyor amaç dışı kullanımda biraz toleranslı olman gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: gnss
Bende mecburen aldım. Ufak bir şey lazımdı, elimizde kalcak heralde çok sinir bozucu olmaya başladı.
ben laptobumu tasak etmeyi düşünüyorum düşünürseniz mesaja atın Vestel onyx plus 2009 15.6 inç 2gb ram Dual core 2.17