|
Netflix abonelik ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (3. sayfa)
-
-
bu firma 3 ayda bir zammı yapıyor sürekli zam haberine denk geliyorum
-
Pardon da tek kriterin dolar kuru mu? Dolar enflasyonu diye bir şey var, bir de TL enflasyonuna tabi olan Türkiye’deki yerel giderleri var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı Türknet gibi canları sıkıldıkça zam yapıyorlar. Bahane de hazır ekonomik şartlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala aşağı yukarı 1-2 sinema bileti parası. Evinde okkalı bir Tv'si olan adam için bir şey değil ve ucuz hala. Eğer gerçekten pahalı olsaydı pay kaybederdi ama ciddi bir şey yok.
Google'dan 19 liraya satın almak da daha mantıklı değil. Evet baksan 12 tane film satın alırsın ama aldın beğenmediğinde ne olacak? İae süresiyle iade hakkıyla uğraşacaksın. Netflixte ilk 15 dk sarmadı mı çık kapat. Üstelik içerisinde sadece film değil diziler de var. Tüm abonelik sistemleri için bu geçerli. 230 lira koca yıla 2300 yapar inanın uuz.
He bu kadar saati ekran başında harcamak her ay film dizi izlemek daha büyük israf verdiğiniz paradan bu ayrı konu. Buradan Netflixi sevdiğim anlaşılmasın ne kadar modern saçmalık iğrençlik varsa koyan yahudi propagandası yapan leş bir oluşum. Ama kütüphanesi geniş ve içerisinde hala güzel yapımlar bulmak mümkün. Bende Amazon Prime da var evet onda da güzel şeyler var ama Amazon da sjw ögelerine çoktan kapıldı ve içerik çeşitliliği de dublaj miktarı da çok daha az. Biz dublaj izlemiyoruz belki ama insanlar izliyor. Yemek yerken bazen ben de açıyorum kırk yılda bir yemek mi yiyeyim ekranı mı okuyayım. Saydığım sebeplerden hala geniş kitleye hitap etme kapasitesine sahip.
Torrent vs tamam pcd okay ama evde hanım çocuklar ne anlar torrenntten şundan bundan onlar kumandanın amazon ya da netflix tuşuna basıp iki üç izleyip kapatmak isterler aile bireylerini hdfilm cehennemi'nin gazino reklamlarıyla mı muhatap edelim? Binbir zahmete girmeden 200 liraya açıp izliyorlar. Her şey yok mu evet tabii ki içerisinde her şey olamaz ama illa da izlemek istediğimiz bir şeyse ve bunlarda yoksa mecbur tarayıcıdan açıp izliyoruz zaten onda sıkıntı yok. O zaman daha iyi anlıyorum bu abonelik sistemlerini neden kullandığımı siteyle cebelleşene kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 9 Temmuz 2024; 11:55:49 >
-
Kalite düştü fiyatlar durmadan yükseliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün fiyatlara bakarken görmüştüm gece saat 11-12 civarıydı. Bende diyordum ne ara netfilix bu kadar zamlandi. İp tv si olanlar için çok önemli değil. Ha ilk izleyenlerden olmak istiyorum dersen o ayrıdır. O zaman bu fiyatlara katlanmak gerekiyor.
Lg oled tv aldım. Amazon-Blu tv - Tivibu Go üyeliğim var. Netfilix olmasa da olur. Ha İp tv yi unuttuk ????????
-
300 TL ile artık 3 bira alınıyor beyler bayanlar buna çok diyen gitsin kendisini sorgulasın gelmişler hemen korsan övücüler.
-
sıkıntı yok ben 50 liralık kullanıyorum 🤣🤣
4 ayda bir zam olur mu be kardeşim eski de 8 ayda olurdu şimidi 4 ay indi zamlar bende zamlı fiyat mesaj geldi zaman iptal edecem artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seyyanen zam olabilir :)
Eskiden mantıklı idi 4 kişi alıp 4k paketi kullanılıyordu şimdi sürekli hesaba biri girerse uyarı veriyor o yüzden Amazon Blu TV den devam alternatif olarak da Google film ve Apple tv den film kiralıyorum
Yaklaşık bir senedir Apple TV ve Prime Video ile devam ediyorum. Geçenlerde Netflix'e geri dönsem mi demiştim lakin vazgeçtim bu saçma sapan zammı duyunca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçekten hala Netflix e bu paraları ödeyen varmı ? Allah akıl fikir versin nediyelim.
-
Her şeye zam geliyor.. İnsanların kafayı kırmaması elde değil abi ya. İşin gıcık tarafı asgari ücrete falan zam gelmedi ama zam gelmiş gibi her şeye zam gelmeye devam.. Sene sonuna kalmadan yine zam gelecek. Zam zam zam nereye kadar gidecek böyle anlamak çok zor. Bidahaki zamda 400tl mi olacak? Bari şu zammı sene sonu yapsalardı
-
Yine doluşmuş boş içerikçiler bi bitmediniz iki paket sigara parasına tantana yapıyosunuz üstelik Nays gibi uygulamalardan 100 tl cashback alıyosunuz tabi kullanıyosanız. Onun dışında içerikleri gayet iyi favorilerimde izlenmeyi bekleyen bir sürü dizi film var her geçen gün yenileri ekleniyor. Beğenmeyenler ne izliyor anlamıyorum. Ne zaman netflix haberi çıksa hemen "boş, çöp, beş para etmez" yorumları doluşuveriyor. Bende iptv de var, amazon prime da var, netflixte var hepsinin yeri ayrı güzel.
Ne diyim ki
Ben de bu yüzden bıraktım, PC'lerde ve mobil cihazlarda sorun olmuyor ama orda da zaten 4k vermiyor. TV'de Playstation tarzı cihazları
sabit cihaz algılayıp tek kişiye izin veriyor. Paylaşımlı kullanınca benim için okdi çünkü aşırı dizi izleyecek vaktim yok. Arada bir açıp tek tük
dizi izliyorum şimdi gidip tek kişi 300 liralık içerik izleyemem. Tek kişilik ucuz 4k hesap da getirmiyorlar, aile hesabı mantığında var sadece.
Bu zamların sebebi de bence aslen Türkiye değil, ABD ve Avrupa'daki uyanıklar bence. Redditte takılırken görmüştüm adamlar VPN'le girip
Türkiye'den Netflix üyesi oluyordu. Bizim fiyatı da 10$ civarına çektiler işte ikisinin ortası olsun oradan kayıp vermeyelim diye. VPN işini engellemektense
işlerine ve kolaylarına bu geliyor.
-
Android kullanan arkadaşlar play Store'dan sinewix adlı uygulamayı indirin içinde tüm dizi film var.Görüntü kalitesi ve yazılımı harika mükemmel bir uygulama 2 yıldır kullanıyorum.
En normal gorunebilecek icerige bile gay propagandasi koyan gayflix i uzun suredir kullanmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X