Şimdi Ara

netbook sistem iyileştirme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer netbookum var. n279 atom işlemcili ve 1gb ramli bir makine. Son derece yavaş bir makine adamı çıldırtıyor. acaba rami 2gb çıkarsam gözle görülür bir hızlanma yaşar mıyım? ya da win7 yi silip xp yükleseme falan. Tavsiyeniz var mıdır? Yoksa atam mı netbooku :) film izlerken ileri almaya kalkınca bile takılmalar yaşıyorum 5sn ki filmin görüntüsü düşük çözünürlüklü. :(

• benım cebımde 500 lira para vardı arkadaslara dedım netbook alacam sakın dıye uyardılar bende 400e toshıba notebook aldım asagıda ozellıklerı var netbooka bın basar hızda falan bulursan bırını notebookla degıs derım :D
  • Bende mecburen aldım. Ufak bir şey lazımdı, elimizde kalcak heralde çok sinir bozucu olmaya başladı.
  • benim arkadasta vardı fırevoxdan 3 4 sekme acınca felegı sasıyordu benımkınde ie den chrome den acabıldıgın kadar ac 2mb cache var hıc sıkıntı olmuyor :D
  • Bende'de n270 1gb li vardı ;

1.) Rami 1GB den 2GB ye çıkartmak büyük fayda sağlıyor. Office programlarım epey hızlandı

2.) Win7 , XP'den daha hızlı çalışıyor ve daha iyi batarya kullanıyor.

Bendeki netbook beklediğimden çok daha fazla işimi görüyor amaç dışı kullanımda biraz toleranslı olman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnss

Bende mecburen aldım. Ufak bir şey lazımdı, elimizde kalcak heralde çok sinir bozucu olmaya başladı.

ben laptobumu tasak etmeyi düşünüyorum düşünürseniz mesaja atın
    Vestel onyx plus 2009
    15.6 inç
    2gb ram
    Dual core 2.17
  • benimkinin üstüne 100lira veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü için SSD Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Yeni sistem tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

benimkinin üstüne 100lira veririm

minibok mu??
  • hayır 15,6 notebook toshıbe satallıte m70
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.