< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netflix abonelik ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)
-
-
Artık tüm firmalar bir bir yerel fiyatlandırma politikasını bırakıyor. Bundan sonra dolar x güncel kur türk lirası karşılığı olacak ülkemize özel fiyatlandırma bitti
-
Enflasyon zammi diyebiliriz. Enflasyon da SIFIR olsaydi dediginiz de hakliydiniz ...
-
sigara paketçiler yine gelir mi derken şaşırtmadınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şaka sandım gerçekmiş pü abv
iyice pohunu çıkardılar. iptal edeli çok oldu. indirim yaparlarsa alırız.
-
aynen öyle daha ucuz değil mi? hatta ben direk netflix şirketini satın alıyorum tüm filmler benim oluyor ve üyeliğe 150 tl vermemiş oluyorum.
-
Ara ara en ucuz versiyonu kullanıyordum ama iptal ettim. Daha da alacağımı sanmıyorum. İçerik kalitesi ve çeşitliliği çok düştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe meselesi izlemek istediğim film satın alıyorum.Tabi Aile hesabıma kayıtlı herkes satın almış olduğum filmleri izleyebiliyor.
Dijital olan herbirşey sadece kullanım hakkı alınıyor malın gerçek sahibi olunamıyor bu sadece iTunes için geçerli değil Sony store
xbox store vs…Bugün almış olduğun 2.800 TL dijital oyun yarın bir bakmışsın senin artık değil tabi bu en kötü senaryodur.
illa olacak değildir.
-
%200 enflasyon olan yerde %25 az yapmışlar.
-
Netflix avukatlığını yapan arkadaşlar.. Sadece Türkiye’de mi enflasyon var? Tüm dünyada enflasyon var. Ama diğer ülkelerle bakın Netflix Amerika’da son 1 yılda sadece 1 kere zam yapmış. Onun haricinde yapmamış. Bizde yılda 3-4 zam geliyor. Bunun enflasyonla alakası yok.
1 ay alırsın izleyeceğini izler kapatırsın
-
beğenmiyorsan kullanma .öyle veya böyle adam verdiği hizmetin değerinin bu olduğunu düşünüyor.
-
Dogru duzgun icerik yok iptal edicem
1 2 ay sogusun yeni dizi filmler gelirse bakarim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Temmuz 2024; 17:32:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple TV+ üyeliğini amerikadan hesap açıp kullanabiliyorsunuz hocam biz forumdan iki arkadaş uzun zamandır kardeşlikle birlikte kullanıyoruz( Tüm içeriklerde altyazı mevcut)
-
ben de devamlı iTunes üzerinden film alıyorum keşke içerik sayısı artsa
-
Ödeme nasıl gerçekleşiyor.
-
Filmler çoğu geliyor yalnız kültür bakanlığı sinema kanunundan dolayı geç geliyor
-
Bazı filmler çok geç gelmeye başladı hocam şu kanundan bir türlü kurtulamadık
-
Apple sitesinden gift card alıyorsunuz biz uzun zamandır forumdan 2 arkadaşla kardeşlik kurarak devam ettiriyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X