Şimdi Ara

Netflix abonelik ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
9.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube premium öğrenci paketi, Amazon Prime paketi. Spotify aile paketi. Başka da üyeliğim yok. Bunların hepsinin ucreti Netflix kadar tutmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ver mehteri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyahi trans görmek ucuz olacak değil ya

• Utanmadan 2024 de halen 720 p paket satmaya devam ediyorlar hani içeriklerin çoğu çöpleşti bu yetmiyormuş gibi birde 2024 de 720 p paketi bir türlü kaldırmayıp 4 k paketi standart yapmamaları değişen bir şey yok ama fiyatların sürekli değişmesi

Bunun yerine Google film veya apple tv den film kiralamak veya satın almak daha mantıklı çoğu filmlerde hem 4k desteği mevcut hemde dolby ses destekleri de var hatta bazı filmlerde dublaj seçenekleride mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Temmuz 2024; 12:27:51 >
  • Yeter artık yahu valla bıktık iyice. Zaten artık ortak girmeyi de yasakladı. Sürekli onay istiyor.

• Disney Netflix Amazon önceliği woke kültürü. Sanki maksat önce tamamen politik doğruluk gösterip üzerine film veya diziyi sonradan eklemişler gibi. İyice kabak tadı verdi.

• DeviLJoN D kullanıcısına yanıt
    İçerik bakımından daha zengin değil kesinlikle ama avantajlarını dülşününce Prime fiyatı bedavadan biraz daha pahalı... Sırf müşteri odaklı oldukları için bir ürün Amazon'da varsa başka yerlerden almıyorum.

• Siz hala Netflix kullanıyor musunuz 😄😄

• shade_boi S kullanıcısına yanıt
    Adamlar Türkiye'de istihdam sağlıyor, Türk film ve dizileri çekiyor, prodiksiyon işlerini Türkiye'deki firmalara yaptırıyorlar. Dolar ile ne alakası var? Adamların ödedikleri tüm ücretlere enflasyon sebebiyle zam yapılırken onlar da yerinde mi duracak? Dolar artmıyorken akaryakıt neden artıyor bu mantıkla? Enflasyonun olduğu yerde fiyat durmaz yerinde bu kadar basit.

• Icerik olsa neyse de, b*k gibi iceriklere bu fiyatlari istiyorlar :D hicbir zaman uyesi olmadim

• Hesap paylaşımında TV kullanılamadığından beri korsana geçtim kafam rahat. İsterse 500tl yapsın bana ne...

300tl verecek kadar Netflix içeriği izlemiyorum, bu saatten sonra da 720p/1080p izlemem.

• Mikin bakalım siz de. Kur aylardır değişmiyor. Siz durmadan geçiriyorsunuz. İlla beleşe izleyeceksiniz 🤦🏻‍♂️

• Zenci lezbiyen engelli birey dayatması izlemek için çok para. Stremio nasıl kullanılır dokümanı hazırlayıp millete alıştırmamız lâzım. İyice azıttı artık bunlar.

• Like a Sir kullanıcısına yanıt
    Aman hocam susun şimdi Google flimlere de zam gelir orayı da keşfederler yakında

• Hala netflix izleyen kaldı mı 🤔

• 1 dürüm döner parası olmuş.

• Çoktan bıraktım kendilerini

• Döviz sabit ama zam yapıyorlar 3 ayda bir :)

• Böyle diye diye yaktınız bizi. Kimse de döner niye bu fiyat demiyor.

• Romeo ve juliet izlicekti millet tüh nolcak şimdi.
    Netflix abonelik ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.