Şimdi Ara

Netflix abonelik ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
9.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamlar artik olaganda lgbt ortamina bu kadar para cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da diğer firmalar gibi kafalarına göre zam yapıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknetle kapışıyorlar kafalarına göre zam üstüne zam sorsan artan maliyetler derler :D

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    2 senedir tvbox ve android tv'lere uyarlayamadılar,sadece telefonda çalışan tuhaf uygulama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyon 4k diye 220 veriyodum. 300 vermem. iptal çüüz görüşüçüüzzz

• Yıl olmuş 2024 hala paralı Stream servisleri kullanan var hayret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden internet binaya geldiğinde 1 daire 20 daire'ye bölerdi, kelle başı o internet parası anca ödenirdi o günlere geri dönüyoruz çok şükür hamdolsun böylelikle sosyalleşme içine kapanmanın önüne geçeceğiz :)

• sayz kullanıcısına yanıt
    Kodi & real debrid den şaşma...

• New York'ta yasamama ragmen bir tane bile yayin platformuna uye degilim. Ne Netflix ne HBO Max ne disney plus ne de Apple TV+

Bu kadar insan ne buluyor bu uyeliklerde anlamiyorum. Hakkaten bilmedigim bir sey mi var? Film ve dizi izlemenin nesi guzel ya? Disarlarda gezip tozmak varken :D

• zaten yeni düzgün birşey geldiği yok ki arasıra alıyorum yeni hiçbirşey yok bir ay verdiğim para hiçbirşey izlemeden gidiyor neredeyse

• Erdoğan ne demişti. Niçin nesfilis

• sensaura kullanıcısına yanıt

Sabah 6:30 da evden çıkıp akşam 19:30 - 20:00 da eve gelince gezecek vakit kalmıyor. Bir de dışarı da gezmek istersen 1 kişi için gezme bedeli Yemek,Yol Parası tatlısı bilet parası, gidilecek yerin bilet parası vs derken 2.500 tl yi geçiyor. Ben 2.500 tl yi 5 gün de kazanıyorum gezerken harcayamam. Netflix ucuz :)

• Tv+,todtv,blutv,amazon prime,exxen,Netflix var. Youtube premium gerci sayilmaz ama iclerinde en parasini sonuna kadar hakeden youtube hatta youtube music dahil olmasa bile hakediyor.
    Bütün platformlarin icinde sanırım tek iptal etmeyecegim uyelik youtube ve netflixtir sebebi ise netflix o kadar genis kapsamli ki illaki birsey bulumuyor görüntü kalitesinden dolayı belgeseli bile sevdirtti bana yoksa neysilin cogragi falan belgesel kanallarida var zaten ama netflix in belgeselleri inanilmaz.
    4 kisi kullandigimizdan yinede degiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Biz New York'ta sabah 5'te evdeb çıkıp akşam 9'da giriyoruz kardeşim. O saatten sonra da Okyanusa gidip yüzüyoruz, sohbet ediyoruz falan. Netflix bakmaya hiç vaktimiz olmuyor.

• Tekrar zam yaparsa byby 

• güle güle netflix , zamların sayesinde eş cinsel dayatmalı filmlerinden dizilerinden kurtuldum artık

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt
    Amazon prime için iade veren var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Uption var 30 tl veriyo

AO16648489

Uye olursan bunu da giriver 100 lira veriyomus

• Bu Netflix iyice sapıttı. Ben de iptal ettiricem. 4K içerik bile yok. İşte Türkiye’de dayanışma olsa birden 20-30 bin üye iptal etse anyayı gonyayı anlarlar…

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.